• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

valla canım büyük ihtimal beril olacak gibi. babamız ın da pek bi içine sindi. ama daha da tam karar vermiş değiliz:1::69:son dakikada değişiklik olur belki ama şimdilik beril. sizin artık kesin değilmi

bizim hep kesin canım teoman olcak oğlum yanına da bir isim düşünüyormus eşim burak diyor ama bakalım..care yok alışcam artık napalım:))

selam kızlaar,

dün gece oğluşum beni uyutmadı desem yeridir..
gece 4te uyandım,tekrar uyumaya çalıştım ama nafilee..bizimki deli gibi tepiniyor içerde..
babası da ilk defa böyle güçlü hissetti tekmelerini..saat 6.30 a kadar uyutmadı beni,
tabi ben rahatsız olduğumdan değil,onu dinlemekten uyuyamadım..

birde şu ev işi baya kafamı meşgul ediyor,zaten 2-3 günüdr onun yüzünden epey yoruldum..
ki bu daha başlangıç :52:
sizlerde ne var ne yok,çok yoğunum okuyamadım geçmişi 7-8 sayfa kadar :17:

oyyy oyyy yaramaz kayra :1: annesi bayağı güçlenmiş desene miniğin canım ev koşuşturmacasında çok stres yapma yormamaya dikkat et kendini:26:

selam kızlaar,

dün gece oğluşum beni uyutmadı desem yeridir..
gece 4te uyandım,tekrar uyumaya çalıştım ama nafilee..bizimki deli gibi tepiniyor içerde..
babası da ilk defa böyle güçlü hissetti tekmelerini..saat 6.30 a kadar uyutmadı beni,
tabi ben rahatsız olduğumdan değil,onu dinlemekten uyuyamadım..

birde şu ev işi baya kafamı meşgul ediyor,zaten 2-3 günüdr onun yüzünden epey yoruldum..
ki bu daha başlangıç :52:

sizlerde ne var ne yok,çok yoğunum okuyamadım geçmişi 7-8 sayfa kadar :17:

canımmm içimde sürekli kıpır kığır bişiler onuyor,çok güzel bir duygu bizimki annesini rahatsız etmiyor şimdilik inşallah hep annesini düşünen evlat olur:21:

ben de çok merak ediyorum kime benziyecek nasık olacak ilk görünce nasıl olacam off offf daha şimdiden ağlıyorum hemen vakit geçse de kucağımıza alsak

canım ne kadar duygusalsın ooo şimdiden ağlarsan sen ne olcak bebişle karşılaştığında:43:

kızlarrrr sizden bi ricam olacak arkadaşım tüp bebek için bugün doktora yumurtasına baktırmaya gitti eğer yumurtası gelişmişse çatlatma iğnesini yapıp alacaklar ve döllenme yapılacak
lütfen onun için dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur 7 yıldır uğraşıyor
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
canım Allah yar ve yardımcısı olsun,mevlam yüzüne gülsün hayırlısıysa olsun inşallah.

canım ben park yatağını e-bebekten aldım ama mağazaya gidip aldık. çiğli tarafında mağazası var biliyorsundur belki. vib park yatak. kraftın 821 modeli ile arasında kaldık ama arada da 200 lira fark var hepsi aynı amaca hizmet ediyor sonuçta. bebek arabası ise kraftın matrix modelini aldık. onu ise hello babay den aldık çünkü 500 liralık alışverişe 125 lira hediye çeki veriyorlar canım ve bu kampanya sadece 31.12. ye kadar geçerli. 125 liralık hediye çekiyle de weewell in telsizini aldık. canım bu arada e-bebekte de avea kampanyası var. peşin ödemelerde %20, taksitlilerde %15 indirimleri var avealılar için. haberin olsun. istersen foto da internetten bulup ekleyebilirim

selam kızlar biz de geçen haftasonu oğlumun mobilyasıyla arabasını hallettik. büyük başlar bitti yani:66: mobilyayı modokodan haidi diye bi mağazadan aldık doğal ahşap, cicili bicili bişi deil zaten onlar hoşuma gitmiodu. arabasınıda e-bebek'ten aldık concord'un neo modeli. biraz düşündüğüzden pahalıya geldi ama çok kullanışlı açılıp kapanması acaip kolay, çift yönlü kullanılabilio bide... resmini ekliorm
Concord Neo Travel Sistem Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

evet canım sen bastan beri teoman ismine ısındın..berilde güzel isim canım bende berile oy vermiştim:1:tek isim olacak dimi sizin bebişin ismi?

teomanda burak ta çok güzel isimler cnm ikiside çok güzel :16::16:

QUOTE=leegorkemm;16872879]vayy teoman burak kulağa çok cool geliyor:78:alış annesi çok güzel isim zaten baştan beri diyorum[/QUOTE]

