2011 Nisan Anneleri

Olsun canım ya ben yinede ikili testide yaptırmak istiyordum. Bide özel hastaneye gidiyorum ya, ikili testi ben kadın doğumda yaptırmak istiyordum. Doktor kendisine giden herkesi istersen kadın doğum hastanesinde yaptırabilirsin demiş. bana demeyecek mi acep.
cnm benim zaten ense kalınlığı ikili testin ilk aşaması ultrasonda ölçecek sonrada kan vermeye gönderecek aynı gün.

o gün beni 15.45 te çağırdı doktorun yanına gitmem 5 i bulur. Kan için ben diğer tarafada gidemem çünkü mesai bitityor, ne yapıyor bakalım anlıyacağız.

kuru meyve iyi fikir bende alayım, saat 10 da kahvaltı yaptım iki kere acıktım düşün yani kafamçokkarıştı ben 1,5 kilo almışım :1ninca:

Çok geçmiş olsun.. çok zor :teselli:
Metpamid doktorlar veriyor zaten benim doktorum emedur diye bi hap verdi günde iki taneden fazla içme dedi.. sende doktor kontrolünde alıyorsan sorun olmaz canım..
Cinsiyet 12. haftadan sonra belli oluyormuş benim daha var boshayallersmile
Sağlıklı sıhhatli olsunda kaydirigubbakcemile2

günaydın bammbik, bende acıkma ve mide kazınması başlamadı daha..
standart yiyorum.. bişey olmaz canın istiyosa ye, sonra verirsin kiloları..

Bende standart yiyordum ama son 1 haftadır acayip acıkıyorum, kilo alırım diye yememezlik etmiyorum sağlıklı sıhhatli doğsunda sonra veririz kiloları bayanssulusmile

o gün beni 15.45 te çağırdı doktorun yanına gitmem 5 i bulur. Kan için ben diğer tarafada gidemem çünkü mesai bitityor, ne yapıyor bakalım anlıyacağız.

ben dün gittim ikili test için daha 1 haftan var dedi gönderdi randevuyu veren akıllı 1 hafta erkene vermiş neyse olsun bende bebişim gördüm hareketlenmiş baya ya. nasıl güzel bi duygu bu anlatamamzemuszemusopuyorumnanaktan

Birde kızlar benim karın iyice belli oldu daha 11 haftadayız,sizce normal mi?

yalnız değilsin cnm üzülme bende öyleyim nasıl çıktı karnım bakan hamişmisin demeye başladı bile aman çıksın ne güzel işte ohhh benim çok hoşuma gidiyo zemuszemuszemuszemuszemuszemus

yalnız değilsin cnm üzülme bende öyleyim nasıl çıktı karnım bakan hamişmisin demeye başladı bile aman çıksın ne güzel işte ohhh benim çok hoşuma gidiyo zemuszemuszemuszemuszemuszemus

dün eşimle geziyorduk, gebe pantolonu bakıyordum, yolda yürürken, 3 kız geliyordu,
biri az kala bana çarpıyordu neyse ucuz atlattık, arkadaşı kıza kızdı dedi ki;
"dikkat etsene ya kadın hamile " akannehir, kızları görsen benden yaşları büyük..
eşim dediki sana mı hamile kadın dedi onlar, şaşırdık yani.. artık demekki uzaktan belli oluyo...bende çıtır genç kız gibi salınıom bide ortalıkta.. artık hamile bi kadınım..:CüvCüv:

ya ewt gitti o çıtırlık, göbeksiz günler falan geride kaldı, artık hamile kadınlarız yaa. otobüslerde falan yer veriyorlar en azından daha şimdiden yani. hamileliğin faydaları

:)ya şimdiden çıkmasıda iyi tabii sonradan birden çıkan karınlarda çatlak daha çok oluyormuş,zararı yok ama birden çıkınca acaba kilo alışım fazlamı olacak diye paniğe kapıldım.Özel olarak yiyip içtiğiniz şeyler var mı,apor yapıyor musunuz?

evt çatlak olmasından iyidir. benim yok ya özel olarak ama herşeyden yemeye çalışıyorum işte balığın kokusu beni öldürüyordu bugün cnm balık istedi neyse annemi arayım yarına yapsında oraya gideyim bari.

kızlar merhaba
mide bulantılarınız ne alemde ne zaman geçer acaba bilmiyorumkismile
bi de bazı sitelerde bakıyorum ben bugün 9+4 üm 10. hafta diyor 10 damıyım 9 damıyım kafam karıştı bilgisi olan var mı

test için hayırlısı olsun canım...
gözün aydın bebeşide görmüşsün...
maşallah bebişine...

2 li test için ense kalınlığının ölçüldüğü gün kan alınması lazım...
belki testide 7 sinde yapacaktır....
yada bazı dr lar sadece ense kalınlığını ölçüyorlar 2 li teste gerek görmüyorlar....
ilerde 3 lü veya 4 lü test yaptırıyorlar...

canım tam net bilmiyorum ama minoset plus değilde sadece minoset olandan içmek lazımmış...
ama dediğim gibi iyi bilmiyorum çok önceleri duymuştum...
istersen dr a bir danış...

gözün aydın canım...
rahatsızlığın içinde çok geçmiş olsun...

çok zordur yaaa....
rabbim korusun bebişleirmizi...

merhaba kızlar
nasılsınız?
dün yoktum geçmiş gene kabarmış okuyamadım valla gözlerim döndü.daha kahvaltıda etmedim.
dün doktoruma 2li test sonucumu göstermeye gittim şükür rabbime herşey çok ii çıktı.

9 haftalıksın ancak 10. haftandasın 10.hafta(9+0 ve 9+6 günler arası ) böyle ouyor...

bu arada uzun zamandan sonra tekrar merhaba arkadaslar...baya bı zamandır yazamıyodum...ama okudum sayılır yazılanları..... ya ne guzel bebeklerınızın hareketlerını ızleyebılmıssınız...ben daha kalp atıslarını bıle goremedım...yanı doktor goruyor da ben goremıyorum devlet hastanesıne gıdıyorum ben gıttıgım yerdede ultrason arkamda kalıyor goremeyecegım gıbı...ancak usg cıktılarından goruom bebısımı....pazartesı gıttım en son benıde 3 hafta sonra cagırdı ense kalınlıgı ıcın ıkılı test yapacakmı bılmıyorum ama....ay amma yazasım varmıs be...

sağol canım
seninle aynı zamanlardayız
hayırlısı olsub bebişin
bulantı kusman var mı acaba benim çok oluyo

fazla degıl...cok az bulantım oluyo ama gecelerı yataga yatınca :))) benım belım cok agrıyor oyle bır agrıkı ayaga kalkmak ıstemıyorum ama yatınca da agrıyo birde kasıklarıma acaip sancılar girio zaman zaman dogru durust uyku uyuyamıyorum...pazartesı kontrolde soyledım doktora bana magnezyum eksıklıgı dedı ve magnorm 365 dıye bı ılac verdı suda ertılenlerden...onu ıcmeye basladım dün...bakalım ıns ıyı gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…