• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

sorma sorma bende analize göre bakıyorum. yok bu isim inatçıymış, yok bu çok duygusalmış eleye eleye elde var... Şu ara bize kalan iki isim var HAZAL ve İDİL. Eşim inatla Demet diyor ama maalesef olmayacak!!!! :47: Demet Akalın hayranıymış kendisi beni tanımadan önce :9: hala unutamamış demek ki kzı olduğunu duyunca bebişin yeniden hortladı sevdası:9:

:54::54::54: cnım çok güldüm ayy hortlatma geri öldür:27::27: idil de güzel anlamını bilmyrum:16:

guzel anneler:16: nasılsınz hemen hemen herkes aşı oldu ben kaldım dr olmana gerek yok dedı.
bu arada dun akşama dogru karın agrım başladı gecede surdu adet sancısı gıbı hafıften belımde agrıdı sancı oldu gaz sancısımı normal sancımı ayırt edemıyorum.arada bende oluyor boyle sızde de karın agrısı oluyormu
cnm rahim büyüdüğü için olabilir bide dikkat et bakalım yağmurlu gündüe oluyomu..bende yağmur yağdığı zamanda hafif oluyo...havaylada alakalı sanırım
Esracım biz aldık bu modelden çok güzel bir set. Hamile kalmadan önce çok beğenmiştim bu modeli ben. E bebekte bakmıştık bizde eşimle. Tavsiye ederim. Ciciler topiğinede eklemiştim. Kırmızı rengini aldık biz. Kızdada erkektede kullanabilelim diye
bunu alcaz sanırım çok beğendim ben..şık ve kullanışlı..ilk çocuk alim inş diğerlerinede kullanırım..
bir şey sorucam gynnoferon demir ilacı kullanan var mı aranızda eczacı tok yazmış prospektüsünde aç alınacak yazıyor bilgisi olan var mı?
cnm ben kullanıyorum aç tok fark etmiyo..ama 2 saat önce ve sonrası çay süte tüketilmemeli emilimini azaltıyomuş
mira

beril

selen

kızlar hangi isim daha güzel?kalabalıkken forumumuz sorayım dedim:26:
beril ismini beğeniyorum cnm...
canım ben kullanıyorum.. Aç - tok farketmiyor demişti doktor bana ama süt ürünleri & çay ile arasında en az 2 saat geçmesi gerekliymiş.. Ben sabah kahvaltıdan sonra elevit, gece yatarken de gynoferro içiyorum..
evet doğru söyledin cnm... o şekilde içiliyo....ama ben yatarken alıyorum kiminde bulantı yaparmış o yüzden bende yapmadı çok şükür..

sorma sorma bende analize göre bakıyorum. yok bu isim inatçıymış, yok bu çok duygusalmış eleye eleye elde var... Şu ara bize kalan iki isim var HAZAL ve İDİL. Eşim inatla Demet diyor ama maalesef olmayacak!!!! :47: Demet Akalın hayranıymış kendisi beni tanımadan önce :9: hala unutamamış demek ki kzı olduğunu duyunca bebişin yeniden hortladı sevdası:9:

:54::54::54: cnım çok güldüm ayy hortlatma geri öldür:27::27: idil de güzel anlamını bilmyrum:16:
ay daha komiği ne biliyor musun soyadımız *oğlu :50: seren serengil gibi birşey olacak ölmezse düşünsene yaaa:9:
İdil:1. Kır hayatını konu edinen yazı veya şiir, aşk hakkında. 2. Küçük ve şairane resim. 3. İçten ve saf aşk.
demek canım.Buda kuantum analizi oluyor kızlar:
İDİL: Hayatınızda duygu hakim. Mantığa da biraz ağırlık vermekte ikisini dengelemekte fayda var. Hırslısın ve zorluklara direnme gücün normalin çok çok üzerinde. Duygusal olarak kendine hakimsin. Güzel şeylere sahip olmak istiyorsun. Büyük düşünebilen senin için doğru tanım olur.

