Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun cimcimenaz yaparsın merak etme. ingilizce galiba branşın ben de ingilizce öğretmeniyim 5.yılım hemen geçiveriyo seninde öyle olcak endişelenme herşeyi öğreniyosun yaşayarak
tatlım merak etme eminim çok güzel geçecek kardeşim vekil öğretmenlik yapmaya başladı bu yıl daha hiç stajer olarak bile derse girmeden başladı dokuzuncu sınıfların dersine girmeye aynı senin gibi çok heyecan yapıyordu hepimiz heyecanla aksam olmasını bekledik ve çok güzel geçtiğini anlattı hala da sınıfta olan komik şeyleri anlatır hele sınav kagıtları bazıları gerçekten komik oluyor
Mrb kızlar, accık dışarda dolaştık alışveriş yaptım kendime.Malum karın büyüyor sığamıyorum artık eski kıyafetlerimeDilara ismi hakkında hiç yorum gelmedi.
Kimse beğenmedi mi :2:
Dilara ismi hakkında hiç yorum gelmedi.
Kimse beğenmedi mi :2:
erenhava senin bu resimdeki kıza bayılıyorum canım ay cok tatlı maaşallah:) inşallah kızında ona benzer.
cimcimenaz sen nerde oturuyosun tayinin nereye çıktı canım
Mrb kızlar, accık dışarda dolaştık alışveriş yaptım kendime.Malum karın büyüyor sığamıyorum artık eski kıyafetlerime
Dilara anlamı çok güzel tatlım niye beğenmeyelim.Bi bebişe de yakışır bence![]()
mrb kızlar nasılsınz bız bugun bıraz gergınız babmıza kızdık temzlık yapalım yardımcı ol dedım ben yapamam dıyor halbukı hep yrdım ederdı kadın tut dıyo bı yer sılmek ıçın kadın mı tutcam ben.gecen ben egıldım sıldım karnım agrıdı tum gun.kım k... kaldırıpta ış yapcak kendını maçlara odaklmış bıde pc ıstıyor vermıcem uyuz oldum![]()
mrb kızlar nasılsınz bız bugun bıraz gergınız babmıza kızdık temzlık yapalım yardımcı ol dedım ben yapamam dıyor halbukı hep yrdım ederdı kadın tut dıyo bı yer sılmek ıçın kadın mı tutcam ben.gecen ben egıldım sıldım karnım agrıdı tum gun.kım k... kaldırıpta ış yapcak kendını maçlara odaklmış bıde pc ıstıyor vermıcem uyuz oldum![]()
Canım kızmaktahaklısın ama niye eğilerek siliyorsun?
Saplı paspaslardan kullansana.