- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.741
aynen denizcim benimde öyle tatlı görünce midem bulanıyor aynı zamanlardayız seninle inş. geçecek
ya bide neyi merak ediyorum hepinizin doktorları toxoplazma kızamıkçık testleri yaptırmış benimki istemedi öyle bişey...hemogram elisa ve idrar tahlili yaptılar bana sadece....acaba bidahaki kontrole söylesemmi ki
Efet cnm verdi banada ismini hatırlamıyorumda toz şeklinde bi ilaç daha almadım bugün alıcam. Benim hamilelik önceside vardı ama döktüm sanıyordum. Sağ kasık ve böbreğimde ağrı olunca tahlil istemişti drum sonuçta idrarda kan saptanmış ertesi günüde bulantı ve ateş bu ihtimali yükseltti. Benimde boğazımda iltihap var drum şimdilik sadece tuzlu su ile gargara yapmamı söyledi. Önümüz kış gripten kurtulamayacağız gibi görünüyor...
:)))))))))) hiç yaklaşmayın bu ara kedi köpeğe bizim için çok tehlikeli
Kızlar bi de eğer öksürük falan olursa çok 1 kaşık balın üstüe azıcık karabiber dökün yeyin.Birkaç gün böyle yaptıktan sonra öksürüğü kesiyor.
Ben zaten pek sevmem okşamayı, kucaklamayı karşıdan karşıdan severim sadece.
Biraz da korkuyorum galiba hayvanlardan:roflol:
denizcim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
ya bide neyi merak ediyorum hepinizin doktorları toxoplazma kızamıkçık testleri yaptırmış benimki istemedi öyle bişey...hemogram elisa ve idrar tahlili yaptılar bana sadece....acaba bidahaki kontrole söylesemmi ki
iyi günlerFORUMUN GÜZEL TEZE ANNELERİ..
benim gibi hamileliğini hissetmeyen varmı? yemek pişirmediğim için rahatım..daha randevuma var..bebeğimi şimdiden özledim..doktor özlersen gel demişti ama..gitsem mi ? diğer randevumda poposunu görüp kalp atışını duyamamıştık sonra alttan bakmıştı çok şükür iyimiş..o korkuttu beni..ya kalbi atmıyosa die
İnsan uşağı ultrasyonda görünce bile ne kadar heycanlanıyoz, gerçekte napcağız. ne kadar seveceğiz, onları sevgimizle büyüteceğiz.ben dün gittim ikili test için daha 1 haftan var dedi gönderdi randevuyu veren akıllı 1 hafta erkene vermiş neyse olsun bende bebişim gördüm hareketlenmiş baya ya. nasıl güzel bi duygu bu anlatamamzemuszemusopuyorumnanaktan
2 li test için ense kalınlığının ölçüldüğü gün kan alınması lazım...
belki testide 7 sinde yapacaktır....
yada bazı dr lar sadece ense kalınlığını ölçüyorlar 2 li teste gerek görmüyorlar....
ilerde 3 lü veya 4 lü test yaptırıyorlar...
sağol canım bugün 11.haftaya başladık.günaydın herkese
güleysa bebğinin ii olmasına çok sevindim kaç haftalık bebğin
allah hepimizin bebğini bizlere bağışlasın sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşş
aman zamana bırak canım acele etme tadını çıkar sürecin bencebenim ikili testim 8 ekimde o zaman 12 haftalık olmuş oluyor. cinsiyetini de sorsam mı acaba? söylermi ki?
amin inşallah canımcanım cok geçmiş olsun ay kıyamam ya allah meleklerimizi korusun ve kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
ben 11. haftaya yeni girdim tiksintim devam ediyor11 haftadaki bayanlar bulantılarınız devam ediyor mu?
oy oy maşallah yerim onun keyfinislm kızlar bende dün ikili test için gitmiştim ama dr dedi daha 1 haftan var test için haftaya p.tesi gel. ama olsun dün bebişimi görmüş oldum elini yüzünde gezdiriyordu ayaklarınıda çapraz bağlamış keyfi keyfti kuzumun. burun kemiği falan oluşmaya başlamış dedi ağzını falan gösterdi ay çok tatlıydı yaa
bu haftalarda balık önemlimi ben hiç başlamadım vallaafiyet olsun balık canın istemesi süper birşey ,balık bu dönem yiyebileceğimiz en iyi besin.Artık canımız istesede yicez istemesede yicez:)cokacimcoook
ayyy o korkuyu ben dün yaşadım allahım herkese sağlıcakla nasip etsiniyi günlerFORUMUN GÜZEL TEZE ANNELERİ..
benim gibi hamileliğini hissetmeyen varmı? yemek pişirmediğim için rahatım..daha randevuma var..bebeğimi şimdiden özledim..doktor özlersen gel demişti ama..gitsem mi ? diğer randevumda poposunu görüp kalp atışını duyamamıştık sonra alttan bakmıştı çok şükür iyimiş..o korkuttu beni..ya kalbi atmıyosa die
kızlar az önce sağlık ocağından geldiler, kayıt yaptırmanız lazım dediler hazır kendimi iyi hissediyoken gideyim dedim
Gittim hiç sıra yoktu kapının önünde beklemeye başladım bi kadın geldi aa ben sıradaydım dedi geçti önüme neyse dedim
sonra arkadan birsürü insan geldi, en son kayıdı yapacak olan ebe geldi
o sırada yeni bi kadın daha geldi pat onunla birlikte girdi içeri :mymeka:
eleştirilere aldırmadı bile :1closedeyes:
Terbiyesiz insan bi sorar sıra varmı diye alsanaalsanasmile
ay ne cahil insanlar varya bide çocuk doğurucaklarda yetiştiriceklerde adam edicekler :mymeka:
sonra bi kadın daha geldi evde 6 günlük bebeğimi bıraktım geldim zart zurt izin istedi bende mecburen buyrun dedim 1.sıradayken 4.sırada anca girebildim :mymeka:
Neyse hamileliğinin 20.haftasında tetanoz aşısı için çağırdılar mirmirmirmir
kızlar az önce sağlık ocağından geldiler, kayıt yaptırmanız lazım dediler hazır kendimi iyi hissediyoken gideyim dedim
Gittim hiç sıra yoktu kapının önünde beklemeye başladım bi kadın geldi aa ben sıradaydım dedi geçti önüme neyse dedim
sonra arkadan birsürü insan geldi, en son kayıdı yapacak olan ebe geldi
o sırada yeni bi kadın daha geldi pat onunla birlikte girdi içeri :mymeka:
eleştirilere aldırmadı bile :1closedeyes:
Terbiyesiz insan bi sorar sıra varmı diye alsanaalsanasmile
ay ne cahil insanlar varya bide çocuk doğurucaklarda yetiştiriceklerde adam edicekler :mymeka:
sonra bi kadın daha geldi evde 6 günlük bebeğimi bıraktım geldim zart zurt izin istedi bende mecburen buyrun dedim 1.sıradayken 4.sırada anca girebildim :mymeka:
Neyse hamileliğinin 20.haftasında tetanoz aşısı için çağırdılar mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?