kızlar yazdıklarınızı okuyunca birden geçen yıla döndüm :) keseydi kalp atışıydı , ikili , üçlü testler :)
şimdi oğluşum içerde beşiğinde uyuyoropuyorumnanaktan çok özell ve güzel bir duygu annelik..ama bu zamanlarınızın değerinide bilin ilerde hızlı bir tempo bekliyor sizler :))
allah bizede bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.
Kızlar doktordan geldik az önce.Çok şükür herşey yolunda.9+1 günlüğüz teyzeleri.Kalp atışlarını duyduk yine.Eşim ne hızlı atıyor deyince doktorumuz da ee tabi çok işi var hızlı çalışması lazım dedi:))Birdahaki randevum 13 ekimde.O zamana 2 li testimiz yapılacak.İnşallah hepiniz iyi haberler verirsiniz burdan bizlere...
13 ekimde kaç haftalık oluyorsun 12 mi 13 mü?
ben geldim kızlar doktordan allah şükür evhamlarım yersiz çıktı hareketlerini gördük kalp atışını pek duyamadım ama kalbı atıyor hareket edıyor ya oda yeter.10+4 cıktı ultrasonda ama aslında bugun 10+1 şaşmalar oluyor daha gunlerde.boyuda 35,80mm yazıyor baya büyümül görmeyeli bebişim.2 hafta sonra 2li test için çağırdı ama ben doktorumu değiştiricem sanırım.doktora 2li test için nezaman gelıcem dedım bön bön bakıyor yüzüme 3 defa tekrarladım adama.detayda vermıyor vıtamınle kan ilacı yazdı test falan yapmadan kan hapını neden yazdı onuda anlamadım.kafam karışık değiştirsem iyi olucak doktorumu.
ayy bende değiştirecem doktorumu ban hiç bişe açıklamıyor ve kontrole falanda çağırmıyor
kızlar ya benim bi karnım çıktı sanki 4 aylık görmelisiniz
ayy benim göbişimde öyle ama çıksın çıksın hamişiz nede olsa ben çıkıyor diye seviniyrm
Herkese günaydın kızlarr. Nasılsınız bakalım inşallah siz ve bebişleriniz iyisinizdir.Kızlar su ile aranız nasıl ne kadar içiyosun ben 2 litreyi geçmeye çalışıyorum ama içerken midemi bulandıryor. Sizde durumlar nasıl??
ben 1,5 litre ancak içiyorum gerisi benimde midemi bulandırıyor daha doğrusu tiksinti oluşturuyr
günaydın kızlar. hayırlar cumalar olsun inşallah.
sanada hayırlı cumalar allah herkesin gönlündekini versin.amin amin amin