• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende isim değiştirip gelicem ama benimlede ilgilenin:63::63: küsüp gideriz bak zaten gelemiyoruz:69::69:

inş. canım iyi düşüünelim iyi olsun strese girmeye gerek yok ne yaparsak yapalım nasıl olacağını doğmadan hiçbirimiz bilemeyiz Allah ın izniyle hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız canım:54::13:

tesekkur ederım canım.çok sagol.

küçük bir parça al ama:1::1:
KÜÇÜK Bİ PARÇA EVET KÜÇÜCÜK AY ASLINDA KOCA Bİ DİLİM OLSA FENA OLMAZ AMA NEYSEEEE

hosbulduk canım.cok tesekkur ederım.sızlerle cok ıyı arkadas olacagıma ınanıyorum.ınsallah hep beraber sonuna kadar burada olalım.bebeklerımızın resımlerınıde koyarız.zaten heyecan basıyor ocak annelerını subat annelerını okudukca.çok guzel bır duygu annelık.ben ıkıncısını yasayacagım allah ızın verırse.ınsallah ucuncuyu bıle ıstıyorum.:9:
canımmmm allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı inşallah doğumlara kadar hepberaber olcaz doğumdan sonrada birbirimize destek olcaz
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende isim değiştirip gelicem ama benimlede ilgilenin:63::63: küsüp gideriz bak zaten gelemiyoruz:69::69:

inş. canım iyi düşüünelim iyi olsun strese girmeye gerek yok ne yaparsak yapalım nasıl olacağını doğmadan hiçbirimiz bilemeyiz Allah ın izniyle hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız canım:54::13:

hoşgeldin tatlımmm ilgileniyorum seninle nasılsın canım benim bebişin nasılllll
bizde bugün doktora gittik yaaaaaaaaaaa kızım kocaman olmuş :118::118::118::118::118:

oy oy oy hamişmiş de ilgi de beklermişşş:1:canımm nasılsın iyimisin özleriz seni gitmeee:70:

ilahi esra çok komiksinn :1::2::3::4::5:
:27: :52: ay işim yok sanırım arada haklı haksız sarıyorum millete... bebişler gelsinde inş 1 kademe daha olgunlaşıcam inş... tek bebişimle ilgilenicem kimseye göstermicem..:60::61: olgunluk demiştik dimi..yok yok göstericem ozaman:9:

arkadaşlar hızınıza yetişmek cok zormuş ya burası baya hareketli ne güzel esra canım ilgine tşkkür candan birine benziyosun :16:
cnm bu topiğin genel havası samimiyet candan..emin ol.. kimseye diyemediğklerimizi burda paylaşıyoruz en zor zamanları burda paylaştık...resmen ailem gibi oldu burası ve oğlumun bissürü teyzesi oldu... inş bu saatten sonrada en güzel paylaşımlar burda olucak...hayırlısı olsun inş...
selam arkadaslar bende kısmet olursa nısan annesı olacagım.benıde aranıza kabul edermısınız.dogumu 26 nısan gıbı dıyor doktorum.sezeryan olacagım ıcın tarıh sorunumuz olmuyor.benım bıraz sorunlu gectı dort bes ay hamılelıgım.ben daha yenı bır aydır hamıleyım dıye gezmeye basladım ortada.çok sıkıntılı gunler gecırdım.ama rabbıme çok sukur ıyıyım artık.bu arada benım adım yeşim.ankaradan kecıorenden katılıyorum aranıza

:71: vav bu bugün süper bi gün...aramıza yeni annecikler katıldı mükemmel bişi...maşallah...hoşgeldin cnm aramıza...rabbim sağlıkla bebişlerimiz almayı nasip etsin...bende 4 aya kadar hep yattım..1 düşüğüm vardı txoplazmadan..doktorum riske atmadı..ama çok şükür unuttuk o günler...önümüzde güzel günler var inş...:64::46:

# ozz83
# mesa+
# dscopur
# nisa_86 :71::70: :33:
# tarcin26
# yssknk
# dorti
# brcncvk86
# ayca22
# ysmnakikol
# Bammbik+

canlarım bana acil ev tipi ana kucağı önerirmisiniz...almak istediğiniz...güzel kullanışlı..benim disney yalan oldu..almanyadan geldiği için satışı bitmiş depolardada yok hiç..çok üzüldüm ama...

hoşgeldin tatlımmm ilgileniyorum seninle nasılsın canım benim bebişin nasılllll
bizde bugün doktora gittik yaaaaaaaaaaa kızım kocaman olmuş :118::118::118::118::118:

ayyy tatlım ilgi hepimize lazım:emir_bebek: ayyy yerim kızını maşallah:nazar::nazar: bizim bebişte hiç durmuyor yerinde çok hareketli 2 gündür bende bu hafta gidicem canım doktora izni falanda sorcam çok özledim 4 haftadır görmüyorum:43:

:27: :52: ay işim yok sanırım arada haklı haksız sarıyorum millete... bebişler gelsinde inş 1 kademe daha olgunlaşıcam inş... tek bebişimle ilgilenicem kimseye göstermicem..:60::61: olgunluk demiştik dimi..yok yok göstericem ozaman:9:

cnm bu topiğin genel havası samimiyet candan..emin ol.. kimseye diyemediğklerimizi burda paylaşıyoruz en zor zamanları burda paylaştık...resmen ailem gibi oldu burası ve oğlumun bissürü teyzesi oldu... inş bu saatten sonrada en güzel paylaşımlar burda olucak...hayırlısı olsun inş...

:71: vav bu bugün süper bi gün...aramıza yeni annecikler katıldı mükemmel bişi...maşallah...hoşgeldin cnm aramıza...rabbim sağlıkla bebişlerimiz almayı nasip etsin...bende 4 aya kadar hep yattım..1 düşüğüm vardı txoplazmadan..doktorum riske atmadı..ama çok şükür unuttuk o günler...önümüzde güzel günler var inş...:64::46:

allah razı olsun canım.çok sagolun.ben amnıyosentez oldum.bayagı zorluklar yasadım.bebegımı bes aylıkken almaya nıyetlendıler.genetık doktoru bızı cok korkuttu.ama rabbıme sukur dogumumu yapacak olan doktorum asla alacak bır durum yok dedı.yanı o kotu gunler gectı ınsallah.artık sızlerle cok mutlu cok guzel seyler paylasacagım ınsallah.

canım ya biz seninle aynı ofiste olsaydık,bütün gün yemek konusunda çok gaza getiridik birbirimizi o potansiyeli gördüm ikimizde de :60: :60: :62:
ay dimi tatlımmmmm valla benim yanımda kimse yemek sölemesin hazır bekliyorum dünde birileri spagettiden bahsetti eve gittim anında görüntü spagetti yaptım allah muafaza yani aynı ofiste olsak akşama kadar yerdik :52: :52: :52:

ayyy tatlım ilgi hepimize lazım:emir_bebek: ayyy yerim kızını maşallah:nazar::nazar: bizim bebişte hiç durmuyor yerinde çok hareketli 2 gündür bende bu hafta gidicem canım doktora izni falanda sorcam çok özledim 4 haftadır görmüyorum:43:

evet canımmmmm
kız benim kız bi cins duruyo poposunu mideme dayamış ayakları kaburgamda kafa aşşağıda hareket ettimi nasıl canım acıyo kaburgama kaburgama indiriyo sürekli
maşallah senin kuzunada ay doğsalardı artık dimi
git hem bebişini gör hemde izni konuş biz konuştuk 2 martta izindeyim ben :66: :66: :66: :66:

ben sallanan tıtresımlı muzıklı ana kucagı almayı dusunuyorum.bakalım su anda en ıyısı o gıbı gorunuyor.cunku hem sallanıyor hem tıtresımlı hemde muzıklı.cok eglencelı bıseye benzıyor.

# ozz83
# mesa+
# dscopur
# tarcin26
# yssknk
# dorti
# brcncvk86
# ayca22
# ysmnakikol
# Bammbik+

canlarım bana acil ev tipi ana kucağı önerirmisiniz...almak istediğiniz...güzel kullanışlı..benim disney yalan oldu..almanyadan geldiği için satışı bitmiş depolardada yok hiç..çok üzüldüm ama...

ben sallanan tıtresımlı muzıklı ana kucaklarından almayı dusunuyorum.cok hosuma gıttı.eglencelı olabılır bebek ıcın.bence bır bakın.çok guzel.hem muzıklı hem tıtresımlı hem sallanıyor.otomatık yani.bız elımızle ayagımızla falan sallamıyoruz.okendılıgınden sallanıyor

# ozz83
# mesa+
# dscopur
# tarcin26
# yssknk
# dorti
# brcncvk86
# ayca22
# ysmnakikol
# Bammbik+

bence çok teferruatlı bişey almana gerek yok be tatlım titreşim filan yani bence gereksiz

# ozz83
# mesa+
# dscopur
# tarcin26
# yssknk
# dorti
# brcncvk86
# ayca22
# ysmnakikol
# Bammbik+

canım arkadaşımda müzikli titreşimli anakucaklarından aldı bebiş 4 aylık çok eğleniyor valla:9::9:

evet canımmmmm
kız benim kız bi cins duruyo poposunu mideme dayamış ayakları kaburgamda kafa aşşağıda hareket ettimi nasıl canım acıyo kaburgama kaburgama indiriyo sürekli
maşallah senin kuzunada ay doğsalardı artık dimi
git hem bebişini gör hemde izni konuş biz konuştuk 2 martta izindeyim ben :66: :66: :66: :66:

ayyy cadıı annesine neler yapıyor öyle biii doğsun poposunu ısırmalı :27::27:
canım yaa artık 7.ayada girdik ayy valla yavaşyavaş heyecanlanıyorum sanırım bebişlerde süreklihareket halinde sıkıldılar mı acep:26::52:

aventın emzıklerını cok methedıyorlar.bıberonlarını emzıklerını alan cok kısı var.bende kısmetse alacagım.ben ılk cocugumda chıccodan baska bısey almazdım.ama sımdı avent markayı cok fazla duyuyorum.herkes avent kullanıyormuş.sızler neler aldınız

canım arkadaşımda müzikli titreşimli anakucaklarından aldı bebiş 4 aylık çok eğleniyor valla:9::9:

ayyy cadıı annesine neler yapıyor öyle biii doğsun poposunu ısırmalı :27::27:
canım yaa artık 7.ayada girdik ayy valla yavaşyavaş heyecanlanıyorum sanırım bebişlerde süreklihareket halinde sıkıldılar mı acep:26::52:
sıkıldılar galiba tatlım bu akşam karnımı videoya alıcaz dün çok komikti ya bi sniye durmuyo yerinde eşim çekecekti ay dedim dur yarın çekersin büyüyünce gösteririz ara ara çekicem artık

beşik gıbı ama.bırde ocak annelerınden duydum.onlardada alanlar varmış.çok memnunlar.bebek cok rahat uyuyomus.bılmıyorum vallahı.banada oyun cıkacak bu arada.:66:
ay ne bilim ya bana görümcem hediye getrdi titreşimi filan yok ama iş görür

aventın emzıklerını cok methedıyorlar.bıberonlarını emzıklerını alan cok kısı var.bende kısmetse alacagım.ben ılk cocugumda chıccodan baska bısey almazdım.ama sımdı avent markayı cok fazla duyuyorum.herkes avent kullanıyormuş.sızler neler aldınız
tatlım ben emzik ve biberon göğüspedi vs hep nuk aldım nuka acayip bi güven var bende arkadaşım aventin göğüs ucunu almış bana hediye silikonu filan çok güzel onunda

Selam kızlar...Ne var ne yok bakalım.
Benim de misafirim vardı, öyle çok yormadım kendimi güya ama yine de yorulmuşum ya..Ayaklarım ağrımış ohh uzatayım şöyle biii ohhhh :)

sıkıldılar galiba tatlım bu akşam karnımı videoya alıcaz dün çok komikti ya bi sniye durmuyo yerinde eşim çekecekti ay dedim dur yarın çekersin büyüyünce gösteririz ara ara çekicem artık

ayy çeksin canım ne komik yaaaa bizimkide ben yan yatıyorum ayağı yumurta büyüklüğünde uzatıyor çekiyor uzatıyor çekiyor çok güldük bizde çekelim bizede fikir verdin bak:27::1::1: bu arada teyzesiiii biz de sizin çantalardan aldık mavi çok tatlı ayyy ne kıskancız :52::52:eşime diyorum ama nisan annelerinden herkesi aldı bizimde almamız lazım dye:1::1:

Back
X