- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #27.401
canım bi takım yetmez diyorlar 2.takım olsun çantanızda dedi doğum yapan arkadaşlar hastanede lazım oluyormuş,tabii 5li takımlada idare edilebilir heralde.
ay ben de merak ediyorum hastane de nasıl oluyo ben bir 10 alacam arkadasım da bir onlu da ben alayım başka 10 lu alma dedi 5 li aldım bir tane ama nasıl olacak merak ediyorum ben once 5 li giyilsin sonra cıkarken 10 lu ile cıkalım istiyorum peki butun kıyafetleri aynı anda verecez onlar kafasına gore mi giydirecek
valla olmazsa babanesine söyleyeyim oda baksın 10 lu bir set yetermi yetmez mi hala kararsısızm yaa cnm bende
kızlar sizde alemsiniz ama çok tatlısınız yaa..1 takım neye yetecek a güzeller,kendinizden pay biçin 1 kıyafeti kaç gün giyebilirsiniz? 1 tane tam takım alın ilk giyim için yani 10lu yada12li fln ,gerisini öyle abartıp boşuna para vermeyin,5li setler var onlar daha kullanışlı ve fiyatı uygun..5li setlerde zaten alt,üst,eldiven, şapka ve önlük oluyor fazlası ekstra oluyor zaten..ama bence kullanmak için en az 4 hast.çıkışı lazım hatta belki o bile az..çünkü 1er gün giyse 4 günde bir çamaşır yıkamak gerekir buda sıkıntılı olur.hani bebek çamaşırlarını ayrı yıkamak gerektiğinden..
Doğuma girerkende hemşire bi sizin giyeceğiniz pijama takımınızı ve iç çamaşırlarınızı istiyor.bunları bi poşete ayarlarsanız büyük kolaylık oluyor,hemşire isteyince hemen poşeti tutuşturuveriyorsunuz..
bir tanede bebek için poşet yapın ,onada 10lu hast.çıkışını,bezini,ve battaniyesini koyun..hemşire giydirip bezleyip battaniyeye sarıp getiriyor kucagınıza
Doğum çantasnıza da en az 2 takım kendinize pijama koyun,ki ben 3 bile konabilir fikrindeyim..bebeğede 3 takım koyun 1 tane 10lu , 2 tane 5li yeterli..çünkü bebek kusan bi bebekse sürekli batırıyor üstünü,ayrıca kakasıda sıvı oldugundan özellikle acemilikte ,kaka fln bulaşabiliyor..yada çok terleyip değişmesi gerekebiliyor..
aklıma gelenler bunlar kızlar , tecrübelerime dayanarak nacizane fikirlerimi paylaştım inş.faydalı olabilmişimdir..
Son düzenleme: