• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar günaydın hepinizee
bişey sorcam size:ben çatlak için mustelayı kullanıorm, bitmek üzere gerçi. 2.aydan itibaren kullanmama rağmen göğüs altlarında çatlaklar oluştu maalesef:59:
önereceğiniz marka veya bi karışım var mı? Ama gerçekten etkili bişi olsun istiorm. Bu yaşta çatlamak istemiorm ya:59:

tatlım bitkisel kullansan kakao yağı mesela

ya onu da düşündümde, ben sabahları banyo yapıorm ve ondan sonra krem sürüorm. sonra hemen giyinip işe gidiorm. kakao yağı bulaşır üstüme diye düşündüm, bulaşır dimi:26:

günaydın canım...bende kakao yagı kulanıyorum ancak akşam sürüyorum veç Streç Film ile sarıyorum daha iyi çekiyor...gerçekten bulaşıyor bir iki tane atletim var onalrı giyorum..faydasını gördüm daha nemli cildim...
ayrıca ben badem yagı,kantoron yagı ve vazelinde sürüyorum...günde en az ii kere...bazen daha fazla bile oluyor..her en kadar genetik olsada eliizden geleni yapıyoruz işte...bir ay sonra bunlara paralele daha profosyoel ürün kulanacagım...

yaprak dökümü böle mi bitecekti...
ay ben ali rıza öldu oaraya kadr izleyebldm sonra nasıl btti merak edyrm :52:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bebeişler nasıl iyidir umarım?biz iyiyiz çok şükür bide şu kaşıntılarım azalsa çok iyi olacak bakalım artık
canım ben dun sordm dr a hamllekte normel kaşntlar cilt kurur dedi benm kollarm çok kaşnyrdu kollarna nemlendrci krem sur dedi :70:
günaydınlar:2::3::4::5:

günaydın güzel annelerrr :80: :80: :80:
benim 1 haftam daha doldu yuppiiii :66: :66::46::46:
perşembe günlerini bu nedenle çok seviyorumm:69::69:

gunaydınnn şekerler bizde otryrz kızımla dun dr a gtmştm şeklerm 153 çıkmştı şimdi aradm dr u ikincisine gerek yok 170 den yuksek çıksaydı gel derdm dedi..şerbetli tatlı çok tuketmemeye çaılş sutlu tatlı ye istedgnde canın.. ekmeğide sabahları ye sadece dedi..bu kadr la syrdık yani :1: normalde tatlı yiyen biri deildim zaten hamlelekte yemye başlamştm braz ...kan degerlerm braz düşük çkmş demiri ihmal etme dedi..bebişim hep bize dönktü llerni falan açp kaldrp duryrdu çok artist duryr szin kız çok poz veryr bugun dedi estetik bulmuş bizim kızmı dr umuz çok gulduk :9:

:66: burası hazır kalablıkken bir kaç sorum olucak size.... bebişlerimiz için hanhi marka bakım ürününü alacaksınız..forumdaki tüm yazıları okudum...
mustela
sebamed en çok agırlıkta..

nivea ve Chicco dan daha az mennunlar..gerçi bebeğin doğdugu mevsime görede değişiyor her şey ve bakımada bağlı...
cevremde pişik için sadece bebanten kullanan yada hameten kulananalr var ..yada popolin diye bir markadan çok mennunlar...hatta sadce dalin kullan bile var...
sizler ne düşünüyorsunuz..nede olsa yaza girerken kucagımıza alacagız evlatlarımızı nasipse...

abartmak istemiyorum ama evlat işte en iyisi olsun istiyorum...

