• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Kızlar birde çarşamba günü sağlık ocağında bana kan testi yaptılar değerler için şeker çıktı biraz...Ne yapmalıyım dedim...Tatlıdan uzak dur dedi...Benim zaten tatlı ile aram yok sadece sabah çay içerken şekerli içiyorum dedim oda ozaman içine limon sık öyle iç dedi...

Özeldeki dr. 1 ay sonra şeker tarama testi yapacakmış...

İdrar işine gelince biliyorsunuz ben bildim bileli idrarla başım dertte...Danıştığım dr. hepsinin bana dediği elinde su şişesi ile gezeceksin günde 3 litre su içeceksin dedi...2 litre su idrarla sorunu olmayanlar için kızlar...

bende günde bir bardak içerim ama çok şeker atarım çaya:26: bende şaşırdım

ayyy kızlar bugün densizin teki acaip canımı sıktı. ilk bebek mi diye sordu ewt dedim kaç yasındasn dedi 29 dedim neeee dedi 29 yasına kadar nereydin ilk çocuk için cok gec dedi cok zor olacak doğumun herşeyin tek çocuk düşünmek zorundasın mecburen dedi. daha önce olmadı mı sorun mu vardı dedi yok dedim yeni evliyim zaten düşündüğüm ilk ayda oldu çok şükür bekletmedi. e iyi bari ayy ben bu insanları anlamıyorum nerde bugüne kadar akılları bilmem ne kendi kendine konustu durdu..

uyuz oldum yaa cok mu gec kaldım hakikaten ama benim hala bırakın çocugu olmayan bekar arkadasım bile bir sürü var..

gıttık geldık yıne dolmuş yazılar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

CNM İNT BAk...DİYO İDRARINIZ S
KOYU SARIYSA AZ SU TÜKETİYOSUNUZ..ÖZELLİKLE SABAHLARI DAHA ÇOK OLUYO...BAK DENE 2 LİTRE İÇ GÜNDE ANLARSIN
evt benım sebebı su yrn tahlıl yaptrıp oyle gıdım çıkar onda
merhaba bayanlar
yazılarınızı biraz okudumda çok heyecanlı anlar yaşıyorsunuz bebeklerinizle:emir_bebek:
maşallah:nazar:
benimde 8. haftam hamileliğimde
2 tanıdığım bayan bana kızın olucak dediler bende
neden ? diye sorduğumda evlilikte hangi birey baskın ve lafı geçerse ilk çocuk o cinsiyetten olurmuş
dediler
etrafımdaki birsürü insanı kafamdan geçirdiğimde evde sözü geçen mesela bayanların ilk çocuğu bayan gerçekten
lafı geçen erkeklerin ise yine ilk bebekleri erkek
sizce bu doğrumu bir düşünürmüsünüz:28:
kafama çok takıldıda
bu arada rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin:49:
ben katılmıyorum buna.cevremde çok sozu gecen bayan var çogunun ılkı erkek.

ayyy kızlar bugün densizin teki acaip canımı sıktı. ilk bebek mi diye sordu ewt dedim kaç yasındasn dedi 29 dedim neeee dedi 29 yasına kadar nereydin ilk çocuk için cok gec dedi cok zor olacak doğumun herşeyin tek çocuk düşünmek zorundasın mecburen dedi. daha önce olmadı mı sorun mu vardı dedi yok dedim yeni evliyim zaten düşündüğüm ilk ayda oldu çok şükür bekletmedi. e iyi bari ayy ben bu insanları anlamıyorum nerde bugüne kadar akılları bilmem ne kendi kendine konustu durdu..

uyuz oldum yaa cok mu gec kaldım hakikaten ama benim hala bırakın çocugu olmayan bekar arkadasım bile bir sürü var..
takma kafana .oyle bı densızde benım yakın sandıgım arkadaşım çıktı 89 dogumlu aynı zamnda evlendık o hemn hamıle kaldı 2.5 yıl bıttı bızım evlenelı.bana dıyor kı senın yaşına gelene ben ıkıncıyı yaparım sen gec kaldın.ben 25 yaşında evlendım okuldu ıştı derken o evlenmek ıçın okumamış.ben de bı ara çok takmıştım bunu ama sımdı sallamıyorum bıle.

