- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.641
Bbchen Bebiin Gezi antas Lacivert (5li Set Hediyeli) | Bbchen | Anne| antalar ve Kutular | BebeKKen bebe rnleri | bebek,online,hamak,salncak,chicco,emzik,biberon,avent,bebekler,pudra,mendil,body,havlu,tekstil,oyuncak,snger,makas,bardak,dilik,online,m
KIZLAR AKŞAM BU SETİ ALCAM SİZCE NASILLLL ACİL ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
güzele benzior ama bence chicconun çantası çok daha güzel..içinde alt açma felan var ve içinde detaylı gözler var.. çantanın görünüşü de çok ağır ama laciverti çok hoş onu al bence..
Chicco Çantali Bebek Bakim Seti
ay gidim alıym o zaman ben bunu fiyatıda iyi dimi
ben lacivert alıcam sanırım çünkü bebek arabamız filan lacivert
ayyy tatlım yaygara koparmazsam olmaz ben hem geçmişte bulamadım cevabını
bişey daha diycemde gülmeyin camlarımı silmek perdelerimi yıkamak istiyom
eflalim izne çıkmadan yapamayacam tabikiiiiiiiiiiiiiii ama sırtımda sanki yük ev pismiş gibi geliyo her hafta ortalığı silip süpürüyom ama sanki camlar silinmeden fayanslar silinmeden olmuyo bende izne çıkıym hemen kadın alcam
yaaaaa bak bide cvp verdim diyooooKopar anam vermemişim çünkü cvp... Kendi derdime düşmüşüm sende yola çıkarak... Oksijesinmi kaldım ne..annem yusuf oğlum beni benden almış ahahahaha
anacım bi pazar günü hangibirine yetişiym eskiden olsa yapıyodum ama şimdi hiiiç yapasım yok vallakız kopardın beni hadi evde yuvarlanmak istiyorum demeni anlıyorumda Camları perdeleri pazar günü halledeydin yaa
valla şekerim ben bu pazar bir güzel temizlik yaptım,camlarımıda silebildiğim kadar sildim(benim evim teras kat olduğu için camların küçük ve yerle bir ,terastanda silebiliyorum o yüzden sildim,cırlamayın bu halde cam mı silinir diye)kociş süpürdü bir güzel dip köşe,arkasındanda sildi,bende mutfağı ve yerleşecekleri yerleştirdim.Cumarteside sağolsun ablacığım bir dünya ütü yaptı.İçime sinen bir temizlik oldu diyebilirim.
Tabii doğum temizliği ayrı yapılacak,boya badana düşünüyorum kısmetse mart ayında.Tavanlarımda kararma yaptı,duvarlarda bazı yerlerinde boya dökülmeleri var içime sinen temiz bir boya olsun istiyorum.Boya badana yapılalı 2 senemizdeyiz,çok kirlenmedi ama temiz olsun,oğluşum temiz eve gelsin
kızlar bu soğuk havada cam silmek de nrden çıktı bırakın camları doğuma yakın sildirtirsiniz olur biter zaten yağmur var sürekli
bana gelen ablayı tembihliyorum bak cam silmek yok...doğama haykırı..hava soğuk yağmur yağıyo vs..kadın alışmış bi baktım benden gizli cam siliyo...ama güzelde oluyo hadi...ondan sonra hava günşlendi falan...2-3 defa cam açtim birileri varken... pis olsa perdem bile batardı herhalde... ama bizim silmememiz gerekiyo..olsun bazı durumlar var..uzanmamak kolllrı yormamak gibi...
kızlar bu soğuk havada cam silmek de nrden çıktı bırakın camları doğuma yakın sildirtirsiniz olur biter zaten yağmur var sürekli
minikbaby | Sebamed Baby antal Set kızlar sizce bu nasıl... an uygun fiyat hemen hemen..
kızlar ben sebamed duşunuyordum bubchen daha mı ıyı dscopur ben hıç araştrmadım bunu..??????**
sızlanıyordum bebgın bışeyı yok dıye çıktık kaynnamla kuvet takımını aldık bırde aldıgım eşyalrn bır kısmını yrn yıkıycam ama hacışakırın klasık deterjanını bulamadık her yerde lavantalı var eşimı aradım gelınce al dıye ama bakalım bulabılcekmı
kızlar ben sebamed duşunuyordum bubchen daha mı ıyı dscopur ben hıç araştrmadım bunu..??????**
sızlanıyordum bebgın bışeyı yok dıye çıktık kaynnamla kuvet takımını aldık bırde aldıgım eşyalrn bır kısmını yrn yıkıycam ama hacışakırın klasık deterjanını bulamadık her yerde lavantalı var eşimı aradım gelınce al dıye ama bakalım bulabılcekmı
Bu arada, hepinize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar diliyorum. Sağlıkla, mutlulukla alın yavrularınızı kucağınıza. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?