• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

dremaer tatlım bişey soracaktım nöbetten muaf olablmen için kaç haftalık olman gerekyr bana şimdi okulda nöbet verrler mi?....bu arada canım ben dönem sonuna kadr çalşmaya karar verdim milli eğitm müfettişi tandgmz vardı on u aradık rapor aldktan sonra sana kmse neden aldn dyemezde sonra il içi atamayla aldrmayla çalştgnda hiç çalşmamış hep rapor almş gozkmen hoş olmaz dedi bende 7 ahfta kadr dayanayım dedim ne yapayım sonradan önme bi engel çıkmasın diye..artık benden önce hocalrı ne yapmş ona bakp bi tekrar cekp kaldgı yerden devam etmeyi düşünyrm bna yapack da pek bişey kalmadı bide sınavları varrdr son herhalde hayrlısı dyrm :49:

arkadaşım,sanırım 24 haftalıkken muaf oluyorsun, tam emin değilim ama.

anladım tatlım dha varmış o zmana kadr verr mi ki acır mı bana :60:

Ahhh canımmm ben de ilk zamanlar dedim keşke daha erken verilseymiş bu nöbet raporu diye amaa işte bi süre sonra bakıyorum hiç hareket etmemeye alışıyoruzz.Bu da iyice hantallaştırıyor insanı.Haftada 1 gün nöber spor oluyor artık.Kendini çok yormadan uygun bi yere nöbet yazar seni zaten:34:

dremaer tatlım bişey soracaktım nöbetten muaf olablmen için kaç haftalık olman gerekyr bana şimdi okulda nöbet verrler mi?....bu arada canım ben dönem sonuna kadr çalşmaya karar verdim milli eğitm müfettişi tandgmz vardı on u aradık rapor aldktan sonra sana kmse neden aldn dyemezde sonra il içi atamayla aldrmayla çalştgnda hiç çalşmamış hep rapor almş gozkmen hoş olmaz dedi bende 7 ahfta kadr dayanayım dedim ne yapayım sonradan önme bi engel çıkmasın diye..artık benden önce hocalrı ne yapmş ona bakp bi tekrar cekp kaldgı yerden devam etmeyi düşünyrm bna yapack da pek bişey kalmadı bide sınavları varrdr son herhalde hayrlısı dyrm :49:

canım 24 bittikten sonra nöbetten muaf olunuyor ama eğerki doktordan iş göremez nöbet tutamaz diye rapor alırsan kadın doğumdan daha erken muaf olabilirsin. dilekçe yazıp idareyle sunarsın onlar değerlendirirler. bence en doğru kararı vermişsin müfettişte bizim dediklerimizi onaylamış sonuçta aynı ile çıkmış tayinin riske atmaya değmez. tekrar tekrar aynı stresi yaşamazsın idare et 1,5 ay sonrası Allah kerim:16:

kızlar az önce bir arkadaştaydım....orda bir bayan 4.5 aylık hamileyken kızın :12: olacak demiş doktor ona sonra bir daha gitmemiş doktora bide %100 dermiş ama bu hep benim oğlum olacak diye geçirmiş içinden neyse doğum yapıyoki bir oğlu oluyor :55:....doktoru buna gittiği süre boyunca günde 1- 2 bardak yada adet şeftali yemeği ihmal etme dermiş nedenide şeftali çocuğa kilo yaparmış....zaten oğluda 4 kilo 200 gr doğmuş... denemekten zarar gelmez derim ....

kızlar az önce bir arkadaştaydım....orda bir bayan 4.5 aylık hamileyken kızın :12: olacak demiş doktor ona sonra bir daha gitmemiş doktora bide %100 dermiş ama bu hep benim oğlum olacak diye geçirmiş içinden neyse doğum yapıyoki bir oğlu oluyor :55:....doktoru buna gittiği süre boyunca günde 1- 2 bardak yada adet şeftali yemeği ihmal etme dermiş nedenide şeftali çocuğa kilo yaparmış....zaten oğluda 4 kilo 200 gr doğmuş... denemekten zarar gelmez derim ....

iyi de şeftaliyi nerde bulcaz bu mevsimde?:50:

çok ilginç ya.allahın takdiri işte

kadıncağız oğlanı görünce şok olmuştur herhalde:1:

kızlar 2,düzey ultrason çektirdik sonuçlarımız normal çıktı darısı başınıza bebişim bana benziyomuş
ayyy ne güzel canım maaşallah kızına:nazar:
selam hanımlar nasılsınız...
bugun dr kontroluüm vardı. ultrasona girdim ultrasona radyoloji uzmanı bakıyo oda
hastaların birine kızmış sanırım şikayet oldu diye inat etti. siz şikayet ederseniiz beni bende
görem bile söylemiyorum ertık bebeklerin cinsiyetini demezmi??..
kaynar sular döküldü başımdan...
görüyorum ama söylemicem dedi birtek sağlıklı olduunu öğrendim okadar..

bişiy rica edicem bursada oturan nisan anneleri arasında medical parka giden varmı?
medical parka gitmek istiyorum kontrol için dr. ismi verecek biri varmı aranizda?? ne umutlarla gitmiştim bugun öğrenirim diye...suya düştü tüm umutlarım moralim çok bozuldu gördüğü halde söylemedi ya....
hay ben o uzmanın ... Başkasının cezasını sana niye kesiyor. gıcıklık değil mi sende gidip şikayet etseydin:47:

anam şeftaliyi nerden bulcaz şimdi.maaşallah tam tosunmuş oda heee:9: anne kaç kilo almış??

Back
X