- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #23.421
Eveet canım çok çok teşekkürlerrrrr............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy kızlar bugün densizin teki acaip canımı sıktı. ilk bebek mi diye sordu ewt dedim kaç yasındasn dedi 29 dedim neeee dedi 29 yasına kadar nereydin ilk çocuk için cok gec dedi cok zor olacak doğumun herşeyin tek çocuk düşünmek zorundasın mecburen dedi. daha önce olmadı mı sorun mu vardı dedi yok dedim yeni evliyim zaten düşündüğüm ilk ayda oldu çok şükür bekletmedi. e iyi bari ayy ben bu insanları anlamıyorum nerde bugüne kadar akılları bilmem ne kendi kendine konustu durdu..
uyuz oldum yaa cok mu gec kaldım hakikaten ama benim hala bırakın çocugu olmayan bekar arkadasım bile bir sürü var..
halt etmiş o bende 28 yaşındayım nolmuş yani...3 yıllıkta evliyim üstelik yani acele etmedik bebiş için. okuldaki arkadaşlara göre erken bile bebiş için:)) çoğu 32sinde doğurmuş 35inde ilk çocuğu yapan var.Allah bilir o densize nolmuşkivalla ben rabbim nasip ederse 2.yide düşünüyorum .sen hiiiççç takma kafana
![]()
Ayy halt etmiş o uyuz şey !!!
takma canım ıdeal bızım yaşlarımız ooo 3.bıle yaparız![]()
bende 28 yaşındayım 3yıllıkta evliyim 3.yıldönmümüzde mi hamile kaldım bilmiyorum o ara memleketteydik:)yani o aralarda kaldım 17 temmuz son adet tarighi belki 20sinde eşimin köyüne gitmiştik 1hafta kaldık tam da 26 sında geldik evlilik yıldönümüydü bu aralrdabi yerde hamile kaldım işte.o densizlerden biride kuzenim,oda 24 gibi evlendi 2yıl çocuk yapmadı şimdi 30 yaşında 2.yi doğurdu,bana diyor çok geç kaldın doğduğunda 29 olcaka ikinciyi hemen yapaman lazım 35 e kalmamamn lazım o saateen sonra çocukmu yapılır kafan götürmez deli etti beni,bende 25te evlendim,biz mahrumiyet bölgesindeyiz arabaya çok ihityaç vardı burda market bile yarım saat uzakta,onun için önce raba alalım dedik iyikide lamışız ben hastaneye otobüsle 1 saatte gidmezdim,hem en geç 6 arabsına yetişmek zorundasın hastaneye git,markete git çarşıya pek vakit kalmıyordu,böyle rahat rahat geziyoz
canım kulak asma böyle densizlere yaa ne siniri insanlar varbaşkasının hayatına burnunu sokan ben çok sinirleniyorum açıkcası bizimde apartmanda bi kadın görünce çocuğun canlımı karnında dedi daha önce düşük yaptğm için münasebetsiz hem geç değil önemli olan senin hazır hissettiğin yaş çocuğa bakacak sensin noluyorsa kadınaben dertl,y,m fazla tepki vermiş olabilirim
ayyy kızlar bugün densizin teki acaip canımı sıktı. ilk bebek mi diye sordu ewt dedim kaç yasındasn dedi 29 dedim neeee dedi 29 yasına kadar nereydin ilk çocuk için cok gec dedi cok zor olacak doğumun herşeyin tek çocuk düşünmek zorundasın mecburen dedi. daha önce olmadı mı sorun mu vardı dedi yok dedim yeni evliyim zaten düşündüğüm ilk ayda oldu çok şükür bekletmedi. e iyi bari ayy ben bu insanları anlamıyorum nerde bugüne kadar akılları bilmem ne kendi kendine konustu durdu..
uyuz oldum yaa cok mu gec kaldım hakikaten ama benim hala bırakın çocugu olmayan bekar arkadasım bile bir sürü var..
burdayım canım... Ayy 2010 aralık annelerini okuyordum teker teker doğuruyorlar ne güzel darısı basımıza inşallah. :)))
ayyy kızlar bugün densizin teki acaip canımı sıktı. Ilk bebek mi diye sordu ewt dedim kaç yasındasn dedi 29 dedim neeee dedi 29 yasına kadar nereydin ilk çocuk için cok gec dedi cok zor olacak doğumun herşeyin tek çocuk düşünmek zorundasın mecburen dedi. Daha önce olmadı mı sorun mu vardı dedi yok dedim yeni evliyim zaten düşündüğüm ilk ayda oldu çok şükür bekletmedi. E iyi bari ayy ben bu insanları anlamıyorum nerde bugüne kadar akılları bilmem ne kendi kendine konustu durdu..
