- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.721
evt çatlak olmasından iyidir. benim yok ya özel olarak ama herşeyden yemeye çalışıyorum işte balığın kokusu beni öldürüyordu bugün cnm balık istedi neyse annemi arayım yarına yapsında oraya gideyim bari.
canım tam net bilmiyorum ama minoset plus değilde sadece minoset olandan içmek lazımmış...
ama dediğim gibi iyi bilmiyorum çok önceleri duymuştum...
istersen dr a bir danış...
Hadi ya, inşallah kötü bir şey yoktur ben hamilelik süresince 4-5 minoset plus tane aldım¢itlémßik cnm bana doktorum sadece minoset verdi plus değil.
bence sende doktoruna danış
afiyet olsun balık canın istemesi süper birşey ,balık bu dönem yiyebileceğimiz en iyi besin.Artık canımız istesede yicez istemesede yicez:)cokacimcoook
kokusu evde çok rahatsız ediyor ama başka bi evdede öyle olurmu bilmiyorum ayy valla çok cnm istesi bol ekşilide bi salata yanına hıımmmm
10. GEBELİK HAFTASI (9+0, 9+6. GÜNLER) oluyor...
Günaydın kızlara.s.
Aysucum ohh ne güzel 2 li testin de güzel çıkmış hayırlı olsun arkadaşım.Darısı bizim başımıza inş.:Saruboceq:
Bugün iyiyim çok şükür kızlar ama dün benim için felaket bir gündü.Ya da evdeyim dinleniyorum diye böyleyim bilmiyorumhihoyyyt
Hadi ya, inşallah kötü bir şey yoktur ben hamilelik süresince 4-5 minoset plus tane aldım
bak şimdi nasıl moralim bouzldu inşallah kötü bir durum olmaz.
Sadece Minoset o ağrıları kesmiyor malesef, migreni olan bilir ne lanet bir şey olduğunu.
Allah kimseye vermesin.
Günaydın kızlar a.s.
ikili test sonucu alan arkadaşlar hayırlı haberler almanıza sevindim olumunekankayizsmile
Cranberry çok güzel bi yazıydı, bizimle paylaştığın için teşekkürler olumunekankayizsmile
Kızlar ben sürekli acıkıyorum, yemediğim zaman midem bulanıyor kafamçokkarıştı
böyle yemeye devam edersem 50 kilo alırım herhalde kafamçokkarıştı
Gece karnım acıkmış olarak uyanıyorum, yemeden uyumaya çalışıyorum
ama imkansız kalkıp meyve yada yoğurt tarzı bişiler yiyorum..
Sizde bu acıkma, mide kazınma durumu nasıl?
Günaydın kızlara.s.
Aysucum ohh ne güzel 2 li testin de güzel çıkmış hayırlı olsun arkadaşım.Darısı bizim başımıza inş.:Saruboceq:
Bugün iyiyim çok şükür kızlar ama dün benim için felaket bir gündü.Ya da evdeyim dinleniyorum diye böyleyim bilmiyorumhihoyyyt
kiminizin canı ekşi kimininki tatlı istiyor benimki hiç bişe istemiyor....sadece acıkıyorum ve sadece bişeyler yemek istiyorum... of ya ben neden aşermiyorum
canım o zaman ben 10. hafta da yaşanan değişiklikleri okuycam demek ki
denizcim dünden sonra bugün iyi olmana sevindim..
evde olmanın etkisi vardır mutlaka,çünkü dışarda okadar çok etken varki
insan kokuları ortam kokuları..biraz daha sık dişini az kaldı,
inşallaah çabucak biter bulantıların
gözün aydın canım...merhaba kızlar
nasılsınız?
dün yoktum geçmiş gene kabarmış okuyamadım valla gözlerim döndü.daha kahvaltıda etmedim.
dün doktoruma 2li test sonucumu göstermeye gittim şükür rabbime herşey çok ii çıktı.
iyi olmana sevindim canım...Günaydın kızlara.s.
canım ben baştada söyledim kesin bilmiyorum...Hadi ya, inşallah kötü bir şey yoktur ben hamilelik süresince 4-5 minoset plus tane aldım
bak şimdi nasıl moralim bouzldu inşallah kötü bir durum olmaz.
Sadece Minoset o ağrıları kesmiyor malesef, migreni olan bilir ne lanet bir şey olduğunu.
Allah kimseye vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?