• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Slm kıssslar biz geldik ,
Ben tetenoz aşısını düşünmüyordum drum gerek yok diyordburda sağlık ocağında eşimin dr arkadaşı
gerek var falan demiş apar topar gittim ilk doz aşımı vurdm şu anda kolum hiç acımıyo yayanlız biraz halsizlik var belki aşının an etkisi belide tamamen psikolojiktir bilmiyorum tansiyonum ölçüldü çok düşü olduğunu söylrdiler 7/5 çıktı beslenmene dikkat et falan dediler canım sıkıldı şimdiye kadar hiç tansiyonumu ölçtürmemiştim her zaman mı düşük yoksa hamilelikten sonra mı böyle oldu bilmiyorum endişelenmeli miyim sizce????***

canım banada pazartesi günü yapıldı aşı.bende sonrasında bişey hissetmedim.tansiyonun bence iyi.yani en azından yüksek olmasından iyidir yüksek olması daha büyük risk taşıyor bendede yüksek tansiyon sorunu var bunun için ilaçta kullanıyorum.biraz tuzlu yersen yerine gelir endişelenme..keşke benimde düşük çıksaa...

kızlar bugün benim için çok parlak bir gün değil sanırım :( annemle konuştum az önce dedem rahatsızdı 1 haftadır ,kalp doktoruna gitmişti hemen yarın anjiyo yapacaklarmış,şimdiye kadar hiç kalple ilgili bir sorunu yoktu biranda böyle duyunca şaştım kaldım.. ayrıca başka bi can sıkıcı haber daha aldım ve olan moralimde dibe vurdu..Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin ne diyim..

birde aklıma geldi şimdi bugün bana milupa annebebek kulübünden ufak bi paket geldi.içinde hamilelik doğum ve bebekle ilgili bir kitapçık ve cd ,birakç indirim kuponu,1tane still tea sütü artırrıcı çay,nievanın küçük bi paket ıslak mendili,ve şampuan ve krem için tester var..şaşırdım bu güne kadar hiçbişey gelmemişti milupadan..

canım Allah dedene şifa versin sende sıkıntı yapma içinde,inşallah çok güzel şeyler olacak de güzellikler olsun. o paket bize geleli 3 ay oluyor sen daha yeni mi üyemi oldun canım?

dsc01608a.jpg

Evlilik sonsuzluk yolunda ilk adımı atmaktır. Mutluluğumuz daim olsun!!
29.12.2001- ∞ (sedef&sinan)

bugün bizim evlilik yildönümümüz nice yillara:38:

:nazar: cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun... daha niece nice sağlıkla hayırla geçirmeniz dileğiyle inş...

landsarc cım

canım benim bebişim geç döllenme. 3-4 gün geriden geliyordu. ama bu ay fark 9 güne çıkmış ve bu ay neredeyse işyerim beni haftada 1 kere şehirdışı seyahate gönderdi. doktor da kızdı. önümüzdeki ay bu fark 20 güne çıkarsa bebek gelişimi geride kalır ve toparlayamaz. şimdilik tehlikeli değil herşey normal ama zaten sen hergün izmir manisa gidip geliyosun seyahatler artarsa bebek rahatsız olur dedi. ve işyerime çoook kızdı. 6 aylık hamile bu kadar yorulurmu diye. o yüzden 1 hafta boyunca rapor verdi. kendimi toplamam için. bol bol dinlenip yiyip içip yatacakmışım

hmm anladım canım,eveet işyerine kızmamak elde değil..:47:
doktorun haklı hi hergün yolun uzunmuş zaten,sen de dikkat et,iyi bari 1 hafta bol bol dinlenirsin..
şimdi bu 1 haftada sen o farkı kapatırsın cnm merak etme:34:

canım banada pazartesi günü yapıldı aşı.bende sonrasında bişey hissetmedim.tansiyonun bence iyi.yani en azından yüksek olmasından iyidir yüksek olması daha büyük risk taşıyor bendede yüksek tansiyon sorunu var bunun için ilaçta kullanıyorum.biraz tuzlu yersen yerine gelir endişelenme..keşke benimde düşük çıksaa...

İnşallah canım aslında tuzlu çok tüketiyorum ama şekerlilerle aram pek yok ondan olabiilir bie bugün çok tok değildim öyle bişetler atıştırıp gitmiştim ondan da olabilir, bakalım ya nasıl heyecanlıyım bilemezsin bu cuma kontrolüm var çok merak ediyorum bebeğimi

kızlar bugün benim için çok parlak bir gün değil sanırım :( annemle konuştum az önce dedem rahatsızdı 1 haftadır ,kalp doktoruna gitmişti hemen yarın anjiyo yapacaklarmış,şimdiye kadar hiç kalple ilgili bir sorunu yoktu biranda böyle duyunca şaştım kaldım.. ayrıca başka bi can sıkıcı haber daha aldım ve olan moralimde dibe vurdu..Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin ne diyim..

birde aklıma geldi şimdi bugün bana milupa annebebek kulübünden ufak bi paket geldi.içinde hamilelik doğum ve bebekle ilgili bir kitapçık ve cd ,birakç indirim kuponu,1tane still tea sütü artırrıcı çay,nievanın küçük bi paket ıslak mendili,ve şampuan ve krem için tester var..şaşırdım bu güne kadar hiçbişey gelmemişti milupadan..

