- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.701
tani alma diyorsun?
ilk ben oldum sanırım..bayans kankimle tanıştım hatta direk kanki gibi buluştuk...park yatağını birlikte aldım...nisa_86 ile görüşücez çok yakınız kaynanam çamlıcada onun evide...ama işleri yoğun die görüşememiştik... ama emiönüne gidicez die konuştuk inş bi ronu olmazsa... yakın olduktan sonra neden olmasınki..burda nelerimizi paylaşıyoruz..ve bana en yakın kişiler nisan anneleri...
bencede yaa..bu havalarda cam silmek saçmaa
devamlı yapmur yağıyor zaten..bizde de çok iş var tabi,yeni evin işleri
boyası bitecek inş.bu akşam,yarın laminatlar döşenecek,sonrada temizliğe girilecek..
nasipse pazar günü de taşınacaz artık..oof şu 1 hafta geçsin istiyorum bendee
Bu arada, hepinize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar diliyorum. Sağlıkla, mutlulukla alın yavrularınızı kucağınıza. :)
valla şekerim ben bu pazar bir güzel temizlik yaptım,camlarımıda silebildiğim kadar sildim(benim evim teras kat olduğu için camların küçük ve yerle bir ,terastanda silebiliyorum o yüzden sildim,cırlamayın bu halde cam mı silinir diye)kociş süpürdü bir güzel dip köşe,arkasındanda sildi,bende mutfağı ve yerleşecekleri yerleştirdim.Cumarteside sağolsun ablacığım bir dünya ütü yaptı.İçime sinen bir temizlik oldu diyebilirim.
Tabii doğum temizliği ayrı yapılacak,boya badana düşünüyorum kısmetse mart ayında.Tavanlarımda kararma yaptı,duvarlarda bazı yerlerinde boya dökülmeleri var içime sinen temiz bir boya olsun istiyorum.Boya badana yapılalı 2 senemizdeyiz,çok kirlenmedi ama temiz olsun,oğluşum temiz eve gelsin
KIZLAR BİRDE BU ÇATLAKLAR İÇİN GÖĞÜS UÖLARI KAÇ ML LİK ALMAK LAZIM KREMLERDEN..BÜYÜKMÜ NASIL..ÇOK KULLANILIYOMU.. lansinoh un olan
bide akakce.com dan fiyat araştırın size en ucuz mağaza fiyatını veriyo..ve karşılaştırma yapıyo haberiniz olsun..
Lansinoh 60 l Gs Pedi | Lansinoh
KIZLAR 60 LI ĞÖĞÜS PEDLERİ ÇOKMU OLURSİZCE....
Kızlar yazdıklarınızı hep okuyordum pek dahil olmuyordum sohbete ama bundan sonra olucam güzle paylaşımlar var:)
canım ben ayda bir akdın alıyorum ancak başa çıklıyor birde biliyorsunuz 3 aydır her hafta yatılı misafirm var ve hala evde o misafir bu hafta bitecek o işkence inşallah. ama ya bitmezse
slm kızlar napıyosunuz?ben yine istirahatteyim.aslında bebişe bi kaç bişeyler almam lazımda artık bir dahaki kontrolümü bekliyorum...
KIZLAR İYİYKİ VARSINIZ SEVİNCİMİ SIKINTIMI PAYLAŞABİLDİĞİM VE BENİ ANLAYABAİLEN BİRİLERİNİN OLMASI ÇOK GÜZEL İÇİM ÇOK RAHAT EDİYOR BÖYLE,HEMDE ÇOK MUJTLU OLUYORUM SDEVİNCİMİ. PA<YLAŞINCA:)EVET BU ŞEKER TESTİ SONDU DAHA TESTİMİZ YOK,ARTIK SADECE DERDİM OĞLIUMÖUN EKSŞİKLERİNİ TAMAMALAYABİLMEK HALA HİÇ BİŞEY ALAMADIM CANIM ÇOK SIKILIYOR SAĞOLSUN KAYINVALİDEMDE HİÇ SORTMUYOR BİŞEYE İHTYİYacınız varmı çocuğun eksşiklerini aldınızmı hastane masraflarını ne yapcaksınız kaç lira tutcak diye soran uyok 3 görümcem vcar 3üde hayırsız hi,ç aramıyolar,ancak telefon açınca 15 gündür aramdınız diye sitem ediyor kayınvalidem,bişey desen bende 9 aya bişey yemneden hamilelik geçöirdim diyor,canımananem oda bundan sonra yavaş yavaş almaya başlayacak bişeyler amas onunda çok durumu yok,olsa dünayyı dizer kimseye bırakamz.kayınvalidemin 3kızından torunlartı var aam tek oğlundan erkek torun geliyor,varisiniz soyunuzun devamı bu olcak.
Kızlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeee,şeker testim ,normal çıktı ,çok rahatladım ,oğluşumuzu göredik geçen hafta gittiğimiz için bu kadar sık ultrasona sokmuyor doktor,ama geçen hafta 873 gr dı kilosu fazlamı dedim evet 1hafta önden gidiyor awma son zmanalara kadar irir bebek olması hoşuma gider erken doğum olursa yaşama şansı yüksek olur dedi,ben şekerden dolayımı yüksek kilosu diye korkuyodum neyse şekerde yokmuş demekki oğluşum annesi bu kadar az yesede tombiş tombiş gerliyor:)dün akşam hıçkırık tutmuştu eşimi çağırdım elimi karnıma koydu elini çekmesi bir oldu korktu anam napıtyr o diyo bütün vücudu kasılıyor hissettim o nasıl bişey ya diyo karnım hop hop oynuyor dışardan bakınca çok komik oluyor:)
Kızlar bu gece uykusuzluğunu ne yapacağız...Gece 2 saat filan uyuyabiliyorum sonrası sabaha kadar kabus...Sabah babişkomuzu geçirdikten sonra bizde yatıp uyumaya çalışıyoruz paşamla...
Birde oğlum 2 gün başı aşağıda ayakları göğsümün altında olarak dönmüştü...Göğsümün altına tepikledi hep...Sevinmiştim ama bu sabah yine vajinama doğru tepiklemeye başladı...Oyun oynuyor benle yaaa...Sizinkiler ne durumdalar...
kızlar merhababnce kiloları bu kadar dert etmeyin ben birinci hamilelikte 15 kilo almuştm ama doğumdan sonra 5 kilosu gitmişti zaten diğer kilolarıda emzirme döneminde verdim tekrar eski kşloma kavuşmuştum. bu ikinci hamileliğim ve bunda daha fazla kilo alıyorum ama doğum sonrası veririz önemli olan bebeğin sağlıklı olması
selam anneler...
bu gün size 1 çok iyi 2 de köt haberim var....
bebişimi gördümmaşallah deyin teyzecikler bebişim 1250 gr 38 cm boyu olmuş... bebişim gelşimi 15 güncük ilerde..doktor çok sevindi maşallah dedi 2 haftada bebişim 550 gr olmış... ... yani 26+5 şiz ama ugs de 28+6 görünüyo başı aşşağıdaydı poposunu dayamış secdeye yatımış gibiydi ve yüzünü bırak profil bile vermedi...bu zamandan bebekler hep dönermiş..onun için uygun pozsyon belli değilmiş...37. haftada pozisyonu önemliymiş...çünkü değişmezmiş... en geç...
kötü haberim2 haftada 4 kilo almışım... toplamda 11 oldum..ama doktorum kısa zamanda almamdan ciddi ciddi rahatsız oldu..2 hafta sonra tekrar gidicem..ama neden aldığımı biliyorum kiloları...
1 kere fast food
2 kere evde poğaça yaptım yedim.
1kre misafirim geldi 5 çeşit götürdüm..
2 defa muhlama yedim...
1 defada evde sigara böğreği kızrrtım... bunlar harici yediklerim yani yemezdim 2 haftada yediklerim... bu 2 haftada almama lazım ciddi ciddi... neye sevincemi üzülcemi anlamadım
diğer sorun hastanemi seviyorum..doktorumuna..başka bi yerde doğum yapma düşüncesi beni bitirir...ama epiduralle doğum ücreti 5 bin 100 tl biz 3 e 4 e razıydık..malum kayınpeder vericek ya iğrenç bişey...yorumlarını dinlemek yada yapıcaklarını bilmek..eşim hastane araştır diyo..ama oda istemiyo başka yer... %70 orası olcak ama ne olur ne olmaz die ben bi araştırcam sanırım..bu durum beni mutsuz ediyo....
