2011 Nisan Anneleri

Selam kızlar dün akşam kayınpederim geldi eşim arabayı değişmişti onu getirdi memleketten annemgiln aldıklarıda geldi ay annanesi neler almış canım ya ve kayınpederim hiç birşey getirmemiş bebeğime inanabiliyormusunuz hemde hiçbir şey ne zaman almayı düşünüyorlar acaba ya da almayı düşünyorlarmı annemin aldıklarına yanında baktım adam oralı olmadı ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum annem yanımda kalıcak diye tavır yapıyorlar sanırım.

Arabanızı da bebeğinizin cicilerini de iyi günlerde kullanın canım.
İlk bebeğin eşyalarını anneanne alır diye bir mantık var ya ona güvenip "alacak tabii" diye düşünüyorlardır muhtemelen.
Yanında bakmış olman onları etkilemez yani

Kızlar benim doktorum humananın çayını önerdi ben zaten düşünüyordum sütüm az olursa içerim diyordum ama doktorum şimdiden başla dedi bende dedim ona alıştırma kendini diyorlar dedim önemli olan sütünün ol olması alış bişey olmaz dedi sizede söyliyeyim ben başlıycam inşaallah hem rezene falanda var ya içinde gaz problemide olmaz bu sayede

Sağol canım daha iyileri sizin olsun aman aslında düşünmeyi bırakmıştım ama yinede insanın gönlü kırılıyor ne bileyim çok ayıp ya belki süpriz yapıyorlardır dedim ama yok yine bir umut doğumu bekliyorlardır belki:))ama bir sorsa ne olur daha dolap araba alıcaz nasıl alıcaksak

Ben burdaki büyük marketlere baktım humana çay bulamadım.
Migrosta bile yok, anlamadım gitti.
Hepsinde milupa var. :26:

canım bebeğinin kilosuna üzülme sağlıklı olsun yeterli.benimde o sıralarda aynı kilolardaydı ilk kızım..benide arkadaşım üzüyor biraz bu konuda.hamileliğimiz aynı gidiyor 1 hafta yok aramızda.
her kontrolde kaç kilo olmuş diyor tamam sorması normal ama söyleyince aaaa o kadrmı ben daha fazla almıştır diye bekliyordum diyor..kendisininkide çok kilolu olsa hava atıyor dicem ama.ben her sefrinde 2700 ü geçtimi sorun değil doğunca daha çok alıyorlar diyorum ama ısrarla beni bu konuda üzmeye çalışıyor galiba..hem ben usg sonuçlarına inanmıyorum dedim.tam tutan çok az oluyor..3500 deyip 2900 doğanda çok.3000 deyip 3700 doğanda çok diyorum..gerçeği yansıtmıyor diyorum ama yok her telde aaaa o kadarcıkmı almış diyor bozucam bi gün fena halde..

bu arada benimkiler 1 çeyrek taktılar doğumda.hiç hazırlık yapmadılar çok adi bir tulum almıştı asılsan 2 ye ayrılcak giydirmedim tabi.
annemler çok alır..ayakkabı,kıyafet oyuncak..onları göre göre bu kurban bayramında pantolon tişört almışlar.ama 4 yaş için kocamanlar..daha yeni 2 sine girdi..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar hastaneden geldik. Ben yokken doğuran oldumu?3 kilo 50 cm doğar demişti doktorum ama oğlum 3450 52 cm doğdu.ALLAHA ŞÜKÜR iyiyiz.sütüm geldi bugün oğlumda emiyo maaşallah. Sizden ne haber.

merhaba Ohcanimadeysin, insallah canim hayirlisi neyse o olsun.. sende sag saglim al bebisini kucagina..

Ranacim, insallah kolay bir dogum olur seninkide, o kadinida düsünüp kendini strese sokma, Allah´in izniyle kolay bir dogum olacak insallah.. Dualarimiz seninle.. Sag salim kurtulmaniz dilegiyle... Allaha emanetsiniz.

Dogum yaptiktan sonra haberlerini bekliyoruz, birisi yazsin, dogum yapti diye... merakta birakma bizleri...
Sevgiler

merhaba hanimlar,

Mesa arkadasimiz simdiye coktan dogum yapmistir degil mi? Rana62 de 14:30 da girecekti galiba, haber alaniniz var mi??

Insallah kolay gecmistir dogumlari?
Selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…