2011 Nisan Anneleri

aynen denizcim benimde öyle tatlı görünce midem bulanıyor aynı zamanlardayız seninle inş. geçecek

İnş tatlım inş.Bi arkadaşım var 5 aylık hamile o da.Maş hiç değilmiş gibi artık diyor hamileliğim tadını çıkarıyorum.Zaten ilk 3 ay çok zor, sonraki 3 ay gayet güzel son 3 ay da biraz ağırlaştığımız için zor oluyormuş.

ya bide neyi merak ediyorum hepinizin doktorları toxoplazma kızamıkçık testleri yaptırmış benimki istemedi öyle bişey...hemogram elisa ve idrar tahlili yaptılar bana sadece....acaba bidahaki kontrole söylesemmi ki

Söyle canım niye söylemeyceksin ki.Ben bi keresinde yanlışlıkla forumda kızların bazıları diye başlayan bir cümle kurmuştum da gülmüştü adam
İçinde sıkıntı yapacağına söyle bakalım belki de 2li testleri yaptırırken isteyecektir senden bunları ama için rahatlasın en azındanyerimseniben

ewet söliyim bakalım ne diyecek....hem zaten alt katta eltim oturuyor... kedisi var evde...aşıları falan yapılıyor düzenli ama ne olur ne olmaz dimi....gerçi kedi evden kaçtı bu sabah bulamadılar...inş bulamazlar hiç sevmiyorum kedileri

anladım cnm cok geçmiş olsun... ne güzel bak snn doktor ilaç vermemiş bnmki heme ilaç verdi ama ben içmiyorum bu sefer bide kayınvalidem serum gibi iyi gelir diye birşey yaaptı iki gündür onu içiyorum ve bugun daha iyiyim.. 1 limonu sıkıp üzerine sıcak su ilave ediyorsun balla karıstırıp içiyorsun sıcak sıcak. bulantıma da cok iyi gliyor limon üstelik. ama o toz bnm bulantım çok yogundu ve acaip azaltmıstı bulantımı...

Kızlar bi de eğer öksürük falan olursa çok 1 kaşık balın üstüe azıcık karabiber dökün yeyin.Birkaç gün böyle yaptıktan sonra öksürüğü kesiyor.

Kızlar bi de eğer öksürük falan olursa çok 1 kaşık balın üstüe azıcık karabiber dökün yeyin.Birkaç gün böyle yaptıktan sonra öksürüğü kesiyor.

evet çok ii geliyo ama karabiber yiyemem diyen varsa küçük bi kase balın içine 1 tatlı kaşığı tarçın ekleyin bide 3-4 damla limon sıkın karıştırıp bi kaç gün yiyin buda öksürüğü kesiyo.

iyi günlerFORUMUN GÜZEL TEZE ANNELERİ..
benim gibi hamileliğini hissetmeyen varmı? yemek pişirmediğim için rahatım..daha randevuma var..bebeğimi şimdiden özledim..doktor özlersen gel demişti ama..gitsem mi ? diğer randevumda poposunu görüp kalp atışını duyamamıştık sonra alttan bakmıştı çok şükür iyimiş..o korkuttu beni..ya kalbi atmıyosa die

ya bide neyi merak ediyorum hepinizin doktorları toxoplazma kızamıkçık testleri yaptırmış benimki istemedi öyle bişey...hemogram elisa ve idrar tahlili yaptılar bana sadece....acaba bidahaki kontrole söylesemmi ki

tabii söylee canım,sormaktan ne zarar çıkar..
zaten sen sorunca isteyecektir..istemezsede bir bilgiği vardır herhaldee

tabi bildiğini sana açıklamak suretiylee zemuszemus

sana da iyi günleer a.s.
been..bende hissetmiyorum denilebilir..çünkü ne mide bulantısı yaşadım ne kusma...
ama çok şükür bebeğimde ben de çok sağlıklıyız...
bazen burda mide bulantısı=bebek sağlıklı,gelişiyor gibi şeyler söylensede takmıyorum..
biliyorumki doktorların bazıları bunu dikkate alıyor,
ama herkes aynı şeye yaşayacak diye birşey yok...
bende haftaya gidicem ama çok sabırsızlanıyorum çünkü hem 2li testini yaptıracaz
hemde onu daha büyümüş görücem:ecrin_bebek:

İnsan uşağı ultrasyonda görünce bile ne kadar heycanlanıyoz, gerçekte napcağız. ne kadar seveceğiz, onları sevgimizle büyüteceğiz.

bakalım fadikçiğim ense kalınlığı inşallah güzel geçer, ikili tarama testide zamanı geçerse bende dediğin gibi üçlü tarama testi yaptırırım.

kızlar az önce sağlık ocağından geldiler, kayıt yaptırmanız lazım dediler hazır kendimi iyi hissediyoken gideyim dedim
Gittim hiç sıra yoktu kapının önünde beklemeye başladım bi kadın geldi aa ben sıradaydım dedi geçti önüme neyse dedim
sonra arkadan birsürü insan geldi, en son kayıdı yapacak olan ebe geldi
o sırada yeni bi kadın daha geldi pat onunla birlikte girdi içeri :mymeka:
eleştirilere aldırmadı bile :1closedeyes:

Terbiyesiz insan bi sorar sıra varmı diye alsanaalsanasmile
ay ne cahil insanlar varya bide çocuk doğurucaklarda yetiştiriceklerde adam edicekler :mymeka:

sonra bi kadın daha geldi evde 6 günlük bebeğimi bıraktım geldim zart zurt izin istedi bende mecburen buyrun dedim 1.sıradayken 4.sırada anca girebildim :mymeka:

Neyse hamileliğinin 20.haftasında tetanoz aşısı için çağırdılar mirmirmirmir

günaydın herkese

güleysa bebğinin ii olmasına çok sevindim kaç haftalık bebğin

allah hepimizin bebğini bizlere bağışlasın sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşş
sağol canım bugün 11.haftaya başladık.
benim ikili testim 8 ekimde o zaman 12 haftalık olmuş oluyor. cinsiyetini de sorsam mı acaba? söylermi ki?
aman zamana bırak canım acele etme tadını çıkar sürecin bence
canım cok geçmiş olsun ay kıyamam ya allah meleklerimizi korusun ve kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
amin inşallah canım
11 haftadaki bayanlar bulantılarınız devam ediyor mu?
ben 11. haftaya yeni girdim tiksintim devam ediyor
oy oy maşallah yerim onun keyfini
afiyet olsun balık canın istemesi süper birşey ,balık bu dönem yiyebileceğimiz en iyi besin.Artık canımız istesede yicez istemesede yicez:)cokacimcoook
bu haftalarda balık önemlimi ben hiç başlamadım valla
ayyy o korkuyu ben dün yaşadım allahım herkese sağlıcakla nasip etsin

ilk defamı sağlık ocağına gittin, sağlık ocakları artık iyi oldu, kendi doktorun oluyor ona gidiyorsun, gider gitmez doktorun odasını bi kontrol etseydin hasta varmı yokmu diye, ilk girecekken kaçlara düşmüşsün, neyse öğrenmiş oldun bi dahakine temkinli olursun. Diğer kadında ne rahat, pat diye girmiş, başkaları olsa onu paylardı sıranı bekle diye, iyi kişilere denk gelmiş yine.

sıralarda böyle şeyler çok oluyor...

ben sağlık ocağına hiç gitmedim ama dün bir kadın eve geldi..
ben sağlık ocağından geliyorum...
hamile ve lohusa anneleri bilgilendiriyoruz dedi...
ben hiç sağlık ocağına gitmedim nerden biliyorsunuz hamile olduğumu dedim...
biz biliriz dedi...
hastane kayıtlarındanmı öğrendiler bilmiyorum..

banada tetonoz aşısını zamanı gelince muhakkak vurulmammı birde 3 aydan sonra vitamin kan ilacı tarzında ilaçlar almam gerektiğini söyledi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…