Canım dedene çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin..
sende canını sıkma diyecem tabi ne olduğunu bilmiyorum ama,bebeşini düşün..
dün milupadan bana da geldi,bende ümidi kesmiştim ama geldi,daha ayrıntılı bakamadım ama

:17: bizim sıpayla uğraşıyorum anasına 8 kiloyu aldrımış... bi tepikliyo beni 3 kere korktum nerden geldiğini anlamadım..resmen yerimden sıçradım

hay maşallah paşaya bak bak güçlü olacak demekki annesi:nazar::nazar:ben de deli gibi kilo almaya çalışıyorum ama başaracağım eminim.:1:1 hafta boyunca evdeyim raporluyum tadını çıkarıyorum

sevgili arkadaslarim hepinize ayri ayri temennileriniz icin cokkkkkkk tesekkür ederim.insallah herkes ailesiyle birlikte coluk, cocuk cok mutlu olsun:16::16::16::16:
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yılllara :71::81:

skorpion74
29.12.2001 yani tam 9 yıl önce atılan adımlarınız ömrünüz boyunca hep aynı yönde ve beraber gitsin.Mutluluğunuz daim olsun arkadaşım:46:

tebrik ederim . daha nice uzun mutlu sağlıklı senelere inşallah ..

benim adetim 2 gün geciknişti .evde yapılan testlerden aldım eczaneden hemen çıktı.ardından yaptırdığım kan testinde ise 5 haftalık hamile çıktım .

ay evet ya bende kıyamıyorum gerçekten.yatagı bizim yataga sıfır ve uynaınca hep bana sarılıp uyuyor yada başını benim yataga koyup ayaklarını kendi yatagına uzatıyor..hele bu ara hasta hiç kıyamıyorum her öksürükte uanıyor ıkıl ıkıl ağlıyor :96:

nice nice yıllara sedefciğim ..Allah sağlıklı huzurlu evlatlarınla vee eşinle mutlu bir ömür nasip etsin..

canım,biraz geç oldu ama yeni okudum..
Mutluluğunuz daim olsun,çocuklarınız sağlıklı mutlu hayırlı bir ömrünüz olsun inş.

yaa benimde 10 ocakta 2.doz ama yaptırsammı diye düşünüyorum..
ilk dozda kolum baya ağrımıştı,2.de mi ateş filan yaparsa kötü valla..

aslında yememek de doğru değil,şeker düşük çıksın diye..
normal yemene devam etmen gerekiyor cnm,çünkü şeker önemli..
en azından yüksek olup olmadığı konusunda emin olursun,yoksa dogru bir test olmaz..

Didemcim,arkadaşın inş.biran evvel bebişine kavuşur..
Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamandar,kucaklar bebişlerimizle dolsun inş..:16:

cnm hayırdır ben kaçırdım sanırım,mesajını da bulamadım..
merak ettim önemli birşey yoktur umarım

:nazar: cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun... daha niece nice sağlıkla hayırla geçirmeniz dileğiyle inş...

cok gecmis olsun canim dedene Allahtan acil sifalar..

http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html
kızlar bu siteyi link olarak eklıyemıyorum ama bebek odası için cok kolay avize yapımı var ben denemeyi düşünüyorum kızıma kendi emeğimle bişiler yapayım istiyorum sizde bi bakın bakalım kızlar hoşunuza gidicektir bence...:66:

çok güzel tatlım ben de daha önceden kaydetmiştim bunu ben kurdale ile avize yapmayı düşünüyorum istersen resmini ekleyince bir de ona bak bir kaç haftaya kadar yaparım insallah

http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html
kızlar bu siteyi link olarak eklıyemıyorum ama bebek odası için cok kolay avize yapımı var ben denemeyi düşünüyorum kızıma kendi emeğimle bişiler yapayım istiyorum sizde bi bakın bakalım kızlar hoşunuza gidicektir bence...:66:

bayıldım cnm...yap vallahi...erkeğime bi oda yapsam bi alsam inş bakıyoruz bizde farklı bi şey bulduk onu yaptırcaz... olmadı yaparım çok zevkli ve isteğine göre süsleye bilirsin

Back
X