2011 Nisan Anneleri

güle güle canım. Allah'a emanet olun.

Senin kızın babaya benzeme ihtimali pek yok o zaman
ay sorma be tatlım kız kopya ben olcak çocuğum sabahtan akşama kadar bi benle alakadar oluyo

yok canım sen uyma onlara kalorisiz birşeyler ye haşlama,meyve ye onun yerine yada yiyeceksen de küçük bir parça al tamam mı
tamam sözzzzz

daha 2 şubattayız ama şubat annelerinde bir sürü doğuran var :26:
evet 30 haftalık doğan bni miniş var o çok acele etmiş hala küvezdeymiş sanırsam banada 10 nisandan sonra bekliyoruz dedi doktor

çatlasınlar kıskançlıktan,nisan annelerinin maşallahı var hepimiz güzeliz hepimiz bakımlıyız,hepimiz mükemmelizzzzzz(abiye usulu oldu)
hımmmm biz güzeliz çok güzelizzzzzzzzz :103::103::103::103::103::103::103::103:

kızlar selam bgn kontroldeydk bzm minik 2 hafta önden gdio doktor normal doğumu bekleyemem bu şarlarda ded sizin bebişlerrin kiloları baş ölçümleri fln nasılll??

canımmmm sen iste yeter ki,başka bir arkadaş vermişti linkinide ama kimin olduğunu unuttum.Herkes sağolsun varolsun memnunsa herkes problem yok demektir.E-bebekte chicconun çantası indirimdeydi almayanlar varsa bi baksınlar derim.

anladım. boşver canım yaa hiçç takma başkası için şu dönemde kendimizi üzmeye değmez. şu dönemde olmasak bile normal zaman içinde geçerli. evet canım şükret bak 1 tane eksik töbe yarabbii

görümcem de var aslında ama eşimle araları yok gelip gitmez oyüzden..
insan baskasının ailesine alışamıyor ya(

kızlar selam bgn kontroldeydk bzm minik 2 hafta önden gdio doktor normal doğumu bekleyemem bu şarlarda ded sizin bebişlerrin kiloları baş ölçümleri fln nasılll??

selam ben yenı komşunuzum.acaba kılosu kac bebegınızın.bende pazartesı gıdecegım kısmetse.bakalım ne cıkacak benım kızımın kılosu falan

Selam cnm hoşgeldin,maşallah minik olmaktan çıkmış senin bebiş 2 hafta önceden gidiyosa bayağı kocaman olmuş

görümcem de var aslında ama eşimle araları yok gelip gitmez oyüzden..
insan baskasının ailesine alışamıyor ya(

gidip gelmediği için onu da sil bak eksik 2 olducanım farklı aileler farklı kültürler farklı alışkanlıklar farklı dünyalar herşey farklı. o yüzden tabiki alışmak zor oluyor. benim babaannemin lafları meşhurdur. bi tanesi de gittiğin yerin bi gözü körse sen de gittiğinde bi gözünü yum (onun tabiriyle kapat) der

nasıl yani tatlım normali bekleyemezmiş biz bugün 27+3 deyiz 1300 gr olmuşuz 35 cm de boyumuz ama baş çevresini sölemedi doktor

Ben çıkayım, eşim acıkmış, tabii yemeye her zaman hazır ben de
Görüşmek üzere :79:
tamam kuşum iyi akşamlar afiyet olsun

didem her duyduğunu yeme telaşına girmiş onu durdurmaya çalışıyorum şimdi.Söylemeyelim seninde canın istemesin
çanta ihtiyacımız kalmadı bacıııı çok saolun valla en az 50 tl kara geçtik çantadan
ay bugün obeze bağladım ben yine yaaaa

yaaa banada öyle diyorlar iştekiler benimde canım sıkıldıeskiden çirkinmiydim dye sen gibimi düşünsem acep

canım bende bu aralar doğum hikayelerine sardım hemen bakıcam valla

Esteemcim ilk sen almışsın çanta için teşekkür ederim bende aldım kim ilk önerdiyse teşekkr edicem dedim bayıldımda ben rengine modeline:90::90:

Daha 2 şubattayız ama şubat annelerinde bir sürü doğuran var :26:

evet canım şubat anneleri aralıkta başladı doğurmaya onlara baktıkça özeniyorum sonra sağlıklı olsun aceleci olmasınlar bakalım bizden ilk hangi bebiş gelicek

evet 30 haftalık doğan bni miniş var o çok acele etmiş hala küvezdeymiş sanırsam banada 10 nisandan sonra bekliyoruz dedi doktor
tatlım 10 nisan erken değilmi gelişimi önde diyemi öyle dedi doktorun

maşallah miniğine canım son gittiğimde bizimkide öyleydi bize bişi demedi doktor acaba iri bebek olursa normal doğumda zorlar diye mi dedi ki doktorun

valla nisa tatlım bende anlamadım en erken 10 nisan demeye çalıştı sanırsam

bababannenin lafı süpermiş valla:))
eşim benzemiyor şükür ya da bana öyle geliyor
kendime benzettim sanırım zamanla eşimide

çanta ihtiyacımız kalmadı bacıııı çok saolun valla en az 50 tl kara geçtik çantadan
ay bugün obeze bağladım ben yine yaaaa

yaaa bu aralar bende obeze bağladım kendime diyorum şimdi yemiycemde ne zaman yicem diyorum acaba haksızmıyım 50 lira kar konusunda haklsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…