2011 Nisan Anneleri

hoşgeldin canım,Allahım güzel hamilelikler ve kolay doğumlar nasip etsin.

Selam kızlar...Ne var ne yok bakalım.
Benim de misafirim vardı, öyle çok yormadım kendimi güya ama yine de yorulmuşum ya..Ayaklarım ağrımış ohh uzatayım şöyle biii ohhhh :)

slm canım artık çok yormadık desekte yine yoruluyoruz canımmutlu sona az kalıyor dikkat et valla izne çıkınca misafir çağırasım var ama gözüm yemiyor

Selam kızlar...Ne var ne yok bakalım.
Benim de misafirim vardı, öyle çok yormadım kendimi güya ama yine de yorulmuşum ya..Ayaklarım ağrımış ohh uzatayım şöyle biii ohhhh :)
hoşgeldin tatlımmm ohh uzat ayaklarını dinlen biraz
akşam benide evde ütüler bekliyo offffffffff offfffffffffff

mavisi güzelmi ay merak ettim bak fiyatları çok uygundu yaaa tüm nisan anneleri aynı çantayı kullanıyo bende kararsız kalmıştım gece 1 de eşimin zoruyla sipariş ettim gelince baktım harika iyiki almışım dedim valla çok şık ve kullanışlı
tatlım sizde videoya alın pc de kızıma bi dosya açıcam hem benim göbüş fotolarını hem videolarını koycam sonrada slayt yapıp cd ye aktarma düşüncem var ilerde gösteririm cadaloza bak bi fikir daha verdim sana

bugün kabul günündeyiz canım,hoşgeldin sefalar getirdin,hayırlı hamilelikler ve doğumlar olsun

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn :118::118::118::118::118::118:

yeni fırça yedin doktordan çok yeme sakın.Bu arada bende müsait oldukça buzluğa börek çörek atayım diyorum sonra yapamazsam misafirlere ikram ederim.

:125::125::125::125::125::125: doktordan yediğim fırça yetmedi kızzzz napıym küçücük yiycem valla bak benim aklımda değildi ahanda bu kızlar aklıma düşürdü

ben kraftın elektrikli olan sallanan,sonrasında mama sandalyesi olan anakucağı olarak kullanılan fiyatı 400 lira olan makinaları varya onu beğendim.Ama sallamayada alıştırmak istemiyorum beğenirsen bak derim.

Ama çirkinleşmeye başladım gibi... Dünde benim koca ne dese beğenirsin.. bizim kız senin güzelliğini alıyor galiba... dedi... :84:

nie öle diyomuş tamam eskisi kadar hoş alımlı hatunlar değiliz ama bunuda biz güzelliği var tatlım bozma moralini benimkide çirkinleştin diyo amannn ne takıyon
ben bugün giyindim süslendim doktora giderken adam 7 aydır beni ilk kez böyle gördü ve tabi şok didem çok güzelsin bugün dedi ha haaaa benim koca sinir kirizi geçiriyo şimdi

Kız bebekler annenin güzelliğini alır derler ama ne kadar doğru bilemiyorum.Bence her hamile güzeldir.

Ay söylemesi ayıp bana da güzelleştin diyolar Demekki bu ne demek önceden çirkinmişim :))) Habire doğurcam buna karar verdim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…