- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #35.781
slm arkadaşlar sanırım matıs anneliginden nisan anneligine terfi edicem bizide aranıza kabuledermisiniz. sat 25 temmuz mayısın 1 olarak gözüküyo aslında dogum ama drumuz 26 nisandan itibaren bekliyoruz dedi:81: . benide eklermisiniz tabloya 65le hamile kaldım şimdi 73 olduk
Süper....hoşgeldin cnm aramıza..kapımız herkese açık...ceee yapıpı gitme ama... Gel bildiklerini paylaş bizimle... Ee bebişin nasıl...gelişimi..kaç kio aldın...kaynananı seviyomusun Alışveriş yaptımı..
Selam kızlar...Ne var ne yok bakalım.
Benim de misafirim vardı, öyle çok yormadım kendimi güya ama yine de yorulmuşum ya..Ayaklarım ağrımış ohh uzatayım şöyle biii ohhhh :)
hoşgeldin tatlımmm ohh uzat ayaklarını dinlen birazSelam kızlar...Ne var ne yok bakalım.
Benim de misafirim vardı, öyle çok yormadım kendimi güya ama yine de yorulmuşum ya..Ayaklarım ağrımış ohh uzatayım şöyle biii ohhhh :)
ayy çeksin canım ne komik yaaaa bizimkide ben yan yatıyorum ayağı yumurta büyüklüğünde uzatıyor çekiyor uzatıyor çekiyor çok güldük bizde çekelim bizede fikir verdin bakbu arada teyzesiiii biz de sizin çantalardan aldık mavi çok tatlı ayyy ne kıskancız eşime diyorum ama nisan annelerinden herkesi aldı bizimde almamız lazım dye
selam arkadaslar bende kısmet olursa nısan annesı olacagım.benıde aranıza kabul edermısınız.dogumu 26 nısan gıbı dıyor doktorum.sezeryan olacagım ıcın tarıh sorunumuz olmuyor.benım bıraz sorunlu gectı dort bes ay hamılelıgım.ben daha yenı bır aydır hamıleyım dıye gezmeye basladım ortada.çok sıkıntılı gunler gecırdım.ama rabbıme çok sukur ıyıyım artık.bu arada benım adım yeşim.ankaradan kecıorenden katılıyorum aranıza
iyiyim canım bugün temizlik yaptım biraz yoruldum birazda sinirlerim tepemde
sen nasılsın?
ay yaaa benimde canım pasta istiyooooo
bende pastaneye uğrayıp alsammı eve giderken
yaa kızlar... ben çirkinleşmeye başladım sanki yaaa.... :26: Anlamadım gitti...
bugün kabul günündeyiz canım,hoşgeldin sefalar getirdin,hayırlı hamilelikler ve doğumlar olsun
yaa kızlar... ben çirkinleşmeye başladım sanki yaaa.... :26: Anlamadım gitti...
iyiyiym bnde. hayırdır canım kim çıkardı o sinirleri tepene yoksa hormonlarmı
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn :118::118::118::118::118::118:Selam kızlar
yeni fırça yedin doktordan çok yeme sakın.Bu arada bende müsait oldukça buzluğa börek çörek atayım diyorum sonra yapamazsam misafirlere ikram ederim.
# ozz83
# mesa+
# dscopur
# nisa_86
# tarcin26
# yssknk
# dorti
# brcncvk86
# ayca22
# ysmnakikol
# Bammbik+
canlarım bana acil ev tipi ana kucağı önerirmisiniz...almak istediğiniz...güzel kullanışlı..benim disney yalan oldu..almanyadan geldiği için satışı bitmiş depolardada yok hiç..çok üzüldüm ama...
niye öle diyon tatlım aaaaa güzelleşmişsindir neden öyle düşündün
Ben de aynaya baktığımda şekilsiz, her tarafı sarkmış biri görüyorum sanki
Ama çirkinleşmeye başladım gibi...Dünde benim koca ne dese beğenirsin.. bizim kız senin güzelliğini alıyor galiba... dedi... :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?