- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #23.441
landsarc canım ömür boyu mutluluklar dilerim,böyle güzellikleri inşallah ömrünüzün sonuna kadar ve bundan sonra bebişlerinizle kutlarsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
landsarc canım ömür boyu mutluluklar dilerim,böyle güzellikleri inşallah ömrünüzün sonuna kadar ve bundan sonra bebişlerinizle kutlarsınız![]()
Mesacığım günaydın ismi belirlenmişsiniz,çok güzel bir isim asya,sağlıklı sıhhatli ömür boyu o ismi güzel güzel taşısın minik melek.Soğuklara dikkat et güzelim heryerde ayaz var.
Günaydın kızlar.
Tam uyuma havası var.
Kapalı, karanlık ama ben uyuyamadım.
Hatta uyandıktan sonra yatamadım da sanki yatmaktan belim ağrımış gibi hissettim.
Kalkma ihtiyacı duydum.
Siz nasılsınız?
Henüz burda kar yok ama yağmur yağmış gece.
merhaba sarissacm nasılsınAsya'yı ben de severim Mesacığım. Tınısı çok güzel.
Merhaba Nisa.
Allah dışardakilerin yardımcısı olsun.
gunaydınnnnnnnnn
nasılsınız kızlar bız ıyıyız hava çok soguk bugun dr gtmemız gerek.
kızım dun hıç oynamadı akşma kadr babsı geldı başladı tekmelemeye yatmaya dogru sakız cıgnedım ben ole yataga gırdım mıdem bıraz rahtsızdı ben cıgnedıkce o oynadı ben nezamn bıraktım kızmda durdu deneyın derım
bu sabhta yıne yatkta hıçkırık tuttu benı kızımda başladı benım hıçkırık durdu o bı sure devam ettı.onu da tuttu galıba![]()
merhaba sarissacm nasılsın
Mesaaaaa asya gerçekten çok güzel
minik yaramaz şimdiden babacı olacak
![]()
bizimkide sabahları çok tekmeci bide akşam ama sabit değil canım sendede öylemi sanki vuurp başka tarafa kaçıyorrr resmen kendi kendime güldürdü benikonuşuncada tepki veriyor ilginç ama
mesa asya ısmını bende begenıyorum ısmıyle yaşasın kuzun.
bızde derın e kara verdık ama benm aılem begenmıyor kendı aılem oldugu ıçın tepkıde veremıyorum onlarıda kırmk ıstemyrm ama tavsıye ettılklerı ısımlerıde bız begenmıyoruz
çok ilginç yaa maşallah kızınazaten hep babayı gorunce tekmelıyor dr da dedeı babasına benzıycekbenım once solda bı kaç tekme atıyor en son sagda bır ıkı kere
sağol nisacım ayyy ne güzel iyi yorumlar duydukca mutlu oluyorum bu biizm kız babadan cekiniyo galiba henuz babası hissetmedi eşim elini koyunca duruyo hemen![]()
mesa asya ısmını bende begenıyorum ısmıyle yaşasın kuzun.
bızde derın e kara verdık ama benm aılem begenmıyor kendı aılem oldugu ıçın tepkıde veremıyorum onlarıda kırmk ıstemyrm ama tavsıye ettılklerı ısımlerıde bız begenmıyoruz