• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar dişimden çıldırmak üzereyim cok agrıyor ya bişeyde yapamıyorum offf ya:84::84:

cnm bende öyleydim beni sabahın 6 da tikmişti ayağa çekmelerine bile razıydım...doktorum olmaz dedi...ve int saraçoğlunun tavsiyesi üstüne sarımsağı güzelce dövüyosun ağrıyan dişinin üstüne bastırıyosun..ben pamuğa koydum bol miktarda pamukla tuttum dişime... dene derim..doğal antibiyotik

saolun kızlar daha fazla gecmezse gidcem dişçiye..iltahap yok dişimde kırık yüzünden hava alıyor o da acıtıyor..dolgu sart tabiki..diş etlerim cok kötü aslında bu ara komple bir ağız diş problemi yaşıyorum yani:52:gerci gebelikte bulundğum haftalarda ortaya cıkabilir diyor zaten arastrdığım kaadryla..neyse kızlar sizler nasılsınız?

saolun kızlar daha fazla gecmezse gidcem dişçiye..iltahap yok dişimde kırık yüzünden hava alıyor o da acıtıyor..dolgu sart tabiki..diş etlerim cok kötü aslında bu ara komple bir ağız diş problemi yaşıyorum yani:52:gerci gebelikte bulundğum haftalarda ortaya cıkabilir diyor zaten arastrdığım kaadryla..neyse kızlar sizler nasılsınız?

benimde azi disim kirildi gecen.birde vidali disim cikti.simdilik bir agrisi yok ama.enf.kapar diye korkuyorum.

cnm bende öyleydim beni sabahın 6 da tikmişti ayağa çekmelerine bile razıydım...doktorum olmaz dedi...ve int saraçoğlunun tavsiyesi üstüne sarımsağı güzelce dövüyosun ağrıyan dişinin üstüne bastırıyosun..ben pamuğa koydum bol miktarda pamukla tuttum dişime... dene derim..doğal antibiyotik

saol canım denerim..hiç birsey kullanmak istemedikce üstü ste geliyor sanki böyle seyler..benim drum mide yanmamam için bile ilaç vermiyor cok acımasız ya gecer süt iç muz ye iyi gelir diyor ama ilaç yok:50:

kızlar tefriciye almayan ve almak isteyen arkadaşlar 3750 kaldık yahu... hadi arz talep lütfen... herşey bizim ve bebişlerimiz için :24:

canım başlamadan 2rekat namaz kılacağız ve niyetleneceğiz değil mi?Başka başlamadan yapılması gereken birşey var mı?Bir de ben 100 tane almıştım bitime tarihi 5 ocak oldu değil mi?

Son düzenleme:
:17: bizim sıpayla uğraşıyorum anasına 8 kiloyu aldrımış... bi tepikliyo beni 3 kere korktum nerden geldiğini anlamadım..resmen yerimden sıçradım

canım hoşgeldin özledik seni:69:merak etme bende 8 kilo almışım,tepikler artık yerimizden zıplatacak duruma geldi ilerleyen zamanlarda ne yapacaklar bilmiyorum:26:
aşkito canım sende sıkma canını rekor sende değil 8 kilo normal bi kilo ama dikkat etmek lazım bundan sonrası için hele de normal doğum düşünüyorsan:19:

canım başlamadan 2rekat namaz kılacağız ve niyetleneceğiz değil mi?Başka başlamadan yapılması gereken birşey var mı?Bir de ben 100 tane almıştım bitime tarihi 5 ocak oldu değil mi?

gülüm ne namazı ben namaz falan kılmadım tefriciye için,direk niyetlendim okudum:18:

Back
X