• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ben istiyooooom o listeyi yoksa patlayacağım :27:

VEREYİM CANIM ..
2000 KALORİLİK ÖRNEK MENÜ ...
KAHVALTI1 su bardağı süt , 1 yumurta veya 1 kibrit kutusu peynir
1 tatlı kaşığı pekmez , reçel veya bal
1 ince dilim ekmek , havuç veya domates
ÖĞLE:
1 KASE TARHANA ÇORBASI ,1 PORSİYON ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA,1 KASE YOĞURT ,1 PORSİYON MEYVA ,1 İNCE DİLİM EKMEK
ARA
1 Kibrit kutusu peynir,1 ince dilim ekmek , 1 porsiyon meyva

AKŞAM
3 KÖFTE KADAR ET VEYA BALIK VEYA TAVUK, 1 PORSİYON ZEYTİNYAĞLI SEBZE YEMEĞİ , 1 PORSİYON MAKARNA VEYA PİLAV , SALATA , 1 İNCE DİLİM EKMELK

YATARKEN
1 porsiyon meyva
NOT : ekmek veya peynir yerine 1 dilim börek veya kek yiyebilirsiniz . aynı miktarda et herjhengi bir yemeğin içinde kullanılabilir.

bu irinci menü örneği buna göre ayarlıyorsun yiyeceklerini birazdan 2. menüyüde yazarım

3 kilo iyide canim hic bisiy yemek istemiyo.sizin istahiniza hayran kaliyorum vala.benm yediklerim meyve her cesidinden.gunde 3 bardak sut.ekmek hic yemiyorum.kahvalti yapiyorum.surekli salata yiyorum.et tavuk yiyorum.ama hepsi zorla.

aslında ıyı yıyorsun ama zorla olması kotu.elevıt felan kullanmıyormusun

Az önce ilk kez internetten 2 takım sipariş ettim.Daha önce netten hiç alışveriş yapmamıştım bakalım inşallah istediğim gibi gelir ve memnun kalırım. Kapıda ödeyecem,kredi kartıyla yapmadım.
cnm hangi site bu merak ettim..bende alim...
Bu arada esracım bebişin yüzünü kapatmış ya aynen benimki de dün öyle duruyordu.Utangaç olacak galiba dedim :)
evet cnm bi net göremedik vallahi..ne nazlı yaw...

3 kilo iyide canim hic bisiy yemek istemiyo.sizin istahiniza hayran kaliyorum vala.benm yediklerim meyve her cesidinden.gunde 3 bardak sut.ekmek hic yemiyorum.kahvalti yapiyorum.surekli salata yiyorum.et tavuk yiyorum.ama hepsi zorla.

bence yediklerin gayet sağlıklı,gereksiz hiçbirşey yok.zorla yemen kötü tabi.

kahvaltı
1 su bardağı meyva suyu , 2 kibrit kutusu peynir , 1 tatlı kaşığı tereyağı veya 5 zeytin , 2 ince dilim ekmek

öğle
1 porsiyon etli kuru fasülye , 1 porsiyon bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, salata

ara
1 su bardağı süt, 1 porsiyon meyva veya 1 ince dilim kek

akşam
1 porsiyon tarhana çorbası ,3 köfte kadar et , balık veya tavuk, 1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeğiveya salata , 1 ince dilim ekmek

yatarken
2 porsiyon meyva

not: 1 kibrit kutusu peynirin yerine 1 yumurta yenilebilir . 1 ince dilim ekmek yerine 1 porsiyon makarna veya patates veye 1 dilim börek yenilebiri...

Ya ben bunları yesem sadece açlıktan ölürüm gibime geliyor :)))))))))

Amerika'dayken benim de iştahım olmazdı hiç.
Hele kahvaltı yapmaktan hiç zevk almıyordum.
Ne de olsa her şey farklı oluyor.
Ne kadar zamandır ordasın bilemiyorum ama alışmak gerçekten zor oluyor.

Amerika'dayken benim de iştahım olmazdı hiç.
Hele kahvaltı yapmaktan hiç zevk almıyordum.
Ne de olsa her şey farklı oluyor.
Ne kadar zamandır ordasın bilemiyorum ama alışmak gerçekten zor oluyor.[/QUgercekten cok zor.hele benim icin.burda hamileyim.kizim tr de.aklim surekli onda.hergun telde konusuyoz ama olmuyo iste.dogumdan sonra ins.tr ye gidicem.esimle konustuk.biletimi bile aldik.6 ay kalicam.benm kahvaltim sadece yumurta domates salatalik.recel bal.oda mecburiyetten.sen niye gittin burdan canm.