Bende Beril e oyyy verdim kulağa çok tatlı geliyor:69::69:

Kızlar kraftın twist model bebek arabası nasıl sizce,bebek arabasına o kadar para verilmeli mi,yoksa daha basiy birşey mi alınmalı.Çok beğendim ben bu arabayı:69:

selam kızlar biz de geçen haftasonu oğlumun mobilyasıyla arabasını hallettik. büyük başlar bitti yani:66: mobilyayı modokodan haidi diye bi mağazadan aldık doğal ahşap, cicili bicili bişi deil zaten onlar hoşuma gitmiodu. arabasınıda e-bebek'ten aldık concord'un neo modeli. biraz düşündüğüzden pahalıya geldi ama çok kullanışlı açılıp kapanması acaip kolay, çift yönlü kullanılabilio bide... resmini ekliorm
Concord Neo Travel Sistem Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
canım güzemiş güle güle kullansın bebiş:21:

dsc01608a.jpg

Evlilik sonsuzluk yolunda ilk adımı atmaktır. Mutluluğumuz daim olsun!!
29.12.2001- ∞ (sedef&sinan)

bugün bizim evlilik yildönümümüz nice yillara:38:
canım,biraz geç oldu ama yeni okudum..
Mutluluğunuz daim olsun,çocuklarınız sağlıklı mutlu hayırlı bir ömrünüz olsun inş.

günaydınlarrrr
dün aşımın 2.dozunu oldum gece hasta oldum ateş yaptı baş ağrısı yaptı
bunların yanında kolumun ağrısı çok hafif kaldı
zor zahmet işe geldim ama yanıyorum.....
kapı cam açık otuyorum

yaa benimde 10 ocakta 2.doz ama yaptırsammı diye düşünüyorum..
ilk dozda kolum baya ağrımıştı,2.de mi ateş filan yaparsa kötü valla..

yaa kızlar ben anlamadım şimdi şeker testinde değerlerin yüksek çıkmaması için fazla şekerli yemememiz mi gerekio. ben çok tatlı tüketiyorum yaa..eğer öyleyse bu haftalar tutayım kendimi biraz doktora gidene kadar

aslında yememek de doğru değil,şeker düşük çıksın diye..
normal yemene devam etmen gerekiyor cnm,çünkü şeker önemli..
en azından yüksek olup olmadığı konusunda emin olursun,yoksa dogru bir test olmaz..

kızlarrrr sizden bi ricam olacak arkadaşım tüp bebek için bugün doktora yumurtasına baktırmaya gitti eğer yumurtası gelişmişse çatlatma iğnesini yapıp alacaklar ve döllenme yapılacak
lütfen onun için dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur 7 yıldır uğraşıyor
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Didemcim,arkadaşın inş.biran evvel bebişine kavuşur..
Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamandar,kucaklar bebişlerimizle dolsun inş..:16:

kasılmalar olabiliyor canım merak etme. maşallah oğluşa:nazar::nazar:hareketli olmaları gayet güzel aslında. en azından merakte bırakmıyor keratalar ama bu afp ve son kontrolden dolayı benim kız bi doğsun hayırlısıyla poposunu ıssırcam çok fena:27:bu arada daha erken ama biz dün park yatağını ve bebek arabasını aldık:26:çünkü cumaya kadar yani bu yıl sonuna kadar alacağımız yerde çok güzel bi indirim varmış ve yeni yılda kampanya bitiyomuş hem hem de fiyatlara %15 zam gelecekmiş. sen bişeyler aldınmı paşaya

cnm hayırdır ben kaçırdım sanırım,mesajını da bulamadım..
merak ettim önemli birşey yoktur umarım

oyyy oyyy yaramaz kayra :1: annesi bayağı güçlenmiş desene miniğin canım ev koşuşturmacasında çok stres yapma yormamaya dikkat et kendini:26:

evet canım,Kayra yaramazlık yapıyor böyle bazen..ama annesi de onu yordu biraz
sanırım onun acısını çıkarıyor,maşallah tekmelerini baya güçlü atıyor artık..bakalım yarın görecez ne kadar büyümüş..

canımmm içimde sürekli kıpır kığır bişiler onuyor,çok güzel bir duygu bizimki annesini rahatsız etmiyor şimdilik inşallah hep annesini düşünen evlat olur:21:

canım ne kadar duygusalsın ooo şimdiden ağlarsan sen ne olcak bebişle karşılaştığında:43:

canım Allah yar ve yardımcısı olsun,mevlam yüzüne gülsün hayırlısıysa olsun inşallah.

