- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.701
Olsun canım ya ben yinede ikili testide yaptırmak istiyordum. Bide özel hastaneye gidiyorum ya, ikili testi ben kadın doğumda yaptırmak istiyordum. Doktor kendisine giden herkesi istersen kadın doğum hastanesinde yaptırabilirsin demiş. bana demeyecek mi acep.canım birkaç yere yazdım ama yine yazayım 2li test de hata payı çok oluyormus aman snuclara bakıp bebeğinizi üzmeyin benim dr um 17. haftada 4 lü test yapacak direk haftaya perşembe de ense kalınlıgı ölçülecek meleğimin
cnm benim zaten ense kalınlığı ikili testin ilk aşaması ultrasonda ölçecek sonrada kan vermeye gönderecek aynı gün.
canım bende de açıkma durumu 12 haftadan itibaren başaldı yani 6 gundur falan artık işyerime kuru meyveler getridm badem falan. yemezsem çok kötü oluyorum açda kalamıyorum inşallah şeker falanda cıkmaz çübkü hiç kilo almadım daha insallah sorun olmaz hatta yediğim halde yarım kilo vermişim neyse toparlarım bulantımda azazldı üstelik ama bakalım dr umuz alma ne güzel demişti kilo şimdi öğle yemeğini iple cekiyorum
Çok geçmiş olsun.. çok zor :teselli:Kızlar merhaba,11 haftaya giriyoruz nerdeyse,miğde bulantıları için metpamid kulanıyorum.Kullanmadığım zamanlarda bulantılarım çok oluyor günde 6-7 kere sürekli olarak çıkarıyorum ve işyerinde çok zor ouyor inş hap zararlı olmaz,doktor kontrolunde aldım ama yinede korkuyor insan.Cinsiyeti ne zaman öğrenebiliyoruz?
günaydın bammbik, bende acıkma ve mide kazınması başlamadı daha..
standart yiyorum.. bişey olmaz canın istiyosa ye, sonra verirsin kiloları..
o gün beni 15.45 te çağırdı doktorun yanına gitmem 5 i bulur. Kan için ben diğer tarafada gidemem çünkü mesai bitityor, ne yapıyor bakalım anlıyacağız.
Birde kızlar benim karın iyice belli oldu daha 11 haftadayız,sizce normal mi?
yalnız değilsin cnm üzülme bende öyleyim nasıl çıktı karnım bakan hamişmisin demeye başladı bile aman çıksın ne güzel işte ohhh benim çok hoşuma gidiyo zemuszemuszemuszemuszemuszemus
dün eşimle geziyorduk, gebe pantolonu bakıyordum, yolda yürürken, 3 kız geliyordu,
biri az kala bana çarpıyordu neyse ucuz atlattık, arkadaşı kıza kızdı dedi ki;
"dikkat etsene ya kadın hamile " akannehir, kızları görsen benden yaşları büyük..
eşim dediki sana mı hamile kadın dedi onlar, şaşırdık yani.. artık demekki uzaktan belli oluyo...bende çıtır genç kız gibi salınıom bide ortalıkta.. artık hamile bi kadınım..:CüvCüv:
:)ya şimdiden çıkmasıda iyi tabii sonradan birden çıkan karınlarda çatlak daha çok oluyormuş,zararı yok ama birden çıkınca acaba kilo alışım fazlamı olacak diye paniğe kapıldım.Özel olarak yiyip içtiğiniz şeyler var mı,apor yapıyor musunuz?
kızlar merhaba
mide bulantılarınız ne alemde ne zaman geçer acaba bilmiyorumkismile
bi de bazı sitelerde bakıyorum ben bugün 9+4 üm 10. hafta diyor 10 damıyım 9 damıyım kafam karıştı bilgisi olan var mı
test için hayırlısı olsun canım...slm kızlar bende dün ikili test için gitmiştim ama dr dedi daha 1 haftan var test için haftaya p.tesi gel. ama olsun dün bebişimi görmüş oldum elini yüzünde gezdiriyordu ayaklarınıda çapraz bağlamış keyfi keyfti kuzumun. burun kemiği falan oluşmaya başlamış dedi ağzını falan gösterdi ay çok tatlıydı yaa
2 li test için ense kalınlığının ölçüldüğü gün kan alınması lazım...Günaydın kızlar pazartesi gittiğimde doktorum beni 7 ekimde çağırdı ense kalınlığı için, ikili testin ne zaman olacağı belirsiz, ben ayın 7 sinde 13 haftalık olacam, ikili test ondan sonraki hafta olur sanırım, çok geç kalmayız demi kızlar.
canım tam net bilmiyorum ama minoset plus değilde sadece minoset olandan içmek lazımmış...ERVA aynen canım ya pazar akşamı zaten ağrıyla yattım gece sık sık uyanıyorum hala ağrı devam ediyor.
Çok direndim ilaç almamak için ama sabah 06:00 ya kadar ancak dayanabildim sonra bir
minoset plus yuttum uyudum 2 saat sonra uyandım aprı falan kalmamış.
Benim baş ağrım ancak bu şekilde geçiyor, bir ağrı kesici ve hemen uyku.
gözün aydın canım...Günaydın kızlar... Umarım hepiniz iyisindir. Dün 2li testin sonucu aldım çok şükür drum çok iyi sonuçların yaşına göre 10kat daha iyi birde buna ultrasonu ekledikmi süper dedi. Cmt günü mide bulantısı ve ateşle acile gidip serum yemiştim. Nedenide kum döküyormuşum. Bol bol su içmem gerektiğini söyledi su içmesine içiyorumda wc le başım dertte iş yerinde çok sorun yaşıyorum bu yüzden...
8 Ekimde tekrar gidicez bakalım bıdığım cinsiyetini göstercekmi beklemek o kadar çok zor geliyor ki sürekli insan görmek durumunu öğrenmek istiyor.
2li test sonucunu alan arkadaşlar var mı aranızda inş hepimizin sonuçları iyi çıkar sağsalim bebişlerimize kavuşuruz....
çok zordur yaaa....ayy canım dün şoka girdim çok korktum çünkü kalp atımını zaten görmüştük öylesine bakmak için girdik ultrasona dr.göremeyinde kriz tarzı ağlamaya başladım bence ben allah tarafından 'şefkat tokatı' yedim.
10. GEBELİK HAFTASI (9+0, 9+6. GÜNLER) oluyor...
kızlar merhaba
mide bulantılarınız ne alemde ne zaman geçer acaba bilmiyorumkismile
bi de bazı sitelerde bakıyorum ben bugün 9+4 üm 10. hafta diyor 10 damıyım 9 damıyım kafam karıştı bilgisi olan var mı
9 haftalıksın ancak 10. haftandasın 10.hafta(9+0 ve 9+6 günler arası ) böyle ouyor...
bu arada uzun zamandan sonra tekrar merhaba arkadaslar...baya bı zamandır yazamıyodum...ama okudum sayılır yazılanları..... ya ne guzel bebeklerınızın hareketlerını ızleyebılmıssınız...ben daha kalp atıslarını bıle goremedım...yanı doktor goruyor da ben goremıyorum devlet hastanesıne gıdıyorum ben gıttıgım yerdede ultrason arkamda kalıyor goremeyecegım gıbı...ancak usg cıktılarından goruom bebısımı....pazartesı gıttım en son benıde 3 hafta sonra cagırdı ense kalınlıgı ıcın ıkılı test yapacakmı bılmıyorum ama....ay amma yazasım varmıs be...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?