• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bu sabah şöyle ilk üç dört ay giydiğim bi bol pantolonumu giyeyim bakiiim nasıl durcak dedim :(( demez olaydım kızlar yaa.. bacakları tayt gibi oldu, göbek kısmı zaten bir karıştan fazla açık kaldı :((( çok canım sıkıldı... valla doğumdan sonra hep beraber bi zayıflama topiği yapalım kızlar.

ben varım o topiğe:9:

herkese merhaba kızlar

dün doktora gittik şeker ve idrar tahlili yaptı çok şükür herşey normal ama benim geç döllenmeden son adet tarihine göre bebek gelişiminde 4-5 gün fark vardı. 1 ayda bu fark 9 güne çıkmış doktor 2 haftaya kadar normal ama geçen haftada bursaya gittin bu haftada istanbula gideceğim diyorsun sen artık 6 aylık hamilesin zorlama kendini dedi. işyerime kızdı bu kadar yol yapmam lazımmış ve 1 hafta rapor verdi. dinlenmem kendimi toparlamam gerekiyormuş. toplamda 2 kilo almıştım kiloyla ilgili olduğunu düşünmüyorum ama sen daha çok yemeye çalış ama yine söylüyorum daha da önemlisi dinlenmen stresten uzak kalman dedi. sabah 6.30 da kalkıp akşam 19.30 da eve geliyosun zaten bu senin için yüksek bi tempo birde hala uzun yola gidiyorsun dedi. şu an 9 günün önemi yok ama dinlenmezsen bu fark birdahaki ay 15-20 güne çıkarsa toparlayamayız. bebek gelişmeden erken doğuma bile neden olabilir dedi. Allah korusun. Şimdi ben de dinleniyorum. Bol bol yiyip içip yatıyorum

bu arada yssknk cım beni sormuşsun ama geçmişi okuyordum tatlım görmedim yazdığını. biraz canım sıkıldı doktordan dolayı ama dinlenip bol bol zorlada olsa yiyip içiop açığı kapatacağımı düşünüyorum. bende seni çok özledim kavuşamadık bi türlü:1:

gecmiş olsun bitanem ya cok iyi olmus drun verme rapor vermesi bu kadar yoğun tempo artık sana uygun değil tabiki..bol bol dinlen ye iç yat dediğin gibi:56:canını sıkma hayatım dinlenmene bak bebiş kendini toplayacaktır annesi iyi baksın kendine..yemeye çalış canım meyve de cok iyi geliyor bebişlere biraz zorla annesi bebiş için..

bu sabah şöyle ilk üç dört ay giydiğim bi bol pantolonumu giyeyim bakiiim nasıl durcak dedim :(( demez olaydım kızlar yaa.. bacakları tayt gibi oldu, göbek kısmı zaten bir karıştan fazla açık kaldı :((( çok canım sıkıldı... valla doğumdan sonra hep beraber bi zayıflama topiği yapalım kızlar.

ay hiiç yapma öle şeyler moral bozr benm evde gydgm tişörtler bile dardr şimdi içim sklyr valla gyerken yaknda eşmn tişörtlerni gycem mbu gdşle :86: :86:

ay hiiç yapma öle şeyler moral bozr benm evde gydgm tişörtler bile dardr şimdi içim sklyr valla gyerken yaknda eşmn tişörtlerni gycem mbu gdşle :86: :86:

kızlarrr boşverin bunları,benim normal doğum tehlikeye girmesin aldığım kilolar gözümde değil,benim minik prensim büyüyor göbüşümün içinde gerisi boş.Ben veririm doğumdan sonrada (inşallah normal olursa)bi korsa fıstık gibi oluruz:66:

kızlarrr boşverin bunları,benim normal doğum tehlikeye girmesin aldığım kilolar gözümde değil,benim minik prensim büyüyor göbüşümün içinde gerisi boş.Ben veririm doğumdan sonrada (inşallah normal olursa)bi korsa fıstık gibi oluruz:66:

veririz tabi canım benm 15 kilo almş arkadaşmı gordm daha 2 ay oldu doğum yapalı valla benden ii gozkyr muthiiş :46:

Back
X