- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #27.881
kızlarr ben çıkıyorumm herkese ii akşamlar bebişeri öpüyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canim evlilik yildönümümüz de:92:
selam kızlar bugun doktor randevumuz vardı bebeğimi gördüm baya büyümüş yavrum 870gr olmuş çok iyi dedi doktorum ama bebeğimin eşi hala aşşağıda bu nedenle sezeryan olmak zorundayım başından beri hep aşşağıdaydı rabbim yavrumu korusunda varsın ben sezeryan olayım ama kanama olma ihitimali var doktor dedi ağır kaldırma hareketlerine dikkat et diye umarım herşey yolunda gider.
merhaba güzel anneler
biz gelebildik sonunda.
bugün diyetisyenime gittim.bana yeni bir liste verdi.eski listemden çok farkı yok ama bu seferkiler saatli.saatler aksatılmıcak kesinlikle.
kendisi cerrahpaşadada çalışıyomuş.yarın orayada gidicem diabet polikliniğine.bana şeker ölçüm cihazı vericeklermiş.sanırım 1 hafta boyunca sabah öğle ve akşam açlık ve 1 saat sonraki tokluk şekerimi ölçücekmişim.bu ölçümlere bakılıcakmış ve ona göre insülin veriyolarmış.
rabbime dualar ediyorum şimdi diyetle düşsün şekerim iğneye gerek kalmasın.
saolun kızlar daha fazla gecmezse gidcem dişçiye..iltahap yok dişimde kırık yüzünden hava alıyor o da acıtıyor..dolgu sart tabiki..diş etlerim cok kötü aslında bu ara komple bir ağız diş problemi yaşıyorum yanigerci gebelikte bulundğum haftalarda ortaya cıkabilir diyor zaten arastrdığım kaadryla..neyse kızlar sizler nasılsınız?
selam kızlar bugun doktor randevumuz vardı bebeğimi gördüm baya büyümüş yavrum 870gr olmuş çok iyi dedi doktorum ama bebeğimin eşi hala aşşağıda bu nedenle sezeryan olmak zorundayım başından beri hep aşşağıdaydı rabbim yavrumu korusunda varsın ben sezeryan olayım ama kanama olma ihitimali var doktor dedi ağır kaldırma hareketlerine dikkat et diye umarım herşey yolunda gider.
inş iğneye gerek kalmadan hallolur canım.sebn canını sıkma .herşey yoluna girer...merhaba güzel anneler
biz gelebildik sonunda.
bugün diyetisyenime gittim.bana yeni bir liste verdi.eski listemden çok farkı yok ama bu seferkiler saatli.saatler aksatılmıcak kesinlikle.
kendisi cerrahpaşadada çalışıyomuş.yarın orayada gidicem diabet polikliniğine.bana şeker ölçüm cihazı vericeklermiş.sanırım 1 hafta boyunca sabah öğle ve akşam açlık ve 1 saat sonraki tokluk şekerimi ölçücekmişim.bu ölçümlere bakılıcakmış ve ona göre insülin veriyolarmış.
canım benim yakın tanıdığım 8 aylık hamileydi geçen gün dolgu yaptırdı uyuşturdularda bir sorun olmadı böyle olması daha zor.bir an evvel git bence ihmal etme..saol bitanem..uyuyamıyorum denedim..dişim kırıldı bi kac gün önce azı dişi birde bişey yapamıyorum dolgu yapılması lazım uyuşturmadan yapabilirlermi acaba:26:
sagol canim evlilik yildönümümüz de:92:
cok saol canım pek ilaç içme yanlısı değilim bakalım doktorumuzla bir görüşelim dişçiye giderim sonra..Aysucum,yeni diyetin hayırlı sağlıklı olsun inş.
neyseki evdesin de saatli diyete uyabilirsin..demek cihaz verecekler,inş.insüline gerek kalmaz cnm..
gerçi çok kolay yapması şekeri de düşürüyor baya,ama gerek kalmasın yinede..
cnm geçmiş olsun,oof bu diş ağrısı ne zordur hele de şimdi,bence doktora git canım
sen ağrıyı tek başına çekme,illaki o uygun birşeyler yapar,yada parol filan içebilirsin..
maşallaah bebişinene kadar büyümüş,ben yarın sabah görücem inş.oğluşumu
plasentan aşağıdaysa çok dikkat etmen gerek canım,aman ha kendini aşırı yoran hareketler yapma..
inş.böyle sağlıkla sonuna kadar devam eder..![]()
inş iğneye gerek kalmadan hallolur canım.sebn canını sıkma .herşey yoluna girer...
canım benim yakın tanıdığım 8 aylık hamileydi geçen gün dolgu yaptırdı uyuşturdularda bir sorun olmadı böyle olması daha zor.bir an evvel git bence ihmal etme..
canım nice nice sağlıklı çocuklarınızla birlikle güzel yıllaraa...evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..
saolun kızlar daha fazla gecmezse gidcem dişçiye..iltahap yok dişimde kırık yüzünden hava alıyor o da acıtıyor..dolgu sart tabiki..diş etlerim cok kötü aslında bu ara komple bir ağız diş problemi yaşıyorum yanigerci gebelikte bulundğum haftalarda ortaya cıkabilir diyor zaten arastrdığım kaadryla..neyse kızlar sizler nasılsınız?
merhaba güzel anneler
biz gelebildik sonunda.
kızlar merhaba ,geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim..ben çok gergin oldugumdan bugün pek pcye oturmadım oğlum sussun diye onu kaldırmadım başından çünkü hiç çekecek halim yoktu..
maş.yavruna ..olsun moralini bozma cnm millet keyfi yaptırıyor sezaryanı seninki mecburen..
geçmiş olsun,aslında bi giidp göster derim ben..benimde olmuştu bi ara hamilemiydim emziriyormuydum neydi yani yasaktı noramlde ama aynı sneinki gibi kırık dolgu delirtmişti beni..gittim çok ufak bi parça koydu geçici olarak ,o beni bayagı idare etti aylarca..belki öyle ufak bi işlemle çözer..
aysucugum inş. dahada iyi sonuçlar alırsın..ölçümlerdede düşük çıkarda sğlıgına kavuşursun..acil şifalar cnm sana..
kızlaar yardm edn :26:
:79: :79: :76: :79: :79:
canm yukarı yazdm![]()
hosgeldin canım..nasılsın?
hımm şeker yüklemesiyle ilgiliymiş pardon kacırmısım canım ya..ben daha yaptırmadım testi ama sınıra yakın yada biraz yüksek cıkınca bazı arkadasların doktorları 2.yi istemedi..seninki de cok yüksek değil canım sorun olduğunu sanmıyorum..
inş bi sorun olmaz bakalım canım yaa![]()