özel gvenilen..hastane kızlar... yardımcı olun..olurda öyle bişey olursa kontrollerede orda devam edelimde barihem doktor tanısın beni hem ben doktora alişim..
selam şeker naber?
hoşgeldınızzzzz
hoşgeldin cnm.
nasılsın?
Selam hatunlar...Yine biz geldik...Dışarısı çok soğuk...Kar geliyor kar...Arabanın işlemleri için doğru direk sigortacıya gittik...Bütün işlemleri o halledecekmiş...Okadar rahatladım ki...Ordan oraya koşturmak gözümde okadar büyüyordu ki...
Bende 1 hafta önce tüm odaları dip köşe temizledim camları sildim tülleri eşime taktırdım sobalı odanın duvarlarını eşime sildirdim...Badana istiyordum ama daha 2 sene olmadı badana yaptıralı...Sadece tavanlarım rutubet yaptı çünkü çatı yok...Mart ayında sadece tavanları badana yaptıracağız...
Göğüs pedi ben şimdilik 40'lı almayı düşünüyorum...Birde geçen akşam arkadaşıma gitmiştim orda konuştuk işte...Kesinlikle göğüs pedi al dedi...Peki dedim meme başı çatlarsa ne önerirsin...Ben krem kullandım ama zor oluyordu dedi...Krem olduğundan sonuçta yıkamam gerekiyordu en iyisi kendi sütünle temizle daha iyi geliyor dedi...Krem filan kullanma dedi...
kızlar selammm canım çok sıkkın keyfim yok ve o kadar çok idrara çıkıyorumki yoruldummmmmmmmm varmı benm gbi bezgin oturannnnnn
[vaLLA ÖYLE ARKADAŞIM ALLAH KENDİ ANNELERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN NE VARSA ONLARDA VAR,BİZDEKAYNANA OLCAĞIZ İNŞALALH BUNLARDAN DERS ALIP BİZİZİM ÇOK İYİY OLMAMAIZ LAZIM:)
cnm tek tek fiyatları daha pahalıya geliyo ama....güzel tatlım ama tek tek fiyatlarınada bi bak
sen nerdesin cnm..kesinlikle bundan sonrasıda var vallahi... görüşmek kaynaşmak lazım..dediğin gibi burda paylaştıklarımı kimsenin yanında konuşamam ve samimiyetide bulamam zaten...bende çok isterim tanışıp görüşmek sonucda bu arkadaşlığımız bebklerimiz oluncada sürecek onlar içinde çok iy olur
kızlar şimdilik iyi akşamlar eşim gelir yarım saat sonra mutfağa geçip hazılık yapayımm
Ben o kendinden eldivenlileri hiç görmedim yaa
bende iyyiim cnm.valla az kaldı bende heran herşey olabilir diye eksiklerimi halletmeye çalışıyom.ama eksikler biticek gibi değil.hep bişiler eksik :)selam cnm çok sağol iyiyim çok şükür..hoşbldm :) ayscm sen nasılsın? senin çizelgeyi gördükçe valla heyecan basıyor beni,sanki ilk doğrcam
gece kuşları muhabbetiniz bol olsun
hoşgeldin cnm nasılsın?
saol canımmm iyiyim kocişi bekliyom o arada kıyafetlerimizin fotolarını çekip koyduk ayağımı uzattım oturuyom şimdi sen nasılsın
bende iyiyim cnm bende kocişi bekliyorum :)
bizde bugün metrocitye gittik yeni ciciler aldık oğluşuma baya yorulmuşum eve geldim uyumuşum.21.30 da kalktım.cicilerinize bakıyım bi.
foto bekliyoz hemennnnn
kızlar yarın gene şeker için kontrolüm var ay artık gitmek çok zor oluyo yaa yollarda.bide hastanede uzak.hayırlısıyla bi doğsada oğlum.
cnm pilleri şarja taktım bugün göbüşümü bile zor çektim yarın eklerim inşallah cnm.
sizinde cicileriniz çok güzelmiş cnm.güle güle kullansın hepsini prensesin.
tatlım kaç kez daha yaptırıcan sen bu şeker yüklemesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?