- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.661
günaydın herkese. kızlar bugün benim karnım çok ağrıyor. kasıklarımda. korkuyorum. bişey yoktur inş.
günaydın kızlar... Umarım hepiniz iyisindir. Dün 2li testin sonucu aldım çok şükür drum çok iyi sonuçların yaşına göre 10kat daha iyi birde buna ultrasonu ekledikmi süper dedi. Cmt günü mide bulantısı ve ateşle acile gidip serum yemiştim. Nedenide kum döküyormuşum. Bol bol su içmem gerektiğini söyledi su içmesine içiyorumda wc le başım dertte iş yerinde çok sorun yaşıyorum bu yüzden...
8 ekimde tekrar gidicez bakalım bıdığım cinsiyetini göstercekmi beklemek o kadar çok zor geliyor ki sürekli insan görmek durumunu öğrenmek istiyor.
2li test sonucunu alan arkadaşlar var mı aranızda inş hepimizin sonuçları iyi çıkar sağsalim bebişlerimize kavuşuruz....
Günaydın kızlar... Umarım hepiniz iyisindir. Dün 2li testin sonucu aldım çok şükür drum çok iyi sonuçların yaşına göre 10kat daha iyi birde buna ultrasonu ekledikmi süper dedi. Cmt günü mide bulantısı ve ateşle acile gidip serum yemiştim. Nedenide kum döküyormuşum. Bol bol su içmem gerektiğini söyledi su içmesine içiyorumda wc le başım dertte iş yerinde çok sorun yaşıyorum bu yüzden...
8 Ekimde tekrar gidicez bakalım bıdığım cinsiyetini göstercekmi beklemek o kadar çok zor geliyor ki sürekli insan görmek durumunu öğrenmek istiyor.
2li test sonucunu alan arkadaşlar var mı aranızda inş hepimizin sonuçları iyi çıkar sağsalim bebişlerimize kavuşuruz....
sağol cnm umarım gazdır. artık herşeyden korkar olduk sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah rabbim.
Günaydın kızlar,
işlerimin yoğunluğundan bir süredir pek fazla giremedim, nasılsınız?
Ben iyiyim çok şükür, bulantılarım yok denilecek kadar azaldı.
Sadece kokulardan tiksinmem hala tam gaz devam ediyor.
Birde yaklaşık 2 hafta 3 - 4 kez baş ağrısı sorunu yaşadım.
Zaten migrenim vardı o tetikledi sanırım ne yapsam ilaç almadan geçmiyor malesef,
bende minoset plus kulandım bildiğim kadarı ile bir sakıncası yok zaten doktorumada
ilk muayenede migrenim olduğunu ve yaklaşık 8 aydır minoset plus dışında bir ilaç
kulllanmadığımı söylemiştim, eğer aksi bir durum olsaydı beni uyaurırdı değil mi?
Bakalım doktorumu değiştireceğim zaten, bu ay başka bir hastane ve doktorla görüşeceğim
inşallah umduğum gibi biri çıkar. Ay başı gelsede bir an evvel bebeğimi görmeye gitsem artık.
cnmm bende kum döküyorum hamilelikte cok sık olurmus ama panikleyecek birşey diilmiş bana ates ve asırı bulantı yaptığı için doktor alfasilin 1 gr ve birde adını hatırlamadıgım efervesan bi ilaç verdi 5 gün önce biti ilaçlar yarın tekrar tahlille bakıcam bakalım nolmus die ama sanssızlık şimdide çok kötü gribim bogazlarımdan yeşil balgam gelip duruyor yine antibiyotik verdi doktor augmentin ama içmeden iyileşmeye çalşorum bu sefer zararı yok deselerde bu kdr ilaç yüklemesi korkutuyor beni... sana ilaç verdi mi doktorun
Günaydın kızlar pazartesi gittiğimde doktorum beni 7 ekimde çağırdı ense kalınlığı için, ikili testin ne zaman olacağı belirsiz, ben ayın 7 sinde 13 haftalık olacam, ikili test ondan sonraki hafta olur sanırım, çok geç kalmayız demi kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?