- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.321
Selam kızlar dün akşam kayınpederim geldi eşim arabayı değişmişti onu getirdi memleketten annemgiln aldıklarıda geldi ay annanesi neler almış canım ya ve kayınpederim hiç birşey getirmemiş bebeğime inanabiliyormusunuz hemde hiçbir şey ne zaman almayı düşünüyorlar acaba ya da almayı düşünyorlarmı annemin aldıklarına yanında baktım adam oralı olmadı ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum annem yanımda kalıcak diye tavır yapıyorlar sanırım.
Arabanızı da bebeğinizin cicilerini de iyi günlerde kullanın canım.
İlk bebeğin eşyalarını anneanne alır diye bir mantık var ya ona güvenip "alacak tabii" diye düşünüyorlardır muhtemelen.
Yanında bakmış olman onları etkilemez yani
Kızlar benim doktorum humananın çayını önerdi ben zaten düşünüyordum sütüm az olursa içerim diyordum ama doktorum şimdiden başla dedi bende dedim ona alıştırma kendini diyorlar dedim önemli olan sütünün ol olması alış bişey olmaz dedi sizede söyliyeyim ben başlıycam inşaallah hem rezene falanda var ya içinde gaz problemide olmaz bu sayede
Ben burdaki büyük marketlere baktım humana çay bulamadım.
Migrosta bile yok, anlamadım gitti.
Hepsinde milupa var. :26:
markette satılmıyor ki eczanelerde var sadece
Sağol canım daha iyileri sizin olsun aman aslında düşünmeyi bırakmıştım ama yinede insanın gönlü kırılıyor ne bileyim çok ayıp ya belki süpriz yapıyorlardır dedim ama yok yine bir umut doğumu bekliyorlardır belki:))ama bir sorsa ne olur daha dolap araba alıcaz nasıl alıcaksak
Ben burdaki büyük marketlere baktım humana çay bulamadım.
Migrosta bile yok, anlamadım gitti.
Hepsinde milupa var. :26:
dr dan geldim aslında çıkalı baya oldu ama anca evdeyim..
benim velet hala dönmemiş..kafası yukarda,gün aldık 22 nisana..eşimle beraberliğimizin yıl dönümü olsun bari dedik..ameliyattan önce tekrar bakacak dönmüşsse normali bekleyeceğiz dedi..ama düşük bir ihtimal verdi.karmakrışığım,korkumu heyecanmı hissettiğim bilmiyorum.odları gezdim gayet güzeldi.epidural olacağım,herşey dahil 300 müş.epiduralde içinde..gazımı çıkartırsam ertesi gün çıkabilirmişim hastaneden.spora 3 aydan sonra başla dedi.teeee temmuzda yaninasipse 38+6 da kavuşmuş olacağım.3100 gr olmuş.doğruluk payını bilmiyorum çıkınca göreceğiz:44::44::44:
iyi akşamlar kızlar bugün doğuruyordum nerdeyse ucundan döndüm anlatayım size sabah kontrolüm vardı sezeryan günüm yrın içindi neyse doktor kontrolumu yaptı nst ye gönderdi o sırada bir bayana yatış yapıldı benimde nst de az bi sancı çıktı doktor sanada yatış verelim senide bugün alalım dedi bende bi heyecan bi heyecan saat 12 de alıyoruz dedi işlemler yapıldı hemen eve gittim banyo yapıp çantamı aldım çıktık yatışım yapıldı o sırada diğer bayan amaliyattaydı bana lavman yapıldı serum falan takıldı giydim ameliyat elbisesini bekleme koyuldum gayet iyiydim taki diğer bayanı görünceye kadar çok kötüydü genel anestezi yapılmış ben başladım ağlamaya elim ayağım titreme doktor geldi seni yarın yapalım dedi biraz sakinleşirsin bu şekilde senialamam ve sana epidural düşünüyorum meğer bu bayanı acil almışlar bebeğe kordon dolanmış ve epidural işlememiş "genel yapmışlar benide öyle görünca sakinleşmem için eve yollandım. ay kızlar ben çok korktum ve yarın 8:30 da sezeryana gireceğim noluuuuuur bana dua edin
kızlar 39 uncu haffta bitti ama bende ahla tık sancımda yok dogru düzgün ne olacak böle bilmiyorum
Oyyy oyyy benimki de geleceğe benzemiyor bakalım ne olacak...
kızlar 39 uncu haffta bitti ama bende ahla tık sancımda yok dogru düzgün ne olacak böle bilmiyorum
ay canım sorma inanılmaz gerginim aynı tık yok deliricem artık annemler burda kaynana da burda ama benim sıpam yok ufffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?