Eşim post doktora çalışması yaptı, o nedenle Amerika'daydık.
Bitince döndük.
Benim de hamileliğimin ilk ayı orda geçti.
Tavuktan tiksinmiştim.
Buraya döndükten sonra bile yiyemedim.
Yeni yeni yiyorum.

kahvaltı
1 su bardağı meyva suyu , 2 kibrit kutusu peynir , 1 tatlı kaşığı tereyağı veya 5 zeytin , 2 ince dilim ekmek

öğle
1 porsiyon etli kuru fasülye , 1 porsiyon bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, salata

ara
1 su bardağı süt, 1 porsiyon meyva veya 1 ince dilim kek

akşam
1 porsiyon tarhana çorbası ,3 köfte kadar et , balık veya tavuk, 1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeğiveya salata , 1 ince dilim ekmek

yatarken
2 porsiyon meyva

not: 1 kibrit kutusu peynirin yerine 1 yumurta yenilebilir . 1 ince dilim ekmek yerine 1 porsiyon makarna veya patates veye 1 dilim börek yenilebiri...

Ya ben bunları yesem sadece açlıktan ölürüm gibime geliyor :)))))))))

şerekim teşekkür ederim mutlaka denemeliyim zor gelsede en azından 1 ay da olsa deneyeyim .:16:

KIZLAR AVATARIMI DÜZENLEDİM...BENİM YARAMAZ BÖCEĞİMİN RESMİ...PROFİLDEN GÖSTERDİ KENDİNİ..BİDE DEDİM YA AH NE ÇEKİYO DOKTOR TEYZESİ...BU YARAMAZIMDAN AZ UĞRAŞTIRMIYO:9: BURDA AZCIK DÜRTTÜ DİE SALDIRMIŞ VAZİYETTE..:nazar:

kızlar avatarımı düzenledim...benim yaramaz böceğimin resmi...profilden gösterdi kendini..bide dedim ya ah ne çekiyo doktor teyzesi...bu yaramazımdan az uğraştırmıyo:9: Burda azcık dürttü die saldırmış vaziyette..:nazar:

ay çok şirin maşallah ya ..canım bunu kaç haftalıkken çektirdin ??? Bizim bu kadar net fotografımız yok ayrıntılıya biz 18 degirmiştik bu kadar net değildi şimdi kalp için gidicez caba o zaman böyle gösterirlermiki ???

şerekim teşekkür ederim mutlaka denemeliyim zor gelsede en azından 1 ay da olsa deneyeyim .:16:[/Q

BENDE YARIN SABAHTAN İTİBAREN Bİ YOLA KOYMAYA ÇALIŞICAM BU BESLENME İŞİNİ ...:)) YOKSA ALIP BAŞINI GİDYOR KİLOLAR STRESE GİRİYORUM ÇOCUĞUMA YAZIK ..ANASININ BOĞAZI YÜZÜNDEN ÇOCUK İÇERDE PERİŞAN OLACAK :)):1:

KIZLAR AVATARIMI DÜZENLEDİM...BENİM YARAMAZ BÖCEĞİMİN RESMİ...PROFİLDEN GÖSTERDİ KENDİNİ..BİDE DEDİM YA AH NE ÇEKİYO DOKTOR TEYZESİ...BU YARAMAZIMDAN AZ UĞRAŞTIRMIYO:9: BURDA AZCIK DÜRTTÜ DİE SALDIRMIŞ VAZİYETTE..:nazar:

Canım yinede senin yaramaz böcüğün yüzünü kapatmış göstermiyor...Dr. teyzesi şunun şurasında Nisana kadar uğraşacak ama sonrası işin var bu yaramazla...

:52:
KIZLAR AVATARIMI DÜZENLEDİM...BENİM YARAMAZ BÖCEĞİMİN RESMİ...PROFİLDEN GÖSTERDİ KENDİNİ..BİDE DEDİM YA AH NE ÇEKİYO DOKTOR TEYZESİ...BU YARAMAZIMDAN AZ UĞRAŞTIRMIYO:9: BURDA AZCIK DÜRTTÜ DİE SALDIRMIŞ VAZİYETTE..:nazar:[/QUOTE

maşallah canım az önce bakim dedim ama çok küçüktü resim şimdi daha iyi görünüyor desene içerde şimdiden böyle çıkınca ne yapacaksın allah kolaylık versin canım.:emir_bebek:

selam kızlar...nasısınızz??kilolardan beslenmeden bahsetmişsiniz baya okudum.ya kızlar ben de acayip kilo aldım ama göbeğim çok yok sanki.göbüşlere baktım da.kız olduğu için mi yaygın benimki acaba??maşallah göbüşler baya çıkmış:nazar:ben toplam 8 kilo aldım.acaba kendimi mi besliyom ne?
:56:daha özl ne yesem de yavrumu büyütsem.her gün yumurta peynir ve sütüme dikkat ediyorum.bazıları sütü çok içiyomuş.ben 1 bardak da olsa içiyorum ama daha mı fazla içsem??siz başka ne yiyosunuz??ben nerde yanlışlık yapıyorum göbeğim daha çok küçük:95:doktora gitmemem de 10 gün var.sizce yavrum büyüyo mu???:26: :18: :18:

Back
X