kızlar günaydın hepinizee
bişey sorcam size:ben çatlak için mustelayı kullanıorm, bitmek üzere gerçi. 2.aydan itibaren kullanmama rağmen göğüs altlarında çatlaklar oluştu maalesef:59:
önereceğiniz marka veya bi karışım var mı? ama gerçekten etkili bişi olsun istiorm. bu yaşta çatlamak istemiorm ya:59:
Ben de lierac ve munix C kullanıyorum birini sabah birini akşam kullanıyorum hangisi etkili bilmiyorum ama hiç çatlağım olmadı:)

yaprak dökümü beni şaşrıttı şevket evin içine girince hediyesi düşüyordu ya bende reklma bakarak oğlunu görüyor sevinçten ayga kalkıyor oğlum diyor ondan sevinçten düşüyor diye düşündüm..en sonunda da hep beraber trabzona dönüyorlar diye..ama hiçte öle olmadı geldiklerinde öldü..oğlunu göremedi..eger sedefe ugramasaydı görecekti babasını yada telefonda konuşsaydı ben çıktım diye adamın içinde kalmıcaktı..ben en çok ona üzüldüm...
birde en son trende hayriye hanım ali rızanın bir sözünü hatırladı...ilk istanbula gelirken korkma hayriye ben burdayım daha ölmedim dedi...ama giderken yoktu tabi.. falan filan işte canım...üzlüdük yani geçiçi ...akşam eşimde nöbetçiyid gece 4 tte yaptıım tüm gün aklımda kaldı etkiledi beni...geçen senede akşı mennuda böle olmuştuk...

:66: burası hazır kalablıkken bir kaç sorum olucak size.... bebişlerimiz için hanhi marka bakım ürününü alacaksınız..forumdaki tüm yazıları okudum...
mustela
sebamed en çok agırlıkta..

nivea ve Chicco dan daha az mennunlar..gerçi bebeğin doğdugu mevsime görede değişiyor her şey ve bakımada bağlı...
cevremde pişik için sadece bebanten kullanan yada hameten kulananalr var ..yada popolin diye bir markadan çok mennunlar...hatta sadce dalin kullan bile var...
sizler ne düşünüyorsunuz..nede olsa yaza girerken kucagımıza alacagız evlatlarımızı nasipse...

abartmak istemiyorum ama evlat işte en iyisi olsun istiyorum...

canım ben yeni doğum yapan arkadaşmla konştm ben de sebamed almak istyrdm..ama pahalı gelyrdu bana biraz o nivea nınkini kullanyrmş gayet de memnunmş bu tarz seylere çok para vermeye gerek yok dedi dalin bile gayet guzel alablrsn dedi..pişik için evet herkes bepanten i öneryr onda hemfikiriz :34:

Kızlar ben de dün şeker tarama sonuçlarımı aldım açlık 66 , 50 gr yüklendikten sonra 80 çıktı doktora da gitmedim daha heralde sorun yoktur diye düşünüyorum,

canım ben yeni doğum yapan arkadaşmla konştm ben de sebamed almak istyrdm..ama pahalı gelyrdu bana biraz o nivea nınkini kullanyrmş gayet de memnunmş bu tarz seylere çok para vermeye gerek yok dedi dalin bile gayet guzel alablrsn dedi..pişik için evet herkes bepanten i öneryr onda hemfikiriz :34:

ne kadar sakınırsan o kadar hassa oluyor ve alerjik bünye oluyor dede bana doktorum..ilk başta bile çamaşıalrını sabon tozu ile ile yıka ama ilerki aylarda evdeki detrajanınla yarıya yıka ve esktra durulama yap dedi bana...
bende aynı şeyi düşüyorum çok para vermek taraftarı değilim..zaten pişik gibi şeyler annein bbeğin iyi bakmmasından çoğu zaman oluyor..vucudu için bile losyon olarak yine doktorların yazdığı recete ile alınan losyonalrı önerdi doktor..ha daln sürersin mis gibi kokar ama onda koku yok...

artık ortaya karışık bir şeyler yapacagız...

günaydın arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum
hepsi buradadan park yatak alan arkadaşlar konuşuyorlardı fiyatı uygn diye falan ben baktım 3 çeşit falan var hangisini aldınız
alanları hatırlamıyorum inşallah buakşama kadar görürsünüz çünkü