• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

insallah canım ikinciyide isterse biraz şekeri kısıtlayıp git bence ama onu yaptırmak bile işkence kızların söylediğine göre..ben o şekerli suyu içmede bir sorun yasayacagımı sanmıyorum şeker die delirdiğim için:9:ben de kesin cıkacak gibi geliyor bana ya bakalım..

ay eşimde sölemesi ayp pasta almş bu akşam gelrken ya yuksek se diye boğazma takldı lokmlaar yerken valla :27: :37:

ayy zehir etmesydin kendine canım benim ya yüksek cıksada biraz diyetle halledilebiliyor sıkma canını bebişi üzme annesi..kilo alımın nasıl?

kilo alımım normAL ya 5 kilo aldım toplamda ...öle çok şkerli tatlı falan yiyen biri deilim zaten benm aram ekşiyle ve iidr valla :9:

selam kızlar nasılsınız bizimde bugun şeker taramamız vardı bana bayagı içirdler sanki yaa hiç de 1 bardak falan deildi...hastaneyi aradım ilk deger 85 , 2.si yani glikozu içtkten sonraki 153 müş ben 140 ustune tekrar istyrlar diye okmştm burda dr u arayamadım daha ama lab.bizim degerlermze göre normal bi sıkıntı yok dedi anlamadım :26: yarın bide dr umu arayayaım bari..bebişimide ultrasonda gordm inanlmaz hareketliydi ve yuzu hep bize dönktü doya doya izledk çok guzeldi :69:
canım 145 üstü tehlikeli seninki çok yüksek değil ama dikkat et yinede.hem fazla kiloda almamış olursun:34:
selam kızlar bugun doktor randevumuz vardı bebeğimi gördüm baya büyümüş yavrum 870gr olmuş çok iyi dedi doktorum ama bebeğimin eşi hala aşşağıda bu nedenle sezeryan olmak zorundayım başından beri hep aşşağıdaydı rabbim yavrumu korusunda varsın ben sezeryan olayım ama kanama olma ihitimali var doktor dedi ağır kaldırma hareketlerine dikkat et diye umarım herşey yolunda gider.
oy maaşallah bebeğine. canım bebişler sağlıklı olsunlarda normal sezeryan çok sorun değil. ama sen dinlen bol bol risk alma:29:
merhaba güzel anneler
biz gelebildik sonunda.
bugün diyetisyenime gittim.bana yeni bir liste verdi.eski listemden çok farkı yok ama bu seferkiler saatli.saatler aksatılmıcak kesinlikle.
kendisi cerrahpaşadada çalışıyomuş.yarın orayada gidicem diabet polikliniğine.bana şeker ölçüm cihazı vericeklermiş.sanırım 1 hafta boyunca sabah öğle ve akşam açlık ve 1 saat sonraki tokluk şekerimi ölçücekmişim.bu ölçümlere bakılıcakmış ve ona göre insülin veriyolarmış.
rabbime dualar ediyorum şimdi diyetle düşsün şekerim iğneye gerek kalmasın.
canım yaaa bana vermediler ölçüm cihazı:44: akıl sır ermiyor her doktor farklı birşey yapıyor demekki Allah Allah:94: neyse iyi sonuçlar alırsın inşallah sıkıntı olmaz. diyetim çok sıkı demişsin rica etsem paylaşır mısın burda? benimkini okumuşmuydun? çok sıkı değil benimki sanki. bir kıyaslıyalım birbirimizinkini.
kızlar bugün benim için çok parlak bir gün değil sanırım :( annemle konuştum az önce dedem rahatsızdı 1 haftadır ,kalp doktoruna gitmişti hemen yarın anjiyo yapacaklarmış,şimdiye kadar hiç kalple ilgili bir sorunu yoktu biranda böyle duyunca şaştım kaldım.. ayrıca başka bi can sıkıcı haber daha aldım ve olan moralimde dibe vurdu..Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin ne diyim..

birde aklıma geldi şimdi bugün bana milupa annebebek kulübünden ufak bi paket geldi.içinde hamilelik doğum ve bebekle ilgili bir kitapçık ve cd ,birakç indirim kuponu,1tane still tea sütü artırrıcı çay,nievanın küçük bi paket ıslak mendili,ve şampuan ve krem için tester var..şaşırdım bu güne kadar hiçbişey gelmemişti milupadan..
canım ya geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırsın :29:
,WELCQME+,dreamer35+,
kızlaaaaaar nasılsınız 3 umuz kalmşız sadece :46: :64:
ben geçmişi okumaya dalmışım sen çıkmışsın canım:91:

,WELCQME+,dreamer35+,
kızlaaaaaar nasılsınız 3 umuz kalmşız sadece :46: :64:

Hoşgeldin canım...Biz oğluşumla gayet iyiyiz...Tekmeleyip duruyor ama aşağıya doğru...Ben bu veleti ne zaman yukarıda tekmelerini hissedeceğim...

Birde normal doğum videolarını seyrediyordum...Allah hepimize yardım etsin...

evet canım 24 bittikten sonra alıyorsun raporunu.24+1 de yani. devlet hastanesinden halledersin kolayca:16:

tat lım bide bişey sorcam benm 32.hafta iznim 2.dönemn 2 haftası başlayr ama sunu düşünyrme doğmdan sponrada 2 ay diye düşünnce hazran 15 gbi sure btyr bnde zaten okul kapanyr dyrdum ama hazrann sonuna kadr okula gtmek gerkyr mu nasıl ayrlayacaz bu izin mesleseni tam anlatamadım ama sen anladın mı :1:

Hoşgeldin canım...Biz oğluşumla gayet iyiyiz...Tekmeleyip duruyor ama aşağıya doğru...Ben bu veleti ne zaman yukarıda tekmelerini hissedeceğim...

Birde normal doğum videolarını seyrediyordum...Allah hepimize yardım etsin...

canım benmkde aşagda tekmleyr yada solda sağ tarf boş hepp :9: bende izledm bi iki kez normal doğum videosu gayet kolay gozkyr uzaktan baknca :9: ben korkmyrm pek hayrlsı olsn hakkkmza..bugun hastanede beklerken küvezde başka hastaneden bebk getrdler annesi de yannda aglyr çok duygulandm gornce :59:

tat lım bide bişey sorcam benm 32.hafta iznim 2.dönemn 2 haftası başlayr ama sunu düşünyrme doğmdan sponrada 2 ay diye düşünnce hazran 15 gbi sure btyr bnde zaten okul kapanyr dyrdum ama hazrann sonuna kadr okula gtmek gerkyr mu nasıl ayrlayacaz bu izin mesleseni tam anlatamadım ama sen anladın mı :1:

canım senle aynı dönemde ayrılcaz cidden karışık gibi bu izin işleri

Back
X