2011 Nisan Anneleri

Günaydın kızlara.s.
Aysucum ohh ne güzel 2 li testin de güzel çıkmış hayırlı olsun arkadaşım.Darısı bizim başımıza inş.:Saruboceq:
Bugün iyiyim çok şükür kızlar ama dün benim için felaket bir gündü.Ya da evdeyim dinleniyorum diye böyleyim bilmiyorumhihoyyyt

afiyet olsun balık canın istemesi süper birşey ,balık bu dönem yiyebileceğimiz en iyi besin.Artık canımız istesede yicez istemesede yicez:)cokacimcoook

canım tam net bilmiyorum ama minoset plus değilde sadece minoset olandan içmek lazımmış...
ama dediğim gibi iyi bilmiyorum çok önceleri duymuştum...
istersen dr a bir danış...

¢itlémßik cnm bana doktorum sadece minoset verdi plus değil.
bence sende doktoruna danış
Hadi ya, inşallah kötü bir şey yoktur ben hamilelik süresince 4-5 minoset plus tane aldım
bak şimdi nasıl moralim bouzldu inşallah kötü bir durum olmaz.
Sadece Minoset o ağrıları kesmiyor malesef, migreni olan bilir ne lanet bir şey olduğunu.
Allah kimseye vermesin.

afiyet olsun balık canın istemesi süper birşey ,balık bu dönem yiyebileceğimiz en iyi besin.Artık canımız istesede yicez istemesede yicez:)cokacimcoook

kokusu evde çok rahatsız ediyor ama başka bi evdede öyle olurmu bilmiyorum ayy valla çok cnm istesi bol ekşilide bi salata yanına hıımmmm

ya ne güzel canınız bişeyler çekiyo maşallah inş. bir 11. haftada benim de bulantılarım hayırlısı ile geçer de canım bişeyler çeker

kiminizin canı ekşi kimininki tatlı istiyor benimki hiç bişe istemiyor....sadece acıkıyorum ve sadece bişeyler yemek istiyorum... of ya ben neden aşermiyorum

]

çok saol cnm inşaqllah sizinkilerde öle olucak cnm.
bugün evdeysen bol bol dinlen cnm.

kötü düşünme cnm eğer doktorunun telefon numarası varsa ara konuş bi derim hem sende rahat edersin hemde durumunu anlat belkide plusda içilebiliyodur.
prespektüsünü okusaydın ondada yazar cnm.

bambikim aynen benimde öylee,sabah mide kazıntısıyla uyanıyorum..
eşime ilk söylediğim şey acıktım oluyor kaydirigubbakcemile3
gün içinde de devamlı bişeyler yiyorum,meyve fındık ceviz gibi..
ama yine de acıkıyorum..sonra yemek yedikten sonra da karnım davul gibi oluyor..
bu da son 4-5 gündür böylee..zaten artık pantolonlarımın bellleri sıkmaya başladı..
henüz 1 kilo aldım ama göbükler büyüyor artık :lepi:

denizcim dünden sonra bugün iyi olmana sevindim..
evde olmanın etkisi vardır mutlaka,çünkü dışarda okadar çok etken varki
insan kokuları ortam kokuları..biraz daha sık dişini az kaldı,
inşallaah çabucak biter bulantıların

kiminizin canı ekşi kimininki tatlı istiyor benimki hiç bişe istemiyor....sadece acıkıyorum ve sadece bişeyler yemek istiyorum... of ya ben neden aşermiyorum

Canım aşerme bende de olmuyor.Ayrıca biliyorsun aşerme olayına psikolojik diyen de var.
Eksi veya tatlı isteyenler de bence sadece mideleri onu kabul ettiği için istiyorlar.Mesela bende çok uzun zamandır tatlı yiyemiyorum çünkü görünce bile midem bulanıyor.

Sağol canım iyiyim çok şükür inş bu günler de geçecek ee anne olmak kolay değil diye boşuna demiyorlar ama işte biz bunu yeni yeni anlıyoruzboshayallersmile

selam kızlar
benim de sürekli karnım acıkıyor
gece açlıkla uyanıyorum
o yüzden yatmadan bişeyler yiyorum ki
acıkmıyım diye
çünkü midem bulanıyor aç kalınca

gözün aydın canım...
bütün arkadaşların güzel çıkar inş...

iyi olmana sevindim canım...
inş bundan sonra hep iyiye gider...

canım ben baştada söyledim kesin bilmiyorum...
belkide plusta içiliyordur...
ama en iyisi bir bilene veya dr a danışmak...

ya bide neyi merak ediyorum hepinizin doktorları toxoplazma kızamıkçık testleri yaptırmış benimki istemedi öyle bişey...hemogram elisa ve idrar tahlili yaptılar bana sadece....acaba bidahaki kontrole söylesemmi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…