- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.761
ilk defamı sağlık ocağına gittin, sağlık ocakları artık iyi oldu, kendi doktorun oluyor ona gidiyorsun, gider gitmez doktorun odasını bi kontrol etseydin hasta varmı yokmu diye, ilk girecekken kaçlara düşmüşsün, neyse öğrenmiş oldun bi dahakine temkinli olursun. Diğer kadında ne rahat, pat diye girmiş, başkaları olsa onu paylardı sıranı bekle diye, iyi kişilere denk gelmiş yine.
sıralarda böyle şeyler çok oluyor...
ben sağlık ocağına hiç gitmedim ama dün bir kadın eve geldi..
ben sağlık ocağından geliyorum...
hamile ve lohusa anneleri bilgilendiriyoruz dedi...
ben hiç sağlık ocağına gitmedim nerden biliyorsunuz hamile olduğumu dedim...
biz biliriz dedi...
hastane kayıtlarındanmı öğrendiler bilmiyorum..
banada tetonoz aşısını zamanı gelince muhakkak vurulmammı birde 3 aydan sonra vitamin kan ilacı tarzında ilaçlar almam gerektiğini söyledi...
kızlar benim de çok fazla mide bulantım olmuyor. 1 haftalık oldu.4-5 kere belki kusmuşumdur. yeneklerden de tiksinmiyorum.sadece simit yiyemiyorum gögüslerimde eskisi gibi ağrımıyor. bende mi bi anormallik var acaba?
kızlar benim de çok fazla mide bulantım olmuyor. 1 haftalık oldu.4-5 kere belki kusmuşumdur. yeneklerden de tiksinmiyorum.sadece simit yiyemiyorum gögüslerimde eskisi gibi ağrımıyor. bende mi bi anormallik var acaba?
canım benim baştan beri hiç bulantım kusmam olmadıgöğüslerimde hafif şişlik var ve bende tatlı asla yiyemiyorum ama herşey yolunda merak etme.herkeste aynı belirtiler görülecek diye birşey yok demişti doktor banasositososito
slm kızlar ayyy özledim hepinizi işten geldim yine bol bol kaynatmışsınız bir bakayım bakalım bu arada ben çıkarmadım ama kuru bulantı çok kötü ama hafifledi gibi birde kasık ağrısı bu haftada bende daha şiddetlendi doktor normal dyr ama sizdede öyle oldumu haftası ilerde arkadaşlarbilmiyorumkismile
eveet aynen benim de öylee..
hatta doktorum daha ne istiyorsun filan demişti...
bu arada benim gögü ucumdaki derikabuk bağlayıp döküldü..
bepanthen sürdüm ama geçti şimdilik bakalım..o neydi öylee,yaşayan varmı?
canım buları eve geldiğinde mi söyledi...
Daha öncede bi iki defa gitmiştim ama gebe kaydını ebe yapıyormuş doktor sırasına girmen gerekmiyor,
ebenin kapısında kendi çapında sıra oluşturuyosun o sıraya göre giriyorsun
Kadın eleştirilere hiç kulak asmadı ki okadar yüzsüzdü yani alsanaalsanasmile
bi kadın onun arkasından girdi çıkarmaya çalıştı çıkmadı akannehir
Bende bilmiyorum beni nerden bulduklarını ama özel hastanede gebelik testi yapıldığında sağlık bakanlığına bildirilmiş olabilir..
Banada 3. aydan itibaren kan ilacına başlamam gerektiğini söyledi
Doktorum zaten yazdı bu hafta sonu başlamamı söyledi doktorumu dinliycem boshayallersmile
bana sağlık ocağına gel demedi ama...bende henüz gitmedim sağlık ocağına kayıt yaptırmak gerekmiş.tetenoz aşısı yapıyolarmış.
birde bişi sorcam. en çok domates yiyorum. dün konuşurken biri dedi ki bana domates yeme düşük yapıyor. siz duydunuz mu hiç böyle bişey?
slm kızlar ayyy özledim hepinizi işten geldim yine bol bol kaynatmışsınız bir bakayım bakalım bu arada ben çıkarmadım ama kuru bulantı çok kötü ama hafifledi gibi birde kasık ağrısı bu haftada bende daha şiddetlendi doktor normal dyr ama sizdede öyle oldumu haftası ilerde arkadaşlarbilmiyorumkismile
canım buları eve geldiğinde mi söyledi...
bana evde söyledi ve kayıt hakkıttada bişe söylemedi...
bana sağlık ocağına gel demedi ama...
kayıt için ayriyeten gitmek gerekirmi acaba...
hoşgeldin nisacım..bayadır görüşemiyoruz..
kasık ağrıların doktorun dediği gibi normal,tam o haftalarda
benimde fazlasıyla olmuştu,rahim büyüyormuş onun ağrıları canım
hatta akabinde bel ağrıların olacak,ama geçiyor merak etmee,kendini yormaa
hoşgeldin nisacım.
kasık ağrısı bazen çoğalıyo özellikle regli dönemimize gelen zamanlarda regli olamadığımız için ağrılar artıyo korkma cnm rahminde büyüyo artık onunda etkis var.
Canımm Şeniz aynısı banada oldu bende bepanthen sürdüm şimdi normal görünüyor sebebini bende bilmiyorum ama ucunda sanki böyle bi ıslaklık var gibi krem rengi bi ıslaklık ama peçeteyle silmeye çalışsam gelmez.
benimde o haftalarda batma tarzınsa ağrılarım olmuştu...slm kızlar ayyy özledim hepinizi işten geldim yine bol bol kaynatmışsınız bir bakayım bakalım bu arada ben çıkarmadım ama kuru bulantı çok kötü ama hafifledi gibi birde kasık ağrısı bu haftada bende daha şiddetlendi doktor normal dyr ama sizdede öyle oldumu haftası ilerde arkadaşlarbilmiyorumkismile
hiç duymadım...birde bişi sorcam. en çok domates yiyorum. dün konuşurken biri dedi ki bana domates yeme düşük yapıyor. siz duydunuz mu hiç böyle bişey?
yaa bana hiç kayıttan bahsetmediki...
Ben eve davet etmedim kapıdan kayıt için sağlık ocağına bekliyoruz dedi ve gitti..
orada SAT yaş kilo kan grubunu filan alıyor SATına göre tetanoz aşısı için gün verdi.. hamileliğin 20. haftası olması gerekiyormuş boshayallersmile
ya kızlar bişey sorcam bugun annem ciğer pişirdi ama yesemmi yemesemmi diye düşünüyorum güvenilir iyi bir yerden aldı taaze ve cokta güzel pişirdi napsamki bazı kişiler hamilelikte zararlı diyor ama napsam bilemedim fikri olan varmı acaba?????
ya kızlar bişey sorcam bugun annem ciğer pişirdi ama yesemmi yemesemmi diye düşünüyorum güvenilir iyi bir yerden aldı taaze ve cokta güzel pişirdi napsamki bazı kişiler hamilelikte zararlı diyor ama napsam bilemedim fikri olan varmı acaba?????
kaydirigubbakcemile3oooh neysee,yalnız değilmişim...
ay taktım sütyenimi değiştirdim devamlı yıkadım olmadı..
demek buda hamilelikten,daha neler yaşayacağız bakalımboshayallersmile
yaa bana hiç kayıttan bahsetmediki...
satımı falanda bilmiyorlar...
üfff şimdi birde sağlık ocağınamı gitmem gerek...
bize baya uzak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?