- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #35.821
yok canım sen uyma onlara kalorisiz birşeyler ye haşlama,meyve ye onun yerine yada yiyeceksen de küçük bir parça al tamam mı![]()
Ne yiyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım sen uyma onlara kalorisiz birşeyler ye haşlama,meyve ye onun yerine yada yiyeceksen de küçük bir parça al tamam mı![]()
ay sorma be tatlım kız kopya ben olcak çocuğum sabahtan akşama kadar bi benle alakadar oluyogüle güle canım. Allah'a emanet olun.
Senin kızın babaya benzeme ihtimali pek yok o zaman![]()
tamam sözzzzzyok canım sen uyma onlara kalorisiz birşeyler ye haşlama,meyve ye onun yerine yada yiyeceksen de küçük bir parça al tamam mı![]()
evet 30 haftalık doğan bni miniş var o çok acele etmiş hala küvezdeymiş sanırsam banada 10 nisandan sonra bekliyoruz dedi doktordaha 2 şubattayız ama şubat annelerinde bir sürü doğuran var :26:
hımmmm biz güzeliz çok güzelizzzzzzzzz :103::103::103::103::103::103::103::103:çatlasınlar kıskançlıktan,nisan annelerinin maşallahı var hepimiz güzeliz hepimiz bakımlıyız,hepimiz mükemmelizzzzzz(abiye usulu oldu)
esteem söyledi tatlım ya saolsun bide ben ona fotosunu çek demiştim kızcağaz gece yatağa girince aklına gelmiş sen kalk gece bi vakti foto çek canım yaaaa
2 tane abartı olurdu tatlım bak ne güzel başka cicişler almışsın oğluşuna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
çirkin demesinler bidaha bize dimiiiiiiii benimkide uyuz oluyom şu doktoruna memlekette başka doktor yokmuydu diyo adam doktora bile benzemiyomuş aaa dedim nesi varrr hem genç hemide yakışıklı
anladım. boşver canım yaa hiçç takma başkası için şu dönemde kendimizi üzmeye değmez. şu dönemde olmasak bile normal zaman içinde geçerli. evet canım şükret bak 1 tane eksik töbe yarabbii![]()
kızlar selam bgn kontroldeydk bzm minik 2 hafta önden gdio doktor normal doğumu bekleyemem bu şarlarda ded sizin bebişlerrin kiloları baş ölçümleri fln nasılll??
Ne yiyoruz![]()
![]()
![]()
![]()
kızlar selam bgn kontroldeydk bzm minik 2 hafta önden gdio doktor normal doğumu bekleyemem bu şarlarda ded sizin bebişlerrin kiloları baş ölçümleri fln nasılll??
görümcem de var aslında ama eşimle araları yok gelip gitmez oyüzden..
insan baskasının ailesine alışamıyor ya(
görümcem de var aslında ama eşimle araları yok gelip gitmez oyüzden..
insan baskasının ailesine alışamıyor ya(
nasıl yani tatlım normali bekleyemezmiş biz bugün 27+3 deyiz 1300 gr olmuşuz 35 cm de boyumuz ama baş çevresini sölemedi doktorkızlar selam bgn kontroldeydk bzm minik 2 hafta önden gdio doktor normal doğumu bekleyemem bu şarlarda ded sizin bebişlerrin kiloları baş ölçümleri fln nasılll??
tamam kuşum iyi akşamlar afiyet olsunBen çıkayım, eşim acıkmış, tabii yemeye her zaman hazır ben de
Görüşmek üzere :79:
canımmmm sen iste yeter ki,başka bir arkadaş vermişti linkinide ama kimin olduğunu unuttum.Herkes sağolsun varolsun memnunsa herkes problem yok demektir.E-bebekte chicconun çantası indirimdeydi almayanlar varsa bi baksınlar derim.
çanta ihtiyacımız kalmadı bacıııı çok saolun valla en az 50 tl kara geçtik çantadandidem her duyduğunu yeme telaşına girmiş onu durdurmaya çalışıyorum şimdi.Söylemeyelim seninde canın istemesin![]()
Kız bebekler annenin güzelliğini alır derler ama ne kadar doğru bilemiyorum.Bence her hamile güzeldir.
Ay söylemesi ayıp bana da güzelleştin diyolarDemekki bu ne demek önceden çirkinmişim :))) Habire doğurcam buna karar verdim :)))
ben de kız bebekler annesının guzellıgını alır dıye duydum hatta teyzem daha cinsiyeti belli olmadan bebiş kız olucak senden alıyor bak demıstı gercektende kız oldugunu ogrendık sonra. Aman yavrucuklarımız alsın alacaksada ne dıyelım benım yuzum sıvılceden gecılmıor en cok ona bozuluyorum ama ne yapalım.
bu arada arkadaslar Hikâyeler « Pozitif Doğum Hikâyeleri diye bir site var normal dogum yapan annelerın hıkayelerını anlatıyor ve cok cesaretlendırıcı ben vakıt buldukca okuyorum tavsıye ederım
Daha 2 şubattayız ama şubat annelerinde bir sürü doğuran var :26:
tatlım 10 nisan erken değilmi gelişimi önde diyemi öyle dedi doktorunevet 30 haftalık doğan bni miniş var o çok acele etmiş hala küvezdeymiş sanırsam banada 10 nisandan sonra bekliyoruz dedi doktor
yaaa banada öyle diyorlar iştekiler benimde canım sıkıldıeskiden çirkinmiydim dyesen gibimi düşünsem acep
canım bende bu aralar doğum hikayelerine sardım hemen bakıcam valla
Esteemcim ilk sen almışsın çanta için teşekkür ederim bende aldım kim ilk önerdiyse teşekkr edicem dedim bayıldımda ben rengine modeline:90::90:
evet canım şubat anneleri aralıkta başladı doğurmaya onlara baktıkça özeniyorum sonra sağlıklı olsun aceleci olmasınlar bakalım bizden ilk hangi bebiş gelicek
tatlım 10 nisan erken değilmi gelişimi önde diyemi öyle dedi doktorun
maşallah miniğine canım son gittiğimde bizimkide öyleydi bize bişi demedi doktoracaba iri bebek olursa normal doğumda zorlar diye mi dedi ki doktorun
![]()
gidip gelmediği için onu da sil bak eksik 2 olducanım farklı aileler farklı kültürler farklı alışkanlıklar farklı dünyalar herşey farklı. o yüzden tabiki alışmak zor oluyor. benim babaannemin lafları meşhurdur. bi tanesi de gittiğin yerin bi gözü körse sen de gittiğinde bi gözünü yum (onun tabiriyle kapat) der
![]()
çanta ihtiyacımız kalmadı bacıııı çok saolun valla en az 50 tl kara geçtik çantadan
ay bugün obeze bağladım ben yine yaaaa
Allah yardımcın olsun şekerim,çok içli dışlı olmamak gerekiyor.![]()