• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

cnm komik bişey söylimmi tartıldım 75 geldim bu demek oluyo ki 67 ile kaldım hamiş 8 kilo almışım bu 9 da olabilir..aman takmıyorum vallahi..büyüyo miniklerimiz..haliyle bizde büyüyoruz:9:

:65:tek olmadigima sevindim :))

askitosen oda isini ne yapacaksin?? bebis nerde yatacak bu arada efe ayri yatiyo mu?

ben efeyi 4 ay önce ayirmistim. tam 2 yasindaydi.
pek zor olmadi, ve tam alisti derken.. kötü bir sekilde kabizlik problemi yasadi 2-3 ay boyunca.
geceleri rahat uyuyamiyordu. aglayarak geliyordu yanimiza, karnini ovalayarak uyutuyordum.
su an iyi, ama yanimiza alisti tekrar.
bende memnunum ne yalan söyleyim.esim sabah 5 te gidiyor her sabah.
bizde oglusla yatiyoruz sarmas dolas.
odasini oyun odasi yaptim. kanepe koydum birde. yataginida söküp kaldirdik.
kiz dogunca besikte yatacak önce. sonrasi allah kerim..
sanirsam $öle 2,50m bi yatak alip serilcez ailecek:9::9:

bende oglusumun yanimizda yatmasindan memnunum kiyamiyorum ona hic.hele uyurken dahada bir tatli oluyolar. kendiliginden ne zaman isterse o zaman ayiricam:55:bende gecen düsündüm duvardan duvara yatak olsa iyi olur diye ailecek yatariz.gerci bu durumdada sigarizda:60::60:

Son düzenleme:
dsc01608a.jpg

Evlilik sonsuzluk yolunda ilk adımı atmaktır. Mutluluğumuz daim olsun!!
29.12.2001- ∞ (sedef&sinan)

bugün bizim evlilik yildönümümüz nice yillara:38:

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler nasıslınız bız ıyıyız ama felaket derecede kaşıntılarım başladı dun bütün gün internetten araştırdım hamilelıkte olabılırmıs ama bı gorsenız gece uykumun arasında o kadar tatlı kasıntı gelıyorkı kasırken bacaklarımı morartmışım tırnaklarım uzundu hemen tırnaklarımı kestim kaşıtıyı dindiren bi krem aldım ama çokda fayda etmiyor hamilelıkte olabılen fakat hiçbir şekılde tedaviisi olmayan bı seymıs dogumla beraber bıçak gıbı kesılıyormus.sizde de benım gıbı olan uyuz olmus gıbı kasınanınız varmı

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler nasıslınız bız ıyıyız ama felaket derecede kaşıntılarım başladı dun bütün gün internetten araştırdım hamilelıkte olabılırmıs ama bı gorsenız gece uykumun arasında o kadar tatlı kasıntı gelıyorkı kasırken bacaklarımı morartmışım tırnaklarım uzundu hemen tırnaklarımı kestim kaşıtıyı dindiren bi krem aldım ama çokda fayda etmiyor hamilelıkte olabılen fakat hiçbir şekılde tedaviisi olmayan bı seymıs dogumla beraber bıçak gıbı kesılıyormus.sizde de benım gıbı olan uyuz olmus gıbı kasınanınız varmı

Çatlakların oluşuyor galiba canım krem yada yağ kullanıyor musun?

yok bıtanem çatlak ıle alakası yokmus safra salgısı artarmıs hamılelerde ve dolayısıyla kana karısım yuzdesı de artarmıs bu nedenle kasıntı olurmus sadece karnım bacaklarım degıl zaten kulak mememe kadar kasınıyorum o kadarını soleyım sana.çatlaklarım içinde zaten 2 aydır lıerac krem kullanıyorum çok şukur bı cizik bıle çatlagım yok ama bu kasıntı benı sınır edıyor.

Son düzenleme:
yok bıtenem çatlak ıle alahası yokmus safra salgısı artarmıs hamılelerde ve dolayısıyla kana karısım yuzdesı de artarmıs bu nedenle kasıntı olurmus sadece karnım bacaklarım degıl zaten kulak mememe kadar kasınıyorum o kadarını soleyım sana.çatlaklarım içinde zaten 2 aydır lıerac krem kullanıyorum çok şukur bı cizik bıle çatlagım yok ama bu kasıntı benı sınır edıyor.

Ne güzel iyi çatlak değilse, ben sadece karnım bacaklarım çatlar diye o bölgelere yağ sürüyordum hiç çatlamadı ama göğüslerim çok fena çatladı sanırım yağlamak için çok geç

Ne güzel iyi çatlak değilse, ben sadece karnım bacaklarım çatlar diye o bölgelere yağ sürüyordum hiç çatlamadı ama göğüslerim çok fena çatladı sanırım yağlamak için çok geç

aaaaaa evet canım yaa gögüs etrafı bacaklar karına suruyorum daha doktorum gerek duyarsan kollarının arka kısımlarınada sür diyo ama ben fazla kılo almadıgım ıcın gerek duymadım surmedım ve orada caltagımda yok ma sen sakın artık gec deme bıraz daha fazla olacak sekılde gögüslerıne sur daha da fena olmasın cok faydası oluyor

aaaaaa evet canım yaa gögüs etrafı bacaklar karına suruyorum daha doktorum gerek duyarsan kollarının arka kısımlarınada sür diyo ama ben fazla kılo almadıgım ıcın gerek duymadım surmedım ve orada caltagımda yok ma sen sakın artık gec deme bıraz daha fazla olacak sekılde gögüslerıne sur daha da fena olmasın cok faydası oluyor

Bilmiyorum krem neyse de yağ sürmek çok zor oluyo yapış yapış sen krem mi kullanıyorsun

Bilmiyorum krem neyse de yağ sürmek çok zor oluyo yapış yapış sen krem mi kullanıyorsun

evet canım benımde hıc hosuma gıtmezdı yag surmek sanırım ben krem kullanıyorum ve cok memnunum her aksam eşim bebişimizi seve seve sürüyo onun görevi halıne geldı.hemde cok guzel bı paylaşım oluyor.lıerac adında bı krem ben 2 tüp bitirdim 1 tüp 1 ay kadar gidiyo gunde 1 kere suruyoruz.fiyatı 60 tl

evet canım benımde hıc hosuma gıtmezdı yag surmek sanırım ben krem kullanıyorum ve cok memnunum her aksam eşim bebişimizi seve seve sürüyo onun görevi halıne geldı.hemde cok guzel bı paylaşım oluyor.lıerac adında bı krem ben 2 tüp bitirdim 1 tüp 1 ay kadar gidiyo gunde 1 kere suruyoruz.fiyatı 60 tl

Ben de krem kullansam rahat olacak aslında yağ çok iyi ama bir süre bekletmek falan gerekiyo krem alayım ben de,

Back
X