2011 Nisan Anneleri

vay be bizden başka görüşebilen olmamış mı kankiş

ayy cnm Allah yardımcın olsn..dikkat et yorma kendini ,zor tabi ev taşımak yerleştirmek..

Bu arada, hepinize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar diliyorum. Sağlıkla, mutlulukla alın yavrularınızı kucağınıza. :)

çok sağol tşk ederiz..cümlemize inş. b dualar..

ay maş.cnm Rabbim banada biraz daha enerji verse bende cesaret edip biraz yapıcamda..geçen sağolsn eşimde yardım etti biraz yaptım içim ferahladı..ama dediğin gibi bende bebekten önce badana yapacagım birçok yerde boyalar döküldü,kararmalar var..mahsus yazın yaptırmadım nasılsa kışın tekrar nem alır aynı hale gelir diye..malum bebişten sonra kısmet olrsa çok gelen giden olr,kuran flnda okutcam şöyle dosta düşmana karşı biraz adamakıllı görünsün..

Lansinoh 60 l Gs Pedi | Lansinoh
KIZLAR 60 LI ĞÖĞÜS PEDLERİ ÇOKMU OLURSİZCE....

cnm ben ilk doğmda küçüğünü almıştım daha doğrsu doğdktan sonra emerken yara olunca eşime sölemiştim o almıştı ama yetmedi birkaç kez daha aldım küçüğünden,büyük boyunun oldugnu bilmiyordm o zamanlar..15gün önce eczaneye sordm 56 gr olanın fiyatını 36 lira dedi..ama nette daha uygun demekki..
gögüs pedide 60lıdan aşagı almıcam çünkü kllanılıyor..birde süt akmasa bile hem temiz olsun diye kullanıyor insan,hemde emerken gögüs uçları öyle büyüyorki ,ben giysiden belli olmasın diyede koyuyordum çünkü birçok sutyende belli olyor çlar ne yazıkki..

Kızlar yazdıklarınızı hep okuyordum pek dahil olmuyordum sohbete ama bundan sonra olucam güzle paylaşımlar var:)

dahilde ol cnm,paylaşım yapmak bilgilenmek çok güzel oluyor

canım ben ayda bir akdın alıyorum ancak başa çıklıyor birde biliyorsunuz 3 aydır her hafta yatılı misafirm var ve hala evde o misafir bu hafta bitecek o işkence inşallah. ama ya bitmezse

anam maş. bir yüzyıldır hala o misafir mi var sende taaaaa bi ara demiştin yatılı misafir var diye maş. artık misafirlikten çıkmış evin bireyi olmşlar old olacak nufüsa geçirin bari bu nedir ya hamile kadının evinde pess..Allah yardımcın olsun ve sabır versin..

slm kızlar napıyosunuz?ben yine istirahatteyim.aslında bebişe bi kaç bişeyler almam lazımda artık bir dahaki kontrolümü bekliyorum...

cnm nasılsın iyimisin? aman dinlen cnm boşver alınır bir şekilde ,özledim valla ya seni :78:

cnm maş. şeker çıkmamış..kaynana ve görümceden hiç bişey bekleme cnm hep aynılar..benim kaynana dün akşam gelmişti aldıgımız park yataga bakmaya,yarım ağız diyorki benim alacağı mbişey varsa söylein alim,ya Allah aşkına söylemek mi lazım ? kendisi 4 çock ,5 torn büyütmüş kısmetse b 6.torun olacak..benden iyi biliyor ne lazım..bende dedim anne valla daha hiçbişey almadım bi tek o aldıgınız 2 takım var,herşey alınacak..
1ayda taş çatlasın 15de bir eminönünde yani geziyor herşeyi benden iyi görüyor biliyor..illa davul zrna eşliğinde şunum yok bunum yok nasıl diyim? gönlünden ne koparsa al yani sonuçta hepsi kullnılır çock kıyafeti işte var mı ötesi..beşik içinde biz almadan eşime demişki niye acele ediyorsunuz doğnca bakardık bişeyler bende dedim eşime yok ne gerek var doğunca hele dedim şöyle yaşını fln geçsin alınırdı yani çocuk doğacak ta ,beşik bakılacak taaa..doğp eve gelince kafamıza koyardık artık onlara kalsa..amann cnm takma boşver..görümce desen bendede 3 tane var ama doğmadan kimse bişey almadı desem yeridir,sadece ortancası benden 1 ay önce doğm yapmıştı,kendine alırken benimkinede 1 badi 1 don almıştı o işte..
benimde anı cnm tek erkek eşim,ilk bebeğimde erkekti bir oğlum var çok şükür ,lafta göğe çıkıyorlardı soyumzn devamı diye ama icraatta bişey yokt doğru düzgün..bak şimdiki bebeğimde erkek diyorki daha iyi oldu 1ken 3 olcaklar (yani eşim 2de oğlum soy devamını sağlıcak onu söylüyor)..kendi kayınvalideside ona hep söylermiş erkek daha hayırlı diye,hatta diyormşki kaynanası ona,"kız derken dilimin ucundan çıkıyor oğlan derken agzımı doldruyor.." yani düşün artık onların erkek mantalitesini..

cnm geçmiş olsn şükür şekerin çııkmamış..maş. bebişinede

bu uykusuzluk nerdeyse hepimizde var sanırım..ama hep böyle oluyor kızlar Rabbim bizi bebk doğdktan sonraki hale hazırlıyor..

evet cnm bende ilk hamişliktae 14 almıştım,sonra çogu gitti..ama buna ilk hamişliğe göre 5 kğ fazla başladım bakalım kaçla bitecek

kızlar geçmişi bi yere okudum çok ilerlemiş,gördüklerime cvp verdim,,şimdi biraz daha bakacağım

[

cnm maş. şeker çıkmamış..kaynana ve görümceden hiç bişey bekleme cnm hep aynılar..benim kaynana dün akşam gelmişti aldıgımız park yataga bakmaya,yarım ağız diyorki benim alacağı mbişey varsa söylein alim,ya Allah aşkına söylemek mi lazım ? kendisi 4 çock ,5 torn büyütmüş kısmetse b 6.torun olacak..benden iyi biliyor ne lazım..bende dedim anne valla daha hiçbişey almadım bi tek o aldıgınız 2 takım var,herşey alınacak..
1ayda taş çatlasın 15de bir eminönünde yani geziyor herşeyi benden iyi görüyor biliyor..illa davul zrna eşliğinde şunum yok bunum yok nasıl diyim? gönlünden ne koparsa al yani sonuçta hepsi kullnılır çock kıyafeti işte var mı ötesi..beşik içinde biz almadan eşime demişki niye acele ediyorsunuz doğnca bakardık bişeyler bende dedim eşime yok ne gerek var doğunca hele dedim şöyle yaşını fln geçsin alınırdı yani çocuk doğacak ta ,beşik bakılacak taaa..doğp eve gelince kafamıza koyardık artık onlara kalsa..amann cnm takma boşver..görümce desen bendede 3 tane var ama doğmadan kimse bişey almadı desem yeridir,sadece ortancası benden 1 ay önce doğm yapmıştı,kendine alırken benimkinede 1 badi 1 don almıştı o işte..
benimde anı cnm tek erkek eşim,ilk bebeğimde erkekti bir oğlum var çok şükür ,lafta göğe çıkıyorlardı soyumzn devamı diye ama icraatta bişey yokt doğru düzgün..bak şimdiki bebeğimde erkek diyorki daha iyi oldu 1ken 3 olcaklar (yani eşim 2de oğlum soy devamını sağlıcak onu söylüyor)..kendi kayınvalideside ona hep söylermiş erkek daha hayırlı diye,hatta diyormşki kaynanası ona,"kız derken dilimin ucundan çıkıyor oğlan derken agzımı doldruyor.." yani düşün artık onların erkek mantalitesini..

cnm geçmiş olsn şükür şekerin çııkmamış..maş. bebişinede

[vaLLA ÖYLE ARKADAŞIM ALLAH KENDİ ANNELERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN NE VARSA ONLARDA VAR,BİZDEKAYNANA OLCAĞIZ İNŞALALH BUNLARDAN DERS ALIP BİZİZİM ÇOK İYİY OLMAMAIZ LAZIM:)

kankiş demek bgün gittin kontrole..maş. teyzesinin paşasına ya kocaman olmuş,kız sen benden 2 hafta geridesin ama m.yusuf kararlı haftasını benimkiyle eşitlemeye RAbbim nazardan saklasın..sanada maş. kızz kilolar almış gitmiş hayret ya o kdrda evde otrmyorsn hareketlisin ama?

selam şeker naber?

