• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Doğru söylüyorsun Bayanscığım ama bizim avantajımız her halükarda 1 temmuz itibarı ile tatile girmiş olmamış.
Söylediğin şeyler diğer meslekler için dana çok önem kazanıyor yani.

dreamer tatlım teşekkr edrim tavsiyelerin için eminim işime çok yarayacak :34: evet tatlı sert olmama gerektgni bende düşünyrum bakalım... akşam gelnce artık anlatrım burdan size guleriz beraber acemlklerime :60:

tatlım merak etme eminim çok güzel geçecek kardeşim vekil öğretmenlik yapmaya başladı bu yıl daha hiç stajer olarak bile derse girmeden başladı dokuzuncu sınıfların dersine girmeye aynı senin gibi çok heyecan yapıyordu hepimiz heyecanla aksam olmasını bekledik ve çok güzel geçtiğini anlattı hala da sınıfta olan komik şeyleri anlatır hele sınav kagıtları bazıları gerçekten komik oluyor

tesekkr ederim mesa cım....ay butun topiği peşime taktım acemi heyecanlğm yuzunden :92: :9: bayans cıgım ii dileklern için sanada tesekkür edrim :21: :7:

mrb kızlar nasılsınz bız bugun bıraz gergınız babmıza kızdık temzlık yapalım yardımcı ol dedım ben yapamam dıyor halbukı hep yrdım ederdı kadın tut dıyo bı yer sılmek ıçın kadın mı tutcam ben.gecen ben egıldım sıldım karnım agrıdı tum gun.kım k... kaldırıpta ış yapcak kendını maçlara odaklmış bıde pc ıstıyor vermıcem uyuz oldum:47:

mrb kızlar nasılsınz bız bugun bıraz gergınız babmıza kızdık temzlık yapalım yardımcı ol dedım ben yapamam dıyor halbukı hep yrdım ederdı kadın tut dıyo bı yer sılmek ıçın kadın mı tutcam ben.gecen ben egıldım sıldım karnım agrıdı tum gun.kım k... kaldırıpta ış yapcak kendını maçlara odaklmış bıde pc ıstıyor vermıcem uyuz oldum:47:

Canım kızmaktahaklısın ama niye eğilerek siliyorsun?
Saplı paspaslardan kullansana.

boşver canım silme eninde sonda o da rahatsız olacak bu durumdan :86:

selam kızlar azönce kasım annelerinin doğum hikayelerıne bakıyordumda kadının birnei sezeryan olmadan önce lavman yapmışlar ve bu normal doğumdada çoğukez yapılıyormuş.ilkkez duydum böle bişi olduğunu bilmiyordum doğrusu tırsmadım değil.eğer geceden itibareb bişi yemediysen gerek kalmıyormuş lavmana sanırım.hiç bileniniz varmı yaaa :18:

Back
X