• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

selam kızlar benimde 1 haftadır akıntım var ama sarı renkli bazen yeşilimsi gibi..bi anda oluyor hissediyorum çamaşırım ıslanıyor ,günlük ped kullanıyorum..akıntı sulu gibi geliyo 3 4 damla su var gibi çok acaip..hiç öyle bişey yaşamıyordum hamile olmadan öncene olabilir acaba

selam kızlar benimde 1 haftadır akıntım var ama sarı renkli bazen yeşilimsi gibi..bi anda oluyor hissediyorum çamaşırım ıslanıyor ,günlük ped kullanıyorum..akıntı sulu gibi geliyo 3 4 damla su var gibi çok acaip..hiç öyle bişey yaşamıyordum hamile olmadan öncene olabilir acaba

canım benimde aynı sarımsı oluo akıntı gerçi benim idrar yollarımda iltihap varmış benim hamileik öncesinde de çok akıntım var dı şimdi de öle bende günlük ped kullanıyorum bazen çok gelio sarı oluo benimde ama hamileilkte akıntı fazla oluyormuş doktora sordum ben normaldedi

hamilelikte akıntı normal canım dert etme kendine.bende de var akıntı..hamilelik öncesine göre daha koyu ve daha çok... ama yeşilimsi falan değil.. sen istersen bir idrar kültürü yaptır için rahat olsun. bende yaptırcam yarın. 4 haftalıkken idrarda bol miktarda bakteri çıkmıştı.doktorum yeniden tahlil yaptır geçmemişse ilaç vercem dedi.seninde aklında osun bence.

Canım benim 4 ve 7.haftalarda lekelenmem olmuştu. Doktor ultrasonda baktığında bunları gördü rahimde bak bu siyahlıklar eski kanamaların dedi. Seninde öyle birşey olmasın?? Hamilelikte lekelenmen olmadı mı???

yok canım hiç hamilikte lekelenmem olmadı kesenin etrafında bir kısım siyahlıklar var dediğin gibi doktor ya kendiliğinden yok olacak ya da akıp gidecek dedi.
nasıl senin de benim gibimiydi? şimdi nasılsın canım

Canım ilk kontrole gittiğimde benimde aynıydı. Kesenin etrafında siyahlıklar gördü doktor ve hafif lekelenme tarzında kanaman olabilir korkma demişti. Ya da kendiliğinden kaybolabilir demişti. Ben de kanama ya da lekelenme olmadı ve diğer kontrolümde geçmişti. Bana ilaç vermemişti. Bebek aspirini vermişti. Daha sonra kendiliğinden geçti çok şükür. Umarım senin de öyle olur.

canım o dediğimde bir kez oldu sonra 2 gün sonra o normal akıntı beyaz biraz kahv yakın bi daha oldu bir sefer 2 gündür bişi yok çok şükür işte tam kan değildi bidahada görmem inş. çarşamba sabah randevumuz var iple çekiyorum gececiydim cnım işte o yüzden pek giremedim bu arada sen nasılsın bulantıların başlamış sanırım CADIARZU

Canımm hadi bakalım inş sen de bebişinin kalp atışlarını duyacaksın çarşamba günü.
İyiyim tatlım yaa bulantılar var işte onu da bi şekilde atlatıyoruz.Rabbim bebişlerimize sağlık versin de ne yapalım katlanırız biz:CüvCüv:

Canım ilk kontrole gittiğimde benimde aynıydı. Kesenin etrafında siyahlıklar gördü doktor ve hafif lekelenme tarzında kanaman olabilir korkma demişti. Ya da kendiliğinden kaybolabilir demişti. Ben de kanama ya da lekelenme olmadı ve diğer kontrolümde geçmişti. Bana ilaç vermemişti. Bebek aspirini vermişti. Daha sonra kendiliğinden geçti çok şükür. Umarım senin de öyle olur.

geçmişolsun canım inşallah dediğin gibi geçer gider bakalım şu ilacı kullanıcam kendiliğnden geçer inş

Back
X