• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

arkadaşlar hepinize teşşekür ederim cok saolun bebegim erkek şimdiye kadar 8 kilo aldık ama tutamıyorum kendimi:18: artık kilo almaya başlıcaz sanırım buarada kaynanamıda seviyom :60:

arkadaşlar hızınıza yetişmek cok zormuş ya burası baya hareketli ne güzel esra canım ilgine tşkkür candan birine benziyosun :16:

selam arkadaslar bende kısmet olursa nısan annesı olacagım.benıde aranıza kabul edermısınız.dogumu 26 nısan gıbı dıyor doktorum.sezeryan olacagım ıcın tarıh sorunumuz olmuyor.benım bıraz sorunlu gectı dort bes ay hamılelıgım.ben daha yenı bır aydır hamıleyım dıye gezmeye basladım ortada.çok sıkıntılı gunler gecırdım.ama rabbıme çok sukur ıyıyım artık.bu arada benım adım yeşim.ankaradan kecıorenden katılıyorum aranıza

selam arkadaslar bende kısmet olursa nısan annesı olacagım.benıde aranıza kabul edermısınız.dogumu 26 nısan gıbı dıyor doktorum.sezeryan olacagım ıcın tarıh sorunumuz olmuyor.benım bıraz sorunlu gectı dort bes ay hamılelıgım.ben daha yenı bır aydır hamıleyım dıye gezmeye basladım ortada.çok sıkıntılı gunler gecırdım.ama rabbıme çok sukur ıyıyım artık.bu arada benım adım yeşim.ankaradan kecıorenden katılıyorum aranıza

hoşgeldin şekerim memnun olduk seni her zaman görmek isteriz aramızda güzel paylaşımlar da bulunman dileğiyle

boşver geçmişi canım şuan sen ve bebeğiniz iyiyseniz gerısı boş hıc kotu seyler dusunme.ıyı dusunelım ıyı olsun hoşgeldınn aramıza:49:

hosbulduk cok tesekkur ederım.ınsallah burada hep ıyı haberler paylasacagız.benımde kızım olacak kısmet olursa.bır tanede 12 yaşında oglum var.yaşım 34.kısmetse pazartesı gunu ıkıncı ayrıntılı ultrasonuma gırecegım.inşallah bundada ıyı haberler alırım.bakalım rabbım ne derse o olur.ınsallah o sıkıntılı gunlere gerı dönmem arkadaslar.

slmmm kızlar biz geldik nasılnız? Ne var ne yok sayfalar uçmuş bakalım geçmişe biii:1::1:

anım ben mayıs anneleri topiğinden biliyorum seni hoşgeldin herşeyin yolunda olmasına çok sevindim :54::54:
c

slmmm kızlar biz geldik nasılnız? Ne var ne yok sayfalar uçmuş bakalım geçmişe biii:1::1:

anım ben mayıs anneleri topiğinden biliyorum seni hoşgeldin herşeyin yolunda olmasına çok sevindim :54::54:
c

evet cok sukur sımdılık ıyı gıdıyor.ınsallah baska sorunlar cıkmazda sag salım bebegımı bende kucagıma alırım.ınsallah hepımız bebeklerımıze saglıkla huzurla kavusalım.hersey cok guzel olacak hepımız ıcın.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :71: :71: :71: :71: :71: :71: :118::118::118::118::118::118::118:

hosbulduk canım.cok tesekkur ederım.sızlerle cok ıyı arkadas olacagıma ınanıyorum.ınsallah hep beraber sonuna kadar burada olalım.bebeklerımızın resımlerınıde koyarız.zaten heyecan basıyor ocak annelerını subat annelerını okudukca.çok guzel bır duygu annelık.ben ıkıncısını yasayacagım allah ızın verırse.ınsallah ucuncuyu bıle ıstıyorum.:9:

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefa getirmişlerr:71:

yssknk nasılsın canım?

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :71: :71: :71: :71: :71: :71: :118::118::118::118::118::118::118:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende isim değiştirip gelicem ama benimlede ilgilenin:63::63: küsüp gideriz bak zaten gelemiyoruz:69::69:

evet cok sukur sımdılık ıyı gıdıyor.ınsallah baska sorunlar cıkmazda sag salım bebegımı bende kucagıma alırım.ınsallah hepımız bebeklerımıze saglıkla huzurla kavusalım.hersey cok guzel olacak hepımız ıcın.
inş. canım iyi düşüünelim iyi olsun strese girmeye gerek yok ne yaparsak yapalım nasıl olacağını doğmadan hiçbirimiz bilemeyiz Allah ın izniyle hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız canım:54::13:

Back
X