- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.301
iyi akşamlar kızlar bugün doğuruyordum nerdeyse ucundan döndüm anlatayım size sabah kontrolüm vardı sezeryan günüm yrın içindi neyse doktor kontrolumu yaptı nst ye gönderdi o sırada bir bayana yatış yapıldı benimde nst de az bi sancı çıktı doktor sanada yatış verelim senide bugün alalım dedi bende bi heyecan bi heyecan saat 12 de alıyoruz dedi işlemler yapıldı hemen eve gittim banyo yapıp çantamı aldım çıktık yatışım yapıldı o sırada diğer bayan amaliyattaydı bana lavman yapıldı serum falan takıldı giydim ameliyat elbisesini bekleme koyuldum gayet iyiydim taki diğer bayanı görünceye kadar çok kötüydü genel anestezi yapılmış ben başladım ağlamaya elim ayağım titreme doktor geldi seni yarın yapalım dedi biraz sakinleşirsin bu şekilde senialamam ve sana epidural düşünüyorum meğer bu bayanı acil almışlar bebeğe kordon dolanmış ve epidural işlememiş "genel yapmışlar benide öyle görünca sakinleşmem için eve yollandım. ay kızlar ben çok korktum ve yarın 8:30 da sezeryana gireceğim noluuuuuur bana dua edin
doğum yapmış arkadaşlar, pişik öneleyici ne kullaıyorsunuz? chicco nun pişik önleyici kremi işe yaramadı. işlenmemiş zeytin yağını kullanıyorum ama onunlada geçicek gibi durmuyor. önerisi olan var mı??
cici annişler bende hepinize teşekkürederim güzel dilekleriniz için
cici annişler bende hepinize teşekkürederim güzel dilekleriniz için
bende bugun kontrole gittim 2800 gr oğlum. bekleyeceğiz dedi doktorum nst ve çatı muayenesi yapmadı.artık normal doğumda kararalı olduğumuzu anladığı için çok sezaryen lafı etmedi .bakalım hayırlısı beklemedeyiz
maşogluşuna .ıyı uyuyun kızlar bebış gelınce uykudan eser kalmıyor tv bıle ızlemıyorum bır haftadır
insanın bütün hayatı değişiyo dimi canım.tatlı yorgunluk inşallah yaşayınca görcez
evt herşeyın o oluyor çok gzl bır duygu.az kaldı sennde canım
sen büyüttün canım maşallah1 haftalık kocaman genç kız olmuş bizimkiler bakalım ne zaman gelcek
selam kızlar bugün kontrolümüz vardı nts de kasılma çıkmadı doktor çatı muayenesi yaptı hiç açılma yok dedi suyum da azalmış tansiyonum da 16/9 çıktı sonra idrar tahlili yaptı protein çıktı anlıyacağınız hiç iyi birşey yok yarın acil sezeryanla alalım dedi sabah 8 de hastanede olacm hala şaşkınım hayalimdeki doğum bu değildi ama yeterki kızım sağlıklı doğsun
ben sebamed kullanıyorum çok memnunum.
kızlar bebekleriniz aşağı indi mi ben bugun doktora bu durumu sordum öyle bişey yok dedi
kızlar bebekleriniz aşağı indi mi ben bugun doktora bu durumu sordum öyle bişey yok dedi
merhaba sevgili anneler öncelikle en önemli aydasınız Allah yardımcınız olsun inşallah kolay doğumlar gecirir, mucizelerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız...
ben 24. haftamdayım henüz, Allah nasip ederse ağustos başı doğum yapacam sadece daha tecrübeli olduğunuz için bişey sormak istedim aklım çok karışık ne olur mazur görün
yaşadığı süreçte bebeğinin cinsiyetinde değişiklik olan oldu mu ve bunu kaçıncı haftalarda yaşadı, bana 13. haftada erkek 20. haftada kız dendi de güven endişesi oluştu, sizce artk değişir mi?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
dr dan geldim aslında çıkalı baya oldu ama anca evdeyim..
benim velet hala dönmemiş..kafası yukarda,gün aldık 22 nisana..eşimle beraberliğimizin yıl dönümü olsun bari dedik..ameliyattan önce tekrar bakacak dönmüşsse normali bekleyeceğiz dedi..ama düşük bir ihtimal verdi.karmakrışığım,korkumu heyecanmı hissettiğim bilmiyorum.odları gezdim gayet güzeldi.epidural olacağım,herşey dahil 300 müş.epiduralde içinde..gazımı çıkartırsam ertesi gün çıkabilirmişim hastaneden.spora 3 aydan sonra başla dedi.teeee temmuzda yaninasipse 38+6 da kavuşmuş olacağım.3100 gr olmuş.doğruluk payını bilmiyorum çıkınca göreceğiz:44::44::44:
iyi akşamlar kızlar bugün doğuruyordum nerdeyse ucundan döndüm anlatayım size sabah kontrolüm vardı sezeryan günüm yrın içindi neyse doktor kontrolumu yaptı nst ye gönderdi o sırada bir bayana yatış yapıldı benimde nst de az bi sancı çıktı doktor sanada yatış verelim senide bugün alalım dedi bende bi heyecan bi heyecan saat 12 de alıyoruz dedi işlemler yapıldı hemen eve gittim banyo yapıp çantamı aldım çıktık yatışım yapıldı o sırada diğer bayan amaliyattaydı bana lavman yapıldı serum falan takıldı giydim ameliyat elbisesini bekleme koyuldum gayet iyiydim taki diğer bayanı görünceye kadar çok kötüydü genel anestezi yapılmış ben başladım ağlamaya elim ayağım titreme doktor geldi seni yarın yapalım dedi biraz sakinleşirsin bu şekilde senialamam ve sana epidural düşünüyorum meğer bu bayanı acil almışlar bebeğe kordon dolanmış ve epidural işlememiş "genel yapmışlar benide öyle görünca sakinleşmem için eve yollandım. ay kızlar ben çok korktum ve yarın 8:30 da sezeryana gireceğim noluuuuuur bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?