kesinlikle inanılmaz güzel bir duygu,tarifi yok..
sürekli kıpırdanan bişey var içerde,birde dışardan da görülüyor ya artık çok komik oluyor
ama çok hoşuma gidiyor:16:

evet canım,Kayra yaramazlık yapıyor böyle bazen..ama annesi de onu yordu biraz
sanırım onun acısını çıkarıyor,maşallah tekmelerini baya güçlü atıyor artık..bakalım yarın görecez ne kadar büyümüş..

kesinlikle inanılmaz güzel bir duygu,tarifi yok..
sürekli kıpırdanan bişey var içerde,birde dışardan da görülüyor ya artık çok komik oluyor
ama çok hoşuma gidiyor:16:

evet canım dışardan tekmelerinin gözükmesi çok komik oluyor,bende sürekli göbüşümü açıp tekmelerine bakıp bakıp gülüyorum:1:

evet canım tek isim. ben iki isimli olduğum için çok çektim:1:isimleriyle yaşasınlar inşallah

kızlar ya ben mehmet yağız ismini düşünüyordum ama rüyamda yağız ismini koyma diyordu biri,rüyanın öncesi ve sonrası çok etkili olduğu için bu ismi koymaktan vazgeçtim.Mehmet'in yanına yakışacak isim arıyorum fikirlerinizi bekliyorum bende:26:

kızlar bugün benim için çok parlak bir gün değil sanırım :( annemle konuştum az önce dedem rahatsızdı 1 haftadır ,kalp doktoruna gitmişti hemen yarın anjiyo yapacaklarmış,şimdiye kadar hiç kalple ilgili bir sorunu yoktu biranda böyle duyunca şaştım kaldım.. ayrıca başka bi can sıkıcı haber daha aldım ve olan moralimde dibe vurdu..Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin ne diyim..

birde aklıma geldi şimdi bugün bana milupa annebebek kulübünden ufak bi paket geldi.içinde hamilelik doğum ve bebekle ilgili bir kitapçık ve cd ,birakç indirim kuponu,1tane still tea sütü artırrıcı çay,nievanın küçük bi paket ıslak mendili,ve şampuan ve krem için tester var..şaşırdım bu güne kadar hiçbişey gelmemişti milupadan..

Slm kıssslar biz geldik ,
Ben tetenoz aşısını düşünmüyordum drum gerek yok diyordburda sağlık ocağında eşimin dr arkadaşı
gerek var falan demiş apar topar gittim ilk doz aşımı vurdm şu anda kolum hiç acımıyo yayanlız biraz halsizlik var belki aşının an etkisi belide tamamen psikolojiktir bilmiyorum tansiyonum ölçüldü çok düşü olduğunu söylrdiler 7/5 çıktı beslenmene dikkat et falan dediler canım sıkıldı şimdiye kadar hiç tansiyonumu ölçtürmemiştim her zaman mı düşük yoksa hamilelikten sonra mı böyle oldu bilmiyorum endişelenmeli miyim sizce????***

kızlar bugün benim için çok parlak bir gün değil sanırım :( annemle konuştum az önce dedem rahatsızdı 1 haftadır ,kalp doktoruna gitmişti hemen yarın anjiyo yapacaklarmış,şimdiye kadar hiç kalple ilgili bir sorunu yoktu biranda böyle duyunca şaştım kaldım.. ayrıca başka bi can sıkıcı haber daha aldım ve olan moralimde dibe vurdu..Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin ne diyim..

birde aklıma geldi şimdi bugün bana milupa annebebek kulübünden ufak bi paket geldi.içinde hamilelik doğum ve bebekle ilgili bir kitapçık ve cd ,birakç indirim kuponu,1tane still tea sütü artırrıcı çay,nievanın küçük bi paket ıslak mendili,ve şampuan ve krem için tester var..şaşırdım bu güne kadar hiçbişey gelmemişti milupadan..

geçmiş olsun canım allah acil şifaalr versin.
dün aynısı banada gelde epey zaman önce ben internetten üye olmuştum ama bayağı olmuştu geleceğini tahmin etmiyordum ii oldu içinde güzel şeyler var kitapçığı okudum ama cd yi henüz izlemedim..

landsarc cım

canım benim bebişim geç döllenme. 3-4 gün geriden geliyordu. ama bu ay fark 9 güne çıkmış ve bu ay neredeyse işyerim beni haftada 1 kere şehirdışı seyahate gönderdi. doktor da kızdı. önümüzdeki ay bu fark 20 güne çıkarsa bebek gelişimi geride kalır ve toparlayamaz. şimdilik tehlikeli değil herşey normal ama zaten sen hergün izmir manisa gidip geliyosun seyahatler artarsa bebek rahatsız olur dedi. ve işyerime çoook kızdı. 6 aylık hamile bu kadar yorulurmu diye. o yüzden 1 hafta boyunca rapor verdi. kendimi toplamam için. bol bol dinlenip yiyip içip yatacakmışım

Son düzenleme:
Back
X