- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #23.361
maşşkzlar benim bu oğlan coştu yaaa tekmeleyip duruyor bir kaç gündür. ya bir noktaya bir takılıyor aynı yere 15 20 saniyede bir vuruyor. 2 3 dk da böle devam ediyor sonra olmuyor içimde fıldır fıldır dönüyor sag sol baska bi yer buluyor bu sefer baslıyor pıt pıt oraya vurmaya skılınca baska yere geçiyor. bu biraz alem ya annesni dövüyor sıpa yada güç denemesi yapıyor ben burayı delebilirmiyim diye bilemedim artık:) delip çıkmaya mı karar verdi ne:)))
gozun aydın canımSağol canım...Bende seyrederken çok güldüm çok hoşuma gitti...Şimdi anne karnında hoşumuza gidiyor ama dünyaya gelincede böyle olurlarsa hoşumuza gidecekmi bilmiyorum artık...Bu kilo meselesini duymuştum aslında ama nekadar doğru bilemem...Anne kilo almazsa bebek fazla kilo alır anne çok kilo alırsa bebek kilo almaz demişlerdi...Nedeni ise zayıf kalıp kilolu bebek doğuran kişilere tanık olduğumdan şaşırmıştım ve bana böyle demişlerdi sanırım doğru...Aman zayıp kilolu olsun ama yeterki sağlıklı olsun...
erkekler daha fazla oynuyor gamaşliba bizim kıza esince öyle biraz kıpraşıyor işte![]()
benım kızım da oyle narın olcak hanfendıler
canım yüzünü görebiliyomusun ayrıntılıda ben çok merak ediyorum da.
evt net bışekılde goruluyorr