halt etmiş o bende 28 yaşındayım nolmuş yani...3 yıllıkta evliyim üstelik yani acele etmedik bebiş için. okuldaki arkadaşlara göre erken bile bebiş için:)) çoğu 32sinde doğurmuş 35inde ilk çocuğu yapan var.Allah bilir o densize nolmuşki:47: valla ben rabbim nasip ederse 2.yide düşünüyorum .sen hiiiççç takma kafana :63:

takma kafana .oyle bı densızde benım yakın sandıgım arkadaşım çıktı 89 dogumlu aynı zamnda evlendık o hemn hamıle kaldı 2.5 yıl bıttı bızım evlenelı.bana dıyor kı senın yaşına gelene ben ıkıncıyı yaparım sen gec kaldın.ben 25 yaşında evlendım okuldu ıştı derken o evlenmek ıçın okumamış.ben de bı ara çok takmıştım bunu ama sımdı sallamıyorum bıle.

ay yani benimde öyle oldu üni bitti sonra master sonra ünide kaldım bi müddet asistanlık yaptım o arada eşim üni bitirdi askere gitti geldi şuydu buydu derken kendi işimizi yapacaktık zaten işlerimizi toparladık heşeyimizi kendimizce hazır ettik öyle evlendik allaha cok şükür sıkıntıda cekmedik hiç bundan sonra ne sıkıntısı görecekmişim çok merak ediyorum.

Ayy halt etmiş o uyuz şey !!!

ay yani benimde öyle oldu üni bitti sonra master sonra ünide kaldım bi müddet asistanlık yaptım o arada eşim üni bitirdi askere gitti geldi şuydu buydu derken kendi işimizi yapacaktık zaten işlerimizi toparladık heşeyimizi kendimizce hazır ettik öyle evlendik allaha cok şükür sıkıntıda cekmedik hiç bundan sonra ne sıkıntısı görecekmişim çok merak ediyorum.

takma canım ıdeal bızım yaşlarımız ooo 3.bıle yaparız:6:

ayyy kızlar bugün densizin teki acaip canımı sıktı. Ilk bebek mi diye sordu ewt dedim kaç yasındasn dedi 29 dedim neeee dedi 29 yasına kadar nereydin ilk çocuk için cok gec dedi cok zor olacak doğumun herşeyin tek çocuk düşünmek zorundasın mecburen dedi. Daha önce olmadı mı sorun mu vardı dedi yok dedim yeni evliyim zaten düşündüğüm ilk ayda oldu çok şükür bekletmedi. E iyi bari ayy ben bu insanları anlamıyorum nerde bugüne kadar akılları bilmem ne kendi kendine konustu durdu..

Uyuz oldum yaa cok mu gec kaldım hakikaten ama benim hala bırakın çocugu olmayan bekar arkadasım bile bir sürü var..

bende 28 yaşındayım 3yıllıkta evliyim 3.yıldönmümüzde mi hamile kaldım bilmiyorum o ara memleketteydik:)yani o aralarda kaldım 17 temmuz son adet tarighi belki 20sinde eşimin köyüne gitmiştik 1hafta kaldık tam da 26 sında geldik evlilik yıldönümüydü bu aralrdabi yerde hamile kaldım işte.o densizlerden biride kuzenim,oda 24 gibi evlendi 2yıl çocuk yapmadı şimdi 30 yaşında 2.yi doğurdu,bana diyor çok geç kaldın doğduğunda 29 olcaka ikinciyi hemen yapaman lazım 35 e kalmamamn lazım o saateen sonra çocukmu yapılır kafan götürmez deli etti beni,bende 25te evlendim,biz mahrumiyet bölgesindeyiz arabaya çok ihityaç vardı burda market bile yarım saat uzakta,onun için önce raba alalım dedik iyikide lamışız ben hastaneye otobüsle 1 saatte gidmezdim,hem en geç 6 arabsına yetişmek zorundasın hastaneye git,markete git çarşıya pek vakit kalmıyordu,böyle rahat rahat geziyoz

canım kulak asma böyle densizlere yaa ne siniri insanlar varbaşkasının hayatına burnunu sokan ben çok sinirleniyorum açıkcası bizimde apartmanda bi kadın görünce çocuğun canlımı karnında dedi daha önce düşük yaptğm için münasebetsiz hem geç değil önemli olan senin hazır hissettiğin yaş çocuğa bakacak sensin noluyorsa kadına:20: ben dertl,y,m fazla tepki vermiş olabilirim

Back
X