hoşgeldınızzzzz

hoşgeldin cnm.
nasılsın?

selam cnm çok sağol iyiyim çok şükür..hoşbldm :) ayscm sen nasılsın? senin çizelgeyi gördükçe valla heyecan basıyor beni,sanki ilk doğrcam

cnm arabanız hayırlı olsn rabbim kazasız belasız kllanmayı nasip etsin inş..kremlerin hepsini yıkamaya gerek yok lansinoh yıkamadan emziriliyor,ama olmadı içine sinmezse ılık suyla bebk mendilini ıslatıp silersin emzirmeden evet süttede antibiyotik oldgndan iyi geliyor gerçekten,birde karboantlı su..

kızlar selammm canım çok sıkkın keyfim yok ve o kadar çok idrara çıkıyorumki yoruldummmmmmmmm varmı benm gbi bezgin oturannnnnn

sıkılma tatlım bende öyleyim,yarım saati buluyor bulmuyor ben wcde..Allah başka sıkıntı vermesin..artık normal çünkü bebişler büyüdğü için mesaneye baskı var..

[vaLLA ÖYLE ARKADAŞIM ALLAH KENDİ ANNELERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN NE VARSA ONLARDA VAR,BİZDEKAYNANA OLCAĞIZ İNŞALALH BUNLARDAN DERS ALIP BİZİZİM ÇOK İYİY OLMAMAIZ LAZIM:)

evet cnm inş. bizde yanlışlara düşmeyiz.ama valla böyle dydkça kendi kendime kaynana olacağıma üzülesim geliyor..tövbe yarabbi ya..ama tabi kaynanalık bi tarafada insanın tabiatında huyunda olacak..

güzel tatlım ama tek tek fiyatlarınada bi bak
cnm tek tek fiyatları daha pahalıya geliyo ama....
bende çok isterim tanışıp görüşmek sonucda bu arkadaşlığımız bebklerimiz oluncada sürecek onlar içinde çok iy olur
sen nerdesin cnm..kesinlikle bundan sonrasıda var vallahi... görüşmek kaynaşmak lazım..dediğin gibi burda paylaştıklarımı kimsenin yanında konuşamam ve samimiyetide bulamam zaten...
kızlar şimdilik iyi akşamlar eşim gelir yarım saat sonra mutfağa geçip hazılık yapayımm

kolay gelsin bakalım.bu erkeklerde ne şanslı anam...

kankiş kız nerdesin allah seni... çok şkür oğlum çok iyi maşşalh..ama kaç gündür nasıl morallerim bozuk anlatamam..zırlayığ duruyorum...ve hep ben haklıyım ama hep ben üzülüyorum.. yeter ya..offfffffffffffffffffffffffffffffffffff

Ben o kendinden eldivenlileri hiç görmedim yaa

mother care de var cnm.0-3 ay ve 3-6 ayların tulumları hep kendinde eldivenli cnm.3 lü paketler halinde satılıyo.

selam cnm çok sağol iyiyim çok şükür..hoşbldm :) ayscm sen nasılsın? senin çizelgeyi gördükçe valla heyecan basıyor beni,sanki ilk doğrcam
bende iyyiim cnm.valla az kaldı bende heran herşey olabilir diye eksiklerimi halletmeye çalışıyom.ama eksikler biticek gibi değil.hep bişiler eksik :)

saol canımmm iyiyim kocişi bekliyom o arada kıyafetlerimizin fotolarını çekip koyduk ayağımı uzattım oturuyom şimdi sen nasılsın

bende iyiyim cnm bende kocişi bekliyorum :)
bizde bugün metrocitye gittik yeni ciciler aldık oğluşuma baya yorulmuşum eve geldim uyumuşum.21.30 da kalktım.cicilerinize bakıyım bi.

kızlar yarın gene şeker için kontrolüm var ay artık gitmek çok zor oluyo yaa yollarda.bide hastanede uzak.hayırlısıyla bi doğsada oğlum.

tatlım kaç kez daha yaptırıcan sen bu şeker yüklemesini

cnm şeker yüklemesi yapmıyolar.ben evde kendim ölçüyorum hergün.sabah öğle akşam aç karnına ve yemekten 1 saat sonra tok karnına.not ediyorum onlara bakıyolar.eğer yüksek olursa insüline başlatıcaklar ama bu aralar iyi gidiyo maşallah diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…