- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #23.261
mira
beril
selen
kızlar hangi isim daha güzel?kalabalıkken forumumuz sorayım dedim:26:
mira'nın anlamı ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mira
beril
selen
Bende de oluyor.Geçen gün saat dörtden dokuza kadar ağrıyı çektim..Doktor erken doğum ihtimalin çok yüksek dedi.İlaç başlayacakmış..Kesinlikle iş yapmayacaksın dedi..10 dakikadan fazla ayakta dolaşma dedi..Ben iki sene önce ameliyat olmuştum,o yüzden de çok tedirgin..Doktorunla görüştün mü?Bu arada geçmiş olsun...
maşallah bebişine gözün aydın canımmmmm babası kıskanmıştırkızlar 2,düzey ultrason çektirdik sonuçlarımız normal çıktı darısı başınıza bebişim bana benziyomuş
Allah acil şifa versin canım annelerin yeri bir başkayaa çok hastayım,burnum tıkalı nefes alamıyorum, sağolsun annem geldi izmir'den bana bakmak için dinlenmeye çalışıyorum
banada dedi cnm ne kadar çok hareketli olursan normal doğum şansımız artarmışevet canım doğru dyrsun aslnda dr bana hamilelkte çok yatmak hiç ii dil dei çok uyardı baştan berii hep hatrlattı :92:
beril benim favorimm çok güzelmira
beril
selen
inş. güzel haberlerle dönersin canım bu doktor umarım iyi çıkar ve siner içine doktor çok önemli yaaKızlar selamlar nasılsınız bakalım,geçmişi okuyamadım varmı önemli gelişmeler rapor edinde o kadar sayfayı bana okutturmayın:18:
Biz yarın gidiyoruz doktora,ayrıntılı ultrason çektiricem bide bi doktoru denicem iyiyse ona devam edicem,malum benim doktorumun ilgisizliğini anlatmıştım.Hayırlısı Allah'tan artık.
Medical parkın birçok yerde hastanesi var..sen hangi semttekini soruyorsun canım..selam hanımlar nasılsınız...
bugun dr kontroluüm vardı. ultrasona girdim ultrasona radyoloji uzmanı bakıyo oda
hastaların birine kızmış sanırım şikayet oldu diye inat etti. siz şikayet ederseniiz beni bende
görem bile söylemiyorum ertık bebeklerin cinsiyetini demezmi??..
kaynar sular döküldü başımdan...
görüyorum ama söylemicem dedi birtek sağlıklı olduunu öğrendim okadar..
bişiy rica edicem bursada oturan nisan anneleri arasında medical parka giden varmı?
medical parka gitmek istiyorum kontrol için dr. ismi verecek biri varmı aranizda?? ne umutlarla gitmiştim bugun öğrenirim diye...suya düştü tüm umutlarım moralim çok bozuldu gördüğü halde söylemedi ya....
bende " beril " ismini beğendim canım..isim işi zor henüz bizde karar vermedik..birşeyi yakıştıramıyorum napıcam bilmemmira
beril
selen
mira'nın anlamı ne?
kızlar 2,düzey ultrason çektirdik sonuçlarımız normal çıktı darısı başınıza bebişim bana benziyomuş
aynen benimde oyle ama şimdi o isimlerin yerinde yeller esiyor..nisa86 ve ervacım teşekkür ederiz. ayy valla ne zormuş. iş ciddiye binmeden elimde bir sürü isim vardı ama şimdi hiç birşeyi beğenemiyorum
Mira;
Karaçay Türkçesi: Prenses
Rusça: Barış
Latince: Harika
latince: harika
gürcüce: prenses
rusça: barış, dünya
lazca: yüz, çehre
osmanlıca: başkasının sözüne itiraz edip mücadele etme.
arnavutça: iyi
galiçyaca: bakmak
ispanyolca: görünmek
italyanca: amaç
malta dili: hedef
sırpça: huzurı
rgız türkçesi: dünya
aynen benimde oyle ama şimdi o isimlerin yerinde yeller esiyor..![]()
o kadar kararlıydıkki plan bozulunca şaşkın ördek yavrusuna döndükgece 12 ye kadar isim bakıyoruz. sizin dosyada neler var canım
çocuğa isminin anlamını sorduklarında hangisini söylicek?Mira;
sırpça: huzur
kırgız türkçesi: dünya
benim de mira çok hoşuma gitti![]()
Mira;
sırpça: huzur
kırgız türkçesi: dünya
çocuğa isminin anlamını sorduklarında hangisini söylicek?![]()
bu anlamları hangi siteden buldun?
canım bizde selen, asude, hazal,ipek ,tuğba,inci,ceyda ,betül, begüm ve ceren var.ama eşim begüm diye ısrar edyr bakalım.bende hiçbi ismi yakıştramyrm ya o olmaz şu olmaz falan filan..son dakikaya kadar düşünecegiz galiba ama böle durumlarda ilk akla gelen koyuluyrmş hep diye duydum
![]()