• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

öyle sey olur mu hic canim ne demek berbat etmek.birbizimiz icin burdayiz.sikintilarimizi,seviclerimizi paylasmak icin variz.canim en güzeli bol bol dua etmek.doktorlarin dedigi her zaman dogru olmayabiliyo.insallah bebegin cok sagliklidir ve bütün doktorlari sasirtir.
bugun muhabbetinizi berbat ettim kusura bakmayın hep bende bahsettik bende en kısa zamanda topiginize göz atar sizleri tanımaya çalışırım

rica ederim canim.biz zaten burda birbirimizin sorunlarini paylasip yardimci olmaya calisiyoruz.bence hic kalbini bozma bol bol dua et.ikili normal ciktiysada oburlerini bosver.bak mesela bende sigara kullaniyorum.cok stresli bir gebelik geciriyorum.burdaki arkadaslar az cok biliyolar.ama icmiyim desemde iciyorum.beslenmem dkkat ediyorum.bol bol c vitaminli seyler yiyorum.ve allah dua ediyorum hergun.
kimse bebeginin saglikli oldugunu tam olarak bilemez kapali kutu cunku.

haklısın canım doktorların bitanesi şunu demişti diyelimki riskin milyonda bir birmilyonuncu bebegin senin olmadıgını kim bilebilir gercekten rabbim kimseyi evladıyla denemesin ama ne yazıldıysa o inş hepimiz saglıkla alırız bebişlerimizi iyi geceler ben kaçayım artık sizinle sohbet etmek güzeldi

öyle sey olur mu hic canim ne demek berbat etmek.birbizimiz icin burdayiz.sikintilarimizi,seviclerimizi paylasmak icin variz.canim en güzeli bol bol dua etmek.doktorlarin dedigi her zaman dogru olmayabiliyo.insallah bebegin cok sagliklidir ve bütün doktorlari sasirtir.

inş canım hepimizin bebegi ve dedigin gibi hepsini utandırır bebegim ben öle olduguna inanmak istiyorum ve direniyoruz oglumla herkez herşeye hazırlıklı ol derken ben ogluşuma hazırlıyorum kendimi

tam da dedigin gibi o iyi dedikleri testlerde bile örnek bin de bir dedikleri o 1 tane bile, o bin kisiden 1 tanesine denk gelecek.bu doganin kacinilmazi.Allahim kimseyi evladiyla denemesin.hepimize saglikli,hayirlisini nasip etsin insallah.
haklısın canım doktorların bitanesi şunu demişti diyelimki riskin milyonda bir birmilyonuncu bebegin senin olmadıgını kim bilebilir gercekten rabbim kimseyi evladıyla denemesin ama ne yazıldıysa o inş hepimiz saglıkla alırız bebişlerimizi iyi geceler ben kaçayım artık sizinle sohbet etmek güzeldi

günaydın kızlar nasıslınız bebişler nasıl bakalım?ben 3 gunluk ard arda olan mısafırlerın ardından dun aksam cok guzel bı konsere gıttım trt akşam sefası sanatçılarından Gökhan Sezen buradaydı dun aksam harıka bı konser verdı zevk içinde meşk içinde dinledim bebeişimde dimledi tabi onunda hoşuna gitti bılıyorum.ruhen ve bedenen dınlendım yanı.

günaydın kızlar nasıslınız bebişler nasıl bakalım?ben 3 gunluk ard arda olan mısafırlerın ardından dun aksam cok guzel bı konsere gıttım trt akşam sefası sanatçılarından Gökhan Sezen buradaydı dun aksam harıka bı konser verdı zevk içinde meşk içinde dinledim bebeişimde dimledi tabi onunda hoşuna gitti bılıyorum.ruhen ve bedenen dınlendım yanı.

günaydın canım ohh ii yapmışsınn:1:ii gelmiştir hem sana hem bebişe. hak ettin ne de olsa misafir sonrası o kadar yoruldun

Günaydın şekerim insan kendine vakit ayırmasını bilmeli.İyi yapmışsın kulaklarının pası silinmiş:46:

Günaydıın kızlar,

Naılsınız bu sabah ben gayet iyiym umarım kızım da iyidir gerçi 2 gündğr hareketleri daha az ama yine de hissediyorum. Sizlerinde öyle mi bazen çok harektli bazen kıpır kıpır bazen de azıcık hareket ediyor?

Günaydıın kızlar,

Naılsınız bu sabah ben gayet iyiym umarım kızım da iyidir gerçi 2 gündğr hareketleri daha az ama yine de hissediyorum. Sizlerinde öyle mi bazen çok harektli bazen kıpır kıpır bazen de azıcık hareket ediyor?

evet cnm benim kızımda bazen öyle oluyor
hatta geçenhaftaalrda çok stresli ve üzüntülüydüm oda aynı şekilde az oynadı
aa eşimle ben mutluysak oda pek sevinçli oluyorn kıpr kıpır
artık karnımın şeklinin i değiştiğini görüyorum o oynadıkça :9:

gunaydın kızlaaar ebnde brazdan 2.dozumu vurulmaya gdeceğim sağlık ocağına ...korktum yne yaw :78: :94:
Günaydınnnnnn cimcimem korkma canım bebiş için değmez mi o kadarcık acıya geçer inşalllah hemencecik
Günaydıın kızlar,

Günaydın canım bebişler işte kafalarına göre hareket ediyolar benim bebeğimde dün akşam takla atıyodu sanki karnımda valla abartmıyorum o kadar güçlü hareketleri vardı ki bazen de sessiz sedasız duruyo işte

günaydın kızçeler nasılsınız
günaydın kuşum iyiyiz çok şükür saat 12de gelmem gereken okula sabahın köründe müdür tarafından acilen çağrıldığım ve geldiğimde aslında hiç de acil olmadığını anladığım ama gelmiş bulunduğum için için biraz kızgınım ama geçicek umarım siz nasılsınız bebişle

Günaydın kızlar herkese bol güneşli,bol gülücüklü ve güzel bir perşembe diliyorum:21:
Sağol canım güneşli bir günde hiç de güneş almayan odamın küçücük penceresinde güneşin kırıntılarını görsemde inşallah dediğin gibi güzel bir gün olur bugün

Oh iyi yapmışsın canım valla kış geldi zaten sosyal değildik tamamen eve kapandık biz bu dönemde tadını çıkarmak lazım misafire gelince geçen hafta iki akşam misafir ağırladıktan sonra sabaha kadar bel ve kasık ağrısından kıvranınca doğuma kadar misafir sezonunu kapatma kararı aldık bakalım uygulayabilirsek

eveeeeet vurulduk geld,k iğnemzi bebişim için....gce kabus gordm resmen yaa aglayarak uyandım benm meşhurdur böle aglayarak uyanmalarım ben aglaynca cocuk gbi de sabah eşim teselli eder tamm ben burdayım diye :9: sonrada dalga gecer yne aglyrdun diye yaaa :63: :78:

eveeeeet vurulduk geld,k iğnemzi bebişim için....gce kabus gordm resmen yaa aglayarak uyandım benm meşhurdur böle aglayarak uyanmalarım ben aglaynca cocuk gbi de sabah eşim teselli eder tamm ben burdayım diye :9: sonrada dalga gecer yne aglyrdun diye yaaa :63: :78:

hamilelikte bende de başaldı..benim eşimde aynı şekilde ben neden agladığımı hiç hatırlamıyorum:26:

Back
X