herkese merhaba kızlar
dün doktora gittik şeker ve idrar tahlili yaptı çok şükür herşey normal ama benim geç döllenmeden son adet tarihine göre bebek gelişiminde 4-5 gün fark vardı. 1 ayda bu fark 9 güne çıkmış doktor 2 haftaya kadar normal ama geçen haftada bursaya gittin bu haftada istanbula gideceğim diyorsun sen artık 6 aylık hamilesin zorlama kendini dedi. işyerime kızdı bu kadar yol yapmam lazımmış ve 1 hafta rapor verdi. dinlenmem kendimi toparlamam gerekiyormuş. toplamda 2 kilo almıştım kiloyla ilgili olduğunu düşünmüyorum ama sen daha çok yemeye çalış ama yine söylüyorum daha da önemlisi dinlenmen stresten uzak kalman dedi. sabah 6.30 da kalkıp akşam 19.30 da eve geliyosun zaten bu senin için yüksek bi tempo birde hala uzun yola gidiyorsun dedi. şu an 9 günün önemi yok ama dinlenmezsen bu fark birdahaki ay 15-20 güne çıkarsa toparlayamayız. bebek gelişmeden erken doğuma bile neden olabilir dedi. Allah korusun. Şimdi ben de dinleniyorum. Bol bol yiyip içip yatıyorum
bu arada
yssknk cım beni sormuşsun ama geçmişi okuyordum tatlım görmedim yazdığını. biraz canım sıkıldı doktordan dolayı ama dinlenip bol bol zorlada olsa yiyip içiop açığı kapatacağımı düşünüyorum. bende seni çok özledim kavuşamadık bi türlü