2011 Nisan Anneleri

inşallah sağsalim girer çıkarsınız bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın.

rana62 hiç korkma cnm
inan bana hiç korkulcak bişey yok
amleiyattan çıktığında bebeğini görüceksin
merak etmiyormusun hiçç cnmm aaa:)
dünyaya bedel dünyayaaaa

bende bugun kontrole gittim 2800 gr oğlum. bekleyeceğiz dedi doktorum nst ve çatı muayenesi yapmadı.artık normal doğumda kararalı olduğumuzu anladığı için çok sezaryen lafı etmedi .bakalım hayırlısı beklemedeyiz

maş ogluşuna .ıyı uyuyun kızlar bebış gelınce uykudan eser kalmıyor tv bıle ızlemıyorum bır haftadır

canım allahım yardım etsin sağ salim al bebeğini darısı bize artık

ben sebamed kullanıyorum çok memnunum.

Ben iki kuzumda da ilk 15 gün ayvalıktan getirtilmiş hakiki zeytinyağı kullandım, çocuk doktorumuzun önerisiyle, sonra sebamed kullandım ve çok memnundum. Alerjen ciltler için tasarlandığından sanırım çok erken kreşe başlamalarına altlarının uygun zamanda açılamamasına rağmen pişiksiz günler geçirdik.

Bu arada arkadaşlar, ben ankaradayım,anne gözüyle, bebek doğum ve çocuk fotoğrafçılığı yapıyorum, doğum dışında bebişlerin doğal ortamını bozmadan evinizde, konsept fotoğraflar çekebiliriz. Bana; Sinem Güven ile En Özel Anlarınız Bir Masala Dönüşsün sayfasından ulaşabilirsiniz, konsept çekimlerde bebeğin genelde sıklıkla uyuduğu ilk 3-4 hafta tercih edilmektedir. Takvim bebeği tabir edilen konsept çalışmalarda sepet içinde, peluşlar arasında tamamen doğal ışık çalışması ile bebişler rahatsız edilmeden en güzel anları yakalanmaktadır.

Çok sevgilerimle, kolay doğumlar dilerim, tecrubeli bir anne olarak sorularınıza her zaman cevap verebilirim.

Sinem Güven
Ankara- Bebek-Doğum ve Çocuk Fotoğrafçısı
Sinem Güven ile En Özel Anlarınız Bir Masala Dönüşsün

merhaba sevgili anneler öncelikle en önemli aydasınız Allah yardımcınız olsun inşallah kolay doğumlar gecirir, mucizelerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız...
ben 24. haftamdayım henüz, Allah nasip ederse ağustos başı doğum yapacam sadece daha tecrübeli olduğunuz için bişey sormak istedim aklım çok karışık ne olur mazur görün
yaşadığı süreçte bebeğinin cinsiyetinde değişiklik olan oldu mu ve bunu kaçıncı haftalarda yaşadı, bana 13. haftada erkek 20. haftada kız dendi de güven endişesi oluştu, sizce artk değişir mi?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

13. hafta çok erken bir tarih, yanılma ihtimali de doğal olarak çok fazla.
Bence 20. haftada söylenen doğrudur.
Zaten ayrıntılıya girdiysen orda da görünmüştür.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım hakkında hayırlısı olsun belki son anda döner annesi dönmese de Rabbm neyi uygun gördüyse o oluyor kıznın kilosu iyi maşaallah ya benim oğlum son iki kontroldür az kiol alıyor doktor normal dedi ama ben edişelendim çünkü daha öncesinde hep 10 gün önde gidiyordu şimdi 10 gün geride 2880 olmuş boyu 48 mc çok az ben üçü geçmiştir diye umut etmiştim

ay canım ya şimdi çoktan doğum yapmışsındır iyi geçmiştir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…