• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

dönecekmisin didem daha sonra:17:

yok kuşum dönmüycem yani sonra anlaşıp 2 gün ssk mı yatırsınlar ayrılıcam param yanmasın diye
söylemedim zaten ayrılacağımı geri gelriim sanıyorlar ama benim hiç niyetim yok sen ne yapıcan dönücenmi evdemisin

Son düzenleme:
Hanımlar sizin göbekte kaşıntı oluyomu ? bende 2-3 gündür başladı ve feci kaşınıyo, hart hurt kaşıyasım geliyo, krem falan da sürüyorum ama:19:

cnm o kaşıntı bendede vardı kremler hiç kar etmedi.
ama burdan bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine aktardan kakao yağı aldım ama katı haliyle.100 gram kakao yağını bi krem kabının içine koyup ayrı bi kaba kaynar su koydum erittim eriyip yağ haline gelince içine 1 şişe badem yağı ve kayısı yağı ekledim iyice karıştırdım.2 gün içinde katılaşıp krem haline geldi.ben çok memnunum hiç kaşıntım kalmadı ve günde 1 kere sürmem yeterli oluyo.

yok kuşum dönmüycem yani sonra anlaşıp 2 gün ssk mı yatırsınlar ayrılıcam param yanmasın diye
söylemedim zaten ayrılacağımı geri gelriim sanıyorlar ama benim hiç niyetim yok sen ne yapıcan dönücenmi evdemisin
bende aynı düşüncedeyim canım bizde bir program var çalışma hayatı ssk müdürleri sunuyor cumartesi onlara sorucam bu hafta doğum iznine ayrılınca işten ayrılsam yada çıkartılsam bile 16 haftalık analık hakkını kazanmış varsayılıyormuş ssk ödemeyi yapıyormuş bunu iyice öğreneyip dönmüycem bende onlara demedim ama araştırıp doğumdan sonra 2 gün bile dönmek istemyorum:26:
cnm o kaşıntı bendede vardı kremler hiç kar etmedi.
ama burdan bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine aktardan kakao yağı aldım ama katı haliyle.100 gram kakao yağını bi krem kabının içine koyup ayrı bi kaba kaynar su koydum erittim eriyip yağ haline gelince içine 1 şişe badem yağı ve kayısı yağı ekledim iyice karıştırdım.2 gün içinde katılaşıp krem haline geldi.ben çok memnunum hiç kaşıntım kalmadı ve günde 1 kere sürmem yeterli oluyo.

canım badem yağı tüylenme yaptımı göbeğinde:26:

bende aynı düşüncedeyim canım bizde bir program var çalışma hayatı ssk müdürleri sunuyor cumartesi onlara sorucam bu hafta doğum iznine ayrılınca işten ayrılsam yada çıkartılsam bile 16 haftalık analık hakkını kazanmış varsayılıyormuş ssk ödemeyi yapıyormuş bunu iyice öğreneyip dönmüycem bende onlara demedim ama araştırıp doğumdan sonra 2 gün bile dönmek istemyorum:26:

Canım badem yağı tüylenme yaptımı göbeğinde:26:
valla tatlım benim bildiğim raporun bitince 2 gün de olsa ssk nın işlemesi lazım ki paranı alabilesin yoksa 70 tl gibi bi süt parası veriyo ssk onunla kalıyon iyice araştırmamız lazım bu konuyu

sonrada keşke karnımızda dursalarmış dicekmişiz:1::emir_bebek:
ay kızzz demeyiz öyleee onların o küçücük elleri hayat vericek bize ona dokunmak ne kadar güzel olur koklamak hep onun hayalindeyim

sonrada keşke karnımızda dursalarmış dicekmişiz:1::emir_bebek:

evet bunu benim annem cok söylerdi:60::60:

ilk 2 ay çok önemli diyorlar anne bebeğin dilini ne istediğini anlayana dek dersek bu süreçte deriz heralde:9::9:

valla tatlım benim bildiğim raporun bitince 2 gün de olsa ssk nın işlemesi lazım ki paranı alabilesin yoksa 70 tl gibi bi süt parası veriyo ssk onunla kalıyon iyice araştırmamız lazım bu konuyu
''506 sayılı Yasa’nın 43. maddesi analık sigortasının kapsamını ve bu kapsamda sağlanacak yardımları belirlerken “gebelik muayenesinin yaptırılması” hususunu ilk aşama olarak kabul etmiştir. Bu açıdan bakıldığında 506 sayılı Yasa bakımından analık sigorta olayı gebelikle başlayıp doğum ve doğum sonrası sekiz haftalık istirahatla son bulan bir süreçtir. 506 sayılı Yasa’nın 49. maddesinde doğumdan önceki ve sonraki sekizer haftalık sürelere ilişkin geçici iş göremezlik ödeneği ve bu ödeneğe hak kazanma koşulları düzenlenirken açıkça “analık hali” ifadesine yer verilmiş olması nedeniyle kadın sigortalının gebelik devresinde sekiz haftalık süreye ve doğum sonrası sekiz haftalık süreye ilişkin iş göremezlik ödenekleri mutlak kazanılmış hak olarak ele alınmıştır. Açıklanan nedenlere bağlı olarak sigortalı kadının gebelik istirahatının(doğum öncesi sekiz hafta) başladığı tarihte sigortalılık niteliğinin devam etmesi ve gerekli prim gün sayısına sahip olması koşullarıyla doğumdan önce veya doğumdan sonra herhangi bir nedenle hizmet akdi sona erse dahi doğum öncesi ve doğum sonrası sekiz haftalık sürelere ilişkin geçici iş göremezlik ödeneği alma hakkı devam eder.'' tatlım bu kanun işte bunu soracağım yazarım burayada

ay kızzz demeyiz öyleee onların o küçücük elleri hayat vericek bize ona dokunmak ne kadar güzel olur koklamak hep onun hayalindeyim

yaaa insan çok sabırsızlanıyor:3:

ya kızalr bende 10 lu hastane çıkısı aldım içinde bir tulum ve alt üst takım var birde ekstradan 5 li bir akım aldım bir tane daha 10 lu takım alacağım cok mu olur napsam kararsızım ya

canım anca olur dıyor buyukler cunkı ınsallah bızım bebekler bahar bebeği olacak çok sık sık üzerlerini değiştirmek gerekirmiş bizimkine 4 takım hastane çıkışı 6 tane tulum aldım anca yeter sanırım

cnm bende korkmuştum öyle duyunca:1::1:

cnm bende öle duydum ama sadece badem yağı kullananlarda olmuş.bu karışımın içinde az oluyo istersen yarım şişede koyabilirsin 1 yerine.ama bende olmadı tüylenme.hatta benim gebelik döneminde tüm tüylerim azalmaya başladı.

cnm bende öle duydum ama sadece badem yağı kullananlarda olmuş.bu karışımın içinde az oluyo istersen yarım şişede koyabilirsin 1 yerine.ama bende olmadı tüylenme.hatta benim gebelik döneminde tüm tüylerim azalmaya başladı.

ya benimde bacaklarımda tüy kalmadı anlamadım

slm artık bebişlerine kavuşmaya az kalmış güzel nisan anneleri :54:
,leegorkemm,ayca22,dscopur,300110,aysu87,angel74,jbase,mesa,biblobebekler,
şimdi oğlumu zorla kaldırdım pc den anam bana hiç sıra yok bi babası bi oğlu :30::36: bi geçmişe göz atayım. .inş. olumsuz bişey yoktur..

oyy yerim ben onun ellerini ayaklarını:69:

ya benimde bacaklarımda tüy kalmadı anlamadım

cnm gebeliklerde bazen aşırı tüylenme yada tüylerin dökülmesi olabiliyomuş.
ben lazere başlamıştım yarım kaldı gebeliğimden dolayı bacaklarım.çoğalıcak diye korktum ama azaldı allahtan.

slm artık bebişlerine kavuşmaya az kalmış güzel nisan anneleri :54:
,leegorkemm,ayca22,dscopur,300110,aysu87,angel74,jbase,mesa,biblobebekler,
şimdi oğlumu zorla kaldırdım pc den anam bana hiç sıra yok bi babası bi oğlu :30::36: bi geçmişe göz atayım. .inş. olumsuz bişey yoktur..

hoşgeldin cnm.
nasılsın?

Back
X