Uyuz oldum yaa cok mu gec kaldım hakikaten ama benim hala bırakın çocugu olmayan bekar arkadasım bile bir sürü var..
cnm kafana takıldıysa bence başka bi doktora sor derim..zaten bunu doktorun değil radyoloji uzmanı yapıyo... Bi araştır derim cnm..bide 25 haftada olsa ne olurki bide o var şimdi 23. Haftaya kadar yapılmalı deniliyo ya.. Neden 23. Haftaya kadar? Sorgulamakta lazımarkadaşlar ya benim doktorum enson 21.haftamda kontrol etti bebeğimi renksiz ultrasonla 2 düzey ultrasonu nezaman yapıcaz diye sordum oda 6 aydan sonra bakıyoruz o dönemde organlarını net olarak görebiliyoruz dedi ama nette bakıyorum 23. Haftaya kadar yapılması gerekıyormuş beni ise 25.hafta çağırdı ozamanda yapılacakmı bilmiyorum.doktora güvenmelımıyım bilemedimki tekrarmı sorsam sizce((
buarada idrar yolunda iltihab buldular ilaç vermedıler bol su iç anca dediler ama sancım oluyo kasık tarafımda bebeğime zararı olursa dıye korkuyorum kızlar inş geçer daha öncede kum bulunmuştu antıbıyotık kullandım dıye bukez vermedi doktor(((
Iyi geceler kızlar..bebişler napıyo acep![]()
iidir teyzesi biz bebişimle devirdik beyaza bakıyoz bi yandan öyleee...
sen napıosun nerelerdeydiniz![]()
bunu hiç duymamıştım ama bende sanırım biraz baskınım ve kızım olacak :))) ama şöyle bi yöntem de var :) eğer hamile kaldıktan sonra eşinize ve ilişkiye ilginiz arttıysa kızınız olacak, eğer eşinizden soğuyup yanına bile yatmak istemiyorsanız oğlunuz olacak bende ve bi çok kişide tuttu bi deneyin bakalım :)))
merhaba bayanlar
yazılarınızı biraz okudumda çok heyecanlı anlar yaşıyorsunuz bebeklerinizle
maşallah
benimde 8. haftam hamileliğimde
2 tanıdığım bayan bana kızın olucak dediler bende
neden ? diye sorduğumda evlilikte hangi birey baskın ve lafı geçerse ilk çocuk o cinsiyetten olurmuş
dediler
etrafımdaki birsürü insanı kafamdan geçirdiğimde evde sözü geçen mesela bayanların ilk çocuğu bayan gerçekten
lafı geçen erkeklerin ise yine ilk bebekleri erkek
sizce bu doğrumu bir düşünürmüsünüz
kafama çok takıldıda
bu arada rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin![]()
landsarc mutluluklar dılerım
kızlar ben yrn dr gtcem ya karnım agrıyor dıye ıdrar tahlılı yaptırıp oyle gıdım dıyorum ayaklarım hıç ısınmıyor bıde ıdrarımın rengı koyu dr soylemedım benım yenı aklmıa geldı sızce???????????
cnm rabbim bebeğinizle sağlıklı hayırlı ömrler versin
cnm su içmiyomusun fazla...onlada alakalı bilgin olsun...2 lt en az
nice yıllara canım
nice 7 yıllaraaa
sağol cnm moral oldu ,evet çok şükür çok almadım 2,5kğ aldım henüz..ben oğlumdada böyleydim son 2,5ayda 9,5kg alıp 14kilo ile tamamlamıştım.korkarım bu da aynısı olacak..
ayy cnm uzanmayyım diyorum ama elimde değil çok kötü oluyorum bildiğin gibi değil..birkaç gündür oluyor böyle ama bilmiyoum regl dönemlerimdeyim,çünkü ben emziriyordum ya oğlumu regl olmuyordum 1,5 yıldır..
ohoo tebrik ederim cnm,Allah mutluluğunuzu daim etsin..
canım nice nice yıllara mutlulukla yavrunuzla inşallah
Sarissa sanırım rahmimiz genişlediği için oluyor tüm bu ağrılar...Hamilelikte beklenen durumlar yani sıkıntı yapma![]()
canımmm nice senelere bir ömür ailenle mutlu ol inş.
dursun bakalım yaramaz acelesi neymişmaşallah canımmm
valla esrayağmurun dediği gibi bu topikte oğlanlar çok çılgın olacak heralde
biz yazana kadar siz ilerliyorsunuz bir iş yapıp yazıyoruz
merhaba bayanlar
yazılarınızı biraz okudumda çok heyecanlı anlar yaşıyorsunuz bebeklerinizle
maşallah
benimde 8. haftam hamileliğimde
2 tanıdığım bayan bana kızın olucak dediler bende
neden ? diye sorduğumda evlilikte hangi birey baskın ve lafı geçerse ilk çocuk o cinsiyetten olurmuş
dediler
etrafımdaki birsürü insanı kafamdan geçirdiğimde evde sözü geçen mesela bayanların ilk çocuğu bayan gerçekten
lafı geçen erkeklerin ise yine ilk bebekleri erkek
sizce bu doğrumu bir düşünürmüsünüz
kafama çok takıldıda
bu arada rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Günaydın kızlar.Yine en erkenci benim galiba
İnanamazsınız Ankara karlar altında...Sabah bir uyandım ve şok... Karı severim ama bakalım bugün doktora gitmemizi engellemez inşallah.
keja,tiancu,landsarc günaydın kızlar,
İstanbuldada kar var,bizde bugün ayrıntılı ultrasona giricez,inşallah yollarımız açık olurda gider geliriz,hastane biraz uzakta çünkü.
Bloga işte erkek baskın olursa erkek olur,eş soğursa erkek olur,kadın baskın olursa kız olur,eş sıcak olur yakınlaşırsa kızı olur gibi teoriler denemişlerde bizimkide tutmadı şekerler bu denemeler öle rast geliyor bence.Bizim oğluşumuz olacak ama bundan ne eşimin baskınlığı var ne de soğukluğu aksine hamileliğimizin bile ilişkimize etkisi olmadı.
Bugün gidip ebru şallının hamile platesini alıcam,6 kilo aldım nefes nefese kalıyorum konuşurken yürürken normal değil gidişim galiba:26: