- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.661
kızlar ben sebamed duşunuyordum bubchen daha mı ıyı dscopur ben hıç araştrmadım bunu..??????**
sızlanıyordum bebgın bışeyı yok dıye çıktık kaynnamla kuvet takımını aldık bırde aldıgım eşyalrn bır kısmını yrn yıkıycam ama hacışakırın klasık deterjanını bulamadık her yerde lavantalı var eşimı aradım gelınce al dıye ama bakalım bulabılcekmı
kızlar bir şey sracağım size
aranızda burdan tanışıp birbirinizle görüşen var mı?
minikbaby | Sebamed Baby antal Set kızlar sizce bu nasıl... an uygun fiyat hemen hemen..
ilk ben oldum sanırım..bayans kankimle tanıştım hatta direk kanki gibi buluştuk...park yatağını birlikte aldım...nisa_86 ile görüşücez çok yakınız kaynanam çamlıcada onun evide...ama işleri yoğun die görüşememiştik... ama emiönüne gidicez die konuştuk inş bi ronu olmazsa... yakın olduktan sonra neden olmasınki..burda nelerimizi paylaşıyoruz..ve bana en yakın kişiler nisan anneleri...
sağol canım şimdı sen solıynce aklıma geldı ablamda yurt dışında o da çocuklarına bu markayı kullanmıştıtatlım bübchen bizim almanyadaki dayıalrın çocuklarına filan kullanıyolar yıllardır çok kaliteli doktorlar bübchen yada sebamed öneriyor zaten
ikiside çok iyi ben bübcheni seviyorum ama kokuları filanda harika
kız yıkıycanmı daha erken değilmi benmi geç kalıyom yaaaa
Kızım doğduğundan beri Bübchen'in bebe yağı ve şampuanını kullandım, bir defa bile değiştirmedim. Kızım şimdi 4,5 yaşında ve hâlâ Bübchen'in saç için şampuanını, duş jelini ve banyodan sonra da yağını kullanıyor, çok kaliteli ve naturel ürünler, bence özellikle yağ ve şampuan olarak en iyi marka Bübchen.
tşkler canım tamam ozamn buna da bakım benBu arada, hepinize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar diliyorum. Sağlıkla, mutlulukla alın yavrularınızı kucağınıza. :)
anneme gıdıcem 15 gun kalıcam gtmeden yıkayım kalsın ne olur ne olmaz dedım zaten çok eksık var el onundekılerı yıkayım ıstedımbu ürünlerin hepsi kaliteli ve güzel herkezde memnun.
eşya yıkamak için biraz erken bence biraz daha bekle istersen
bakıyorum canım sağolerenhava cnm bak minikbaby | Sebamed Baby antal Set bit bu site
Bbchen Bebiin Gezi antas Lacivert (5li Set Hediyeli) | Bbchen | Anne| antalar ve Kutular | BebeKKen bebe rnleri | bebek,online,hamak,salncak,chicco,emzik,biberon,avent,bebekler,pudra,mendil,body,havlu,tekstil,oyuncak,snger,makas,bardak,dilik,online,m birde bu çok uygun siteler...göğs ucu kremi bile uygun..bi bak burdan sipariş verebiliriz biz... 2 side iyi cnm...
ben eve gider kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi akşamlar hepinize
Kızlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeee,şeker testim ,normal çıktı ,çok rahatladım ,oğluşumuzu göredik geçen hafta gittiğimiz için bu kadar sık ultrasona sokmuyor doktor,ama geçen hafta 873 gr dı kilosu fazlamı dedim evet 1hafta önden gidiyor awma son zmanalara kadar irir bebek olması hoşuma gider erken doğum olursa yaşama şansı yüksek olur dedi,ben şekerden dolayımı yüksek kilosu diye korkuyodum neyse şekerde yokmuş demekki oğluşum annesi bu kadar az yesede tombiş tombiş gerliyor:)dün akşam hıçkırık tutmuştu eşimi çağırdım elimi karnıma koydu elini çekmesi bir oldu korktu anam napıtyr o diyo bütün vücudu kasılıyor hissettim o nasıl bişey ya diyo karnım hop hop oynuyor dışardan bakınca çok komik oluyor:)
slm hatunlar ohoo maş. b ne kalabalık :) aysu87 daphne06 ymr_el KATARA_ANG WELCQME babybaby86 defesen erenhava Zeze80 Sarissa gediman iklimya34 murun84 pofpof happydays
Bbchen Bebiin Gezi antas Lacivert (5li Set Hediyeli) | Bbchen | Anne| antalar ve Kutular | BebeKKen bebe rnleri | bebek,online,hamak,salncak,chicco,emzik,biberon,avent,bebekler,pudra,mendil,body,havlu,tekstil,oyuncak,snger,makas,bardak,dilik,online,m
KIZLAR AKŞAM BU SETİ ALCAM SİZCE NASILLLL ACİL ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
kızlar selammm canım çok sıkkın keyfim yok ve o kadar çok idrara çıkıyorumki yoruldummmmmmmmm varmı benm gbi bezgin oturannnnnn
cnm gözünaydınn çok sevindim şekerinin çıkmamasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?