- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #23.281
benim kızımın adı ipeknaz çok severek koymuştuk ismini
nazlı mı adı gibi. biz eda yı da düşünüyoruz da korkuyoruz çok cilveli nazlı olur diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kızımın adı ipeknaz çok severek koymuştuk ismini
ne olacak böyle bilmiyorum yarıyı da geçtik. bir an önce bulmak istiyorum. elbet nasibinde birşey var ama ne acab:))onu bulmak önemli. hem telaffuzu kolay hem anlamı güzel sanki aynı anda olmuyor![]()
selam hanımlar nasılsınız...
bugun dr kontroluüm vardı. ultrasona girdim ultrasona radyoloji uzmanı bakıyo oda
hastaların birine kızmış sanırım şikayet oldu diye inat etti. siz şikayet ederseniiz beni bende
görem bile söylemiyorum ertık bebeklerin cinsiyetini demezmi??..
kaynar sular döküldü başımdan...
görüyorum ama söylemicem dedi birtek sağlıklı olduunu öğrendim okadar..
bişiy rica edicem bursada oturan nisan anneleri arasında medical parka giden varmı?
medical parka gitmek istiyorum kontrol için dr. ismi verecek biri varmı aranizda?? ne umutlarla gitmiştim bugun öğrenirim diye...suya düştü tüm umutlarım moralim çok bozuldu gördüğü halde söylemedi ya....
canım duru da güzeldi kulağa çok hoş geliyor.neden vazgeçtin
kuantum isim analizinden bahsetmiştin sen bide ona sardım ben..bi isim beğeneyim gidip hemen analizde ettiriyorum facebook tane olacak böyle bilmiyorum yarıyı da geçtik. bir an önce bulmak istiyorum. elbet nasibinde birşey var ama ne acab:))onu bulmak önemli. hem telaffuzu kolay hem anlamı güzel sanki aynı anda olmuyor![]()
nazlı mı adı gibi. biz eda yı da düşünüyoruz da korkuyoruz çok cilveli nazlı olur diye![]()
kuantum isim analizinden bahsetmiştin sen bide ona sardım ben..bi isim beğeneyim gidip hemen analizde ettiriyorum facebook tabide o da yetmiyor facebookta "adınız size ne soyluyor" yeri var birde oraya analiz ettiriyorum..sonra bi bakmışım eleye eleye elimde isim kalmamış
![]()
okadar da nazlı değil,sadece ipek koyabilirsin ben ce çok yakışan bir isim.
bende şimdilik Bengü, Nisa, İzgi, Bade, Beray, Beril , Minel.. bunlar hoşuma gidiyor..ayrıca iki isim düşünüyorum ben..hayırlısı bklımayy bide o var doğruaman ya valla inceleye inceleye başa döncez bu gidişle. sizin listede neler var
bende şimdilik Bengü, Nisa, İzgi, Bade, Beray, Beril , Minel.. bunlar hoşuma gidiyor..ayrıca iki isim düşünüyorum ben..hayırlısı bklım![]()
Amin..Cümlemizinki inş.adıyla yaşasın şimdiden
haklısın canım insan bişi beğenemiyornisa86 ve ervacım teşekkür ederiz. ayy valla ne zormuş. iş ciddiye binmeden elimde bir sürü isim vardı ama şimdi hiç birşeyi beğenemiyorum
iyi gidiyor esteemcimm bugün aşı olduk bir sıkıntımız yok canm eşya almaya başladık ve abartıyorum gibi geliyorNisacığım çok teşkkür ederim,sen nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor ,sıkıntı yoktur umarım.Bebişe eşya almaya başladın mı?
adıyla yaşasın valla zor canım ben kızım olsaydı çok kararsız kalırdım isimdabende şimdilik Bengü, Nisa, İzgi, Bade, Beray, Beril , Minel.. bunlar hoşuma gidiyor..ayrıca iki isim düşünüyorum ben..hayırlısı bklım![]()
hnk, canım sen 2. düzey ultrason çektirecekmisin?
kızlar nasıl anket açılıyor bu konuda bir anket hazırlayayım diyorum. nasıl yapmam lazım ayrı başlık altında?bilen var mı
e olmaz dediyse gerek yok be bacım yok yere yeme rapor hakkını o zaman,yinede sen bilirsincnm şimdi doktorumu aradım belki rapor vereyim gitme der diye ama sen geçirdiysen bişey olmaz dedi
alsam mı ki yinede??
sorma sorma bende analize göre bakıyorum. yok bu isim inatçıymış, yok bu çok duygusalmış eleye eleye elde var... Şu ara bize kalan iki isim var HAZAL ve İDİL. Eşim inatla Demet diyor ama maalesef olmayacak!!!!kuantum isim analizinden bahsetmiştin sen bide ona sardım ben..bi isim beğeneyim gidip hemen analizde ettiriyorum facebook tabide o da yetmiyor facebookta "adınız size ne soyluyor" yeri var birde oraya analiz ettiriyorum..sonra bi bakmışım eleye eleye elimde isim kalmamış
![]()
canım nasıl anlatsam kiii ..Şimdi bebeklerimizin cinsiyetleri ve isimleri topiğine gir öncelikle.en üst solda yeni konu aç linkini tıkla.konuyu açarken allta diğer seçenekler kısmında anket karşına çıkacak.kaç maddeli yapacaksan seç.zaten sonrasında yönlendirir seni. Ay öğretmenlik kanıma işlemiş kusura bakma hatam olduysa anlatımda bacımkızlar nasıl anket açılıyor bu konuda bir anket hazırlayayım diyorum. nasıl yapmam lazım ayrı başlık altında?bilen var mı
e olmaz dediyse gerek yok be bacım yok yere yeme rapor hakkını o zaman,yinede sen bilirsin
sorma sorma bende analize göre bakıyorum. yok bu isim inatçıymış, yok bu çok duygusalmış eleye eleye elde var... Şu ara bize kalan iki isim var HAZAL ve İDİL. Eşim inatla Demet diyor ama maalesef olmayacak!!!!Demet Akalın hayranıymış kendisi beni tanımadan önce
hala unutamamış demek ki kzı olduğunu duyunca bebişin yeniden hortladı sevdası
canım nasıl anlatsam kiii ..Şimdi bebeklerimizin cinsiyetleri ve isimleri topiğine gir öncelikle.en üst solda yeni konu aç linkini tıkla.konuyu açarken allta diğer seçenekler kısmında anket karşına çıkacak.kaç maddeli yapacaksan seç.zaten sonrasında yönlendirir seni. Ay öğretmenlik kanıma işlemiş kusura bakma hatam olduysa anlatımda bacım![]()