Son düzenleme:
cnm rahim büyüdüğü için olabilir bide dikkat et bakalım yağmurlu gündüe oluyomu..bende yağmur yağdığı zamanda hafif oluyo...havaylada alakalı sanırım
bunu alcaz sanırım çok beğendim ben..şık ve kullanışlı..ilk çocuk alim inş diğerlerinede kullanırım..

cnm ben kullanıyorum aç tok fark etmiyo..ama 2 saat önce ve sonrası çay süte tüketilmemeli emilimini azaltıyomuş

beril ismini beğeniyorum cnm...

evet doğru söyledin cnm... o şekilde içiliyo....ama ben yatarken alıyorum kiminde bulantı yaparmış o yüzden bende yapmadı çok şükür..

sağol canımcım. en güzelini yaptın baştan karar verdin. adıyla yaşasın oğluşun.

ayy canım benm ne kadar güzel anlattın meslek belli ediyor hemen kendini:1:
ay canım yaa rica ederim yardımcı olabildimse ne mutlu bana:13:
dramer canım bende idili çok begenıyorum

güzel idimi canım ya köken yunanca deniyor ondan tereddütüm var ama bilmiyorum valla.

kızlar benim meleğim için açtığım topikin linkini vereyim isim çeşitliliği ve kuantum analizi açısından sizede faydalı olabilir belki
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/405206-hangi-kiz-ismi-3.html

ay daha komiği ne biliyor musun soyadımız Demetoğlu :50: seren serengil gibi birşey olacak ölmezse düşünsene yaaa:9:
İdil:1. Kır hayatını konu edinen yazı veya şiir, aşk hakkında. 2. Küçük ve şairane resim. 3. İçten ve saf aşk.
İDİL: Hayatınızda duygu hakim. Mantığa da biraz ağırlık vermekte ikisini dengelemekte fayda var. Hırslısın ve zorluklara direnme gücün normalin çok çok üzerinde. Duygusal olarak kendine hakimsin. Güzel şeylere sahip olmak istiyorsun. Büyük düşünebilen senin için doğru tanım olur.

:1::1::1: o zaman de***** üzerine kalın bir çizgiyle çiz:18: idil çok güzel hayatımmm:54::54:

fguney gözün aydın canım,inş.böyle sağlıkla devam eder...:nazar:

leengörkemm,bende Beril ve Seleni beğendim....Selen daha hoş geliyor ama kulağa sanki..
:16:

esteem,yarın hayırlı haberlerle dönersin inş.:49:

hayır canım çektirmedim ve çektirmeyeceğim.. tabi ne kadar doğru tartışılır ama doktorun ultrasonu cok güzel ve her gittigimizde en az yar saat her detaya kadar bakan titiz bir kadın. ona sordum ne zaman gidicez diye oda dediki ben gerek görmüyorum bu ultrasonla bakıcaklar yine haa ama baska bir göz daha baksın dersen yollarım biyere farketmez dedi. eşimde zaten istemiyordu hiç ona kalsa ikilide yaptırmayacaktı Allah a emanet bişey cıksa ne yapıcazki zaten aldırmayı asla düşünmeyiz dedi. bende çektirmeyelim dedim öle olunca. allahıma emanet artık. su an sağlıklı iyi gidiyor ama inşallah hep öyle gider.

canım zaten amacı bir sorun çıktı mı önceden müdahale tedavi etmeleriymiş yoksa bende yaptırmıycaktım yoksa allah korusun bende aldırmayı hiç düşünmedim allah bebklerimizi korusun.ben medilife tan randevu aldım sana nereden aldın diye soracaktım aynı bölge de oturduğumuz için neyse o zaman gerek kalmadı :))

fguney gözün aydın canım,inş.böyle sağlıkla devam eder...:nazar:

leengörkemm,bende Beril ve Seleni beğendim....Selen daha hoş geliyor ama kulağa sanki..
:16:

esteem,yarın hayırlı haberlerle dönersin inş.:49:

sağol canım benim.:21:isim bir boncuk aslında ama işte önemli de ne bileyim. hele kararsız anne babalar için:86:

ay daha komiği ne biliyor musun soyadımız Demetoğlu :50: seren serengil gibi birşey olacak ölmezse düşünsene yaaa:9:

:9: gerçekten isim karmaşası yaşıyorsunuz...ben anlayamayacağım bu duyguyu çünkü en baştan belliydi..zor bir durum ama..İDİL benim yeğenimin adı,çok şahsına munhasır bir çocuktur :nazar: çok akıllı,büyümüş küçülmüş tiplerden..
ama ben HAZAL ı daha çok beğendim,ikiside güzel ama...

sağol canım benim.:21:isim bir boncuk aslında ama işte önemli de ne bileyim. hele kararsız anne babalar için:86:

tatlım oyumu verdim ama çok da gerilme isim konusunda daha vakit var nasılsa..
insanın hiç ummadığı biranda aklına gelebiliyor bir isim ve evet bu diyorsun..

boncuk bebeklik için ama bütün hayatı boyunca onunla yaşayacak,çok önemli tabii isim..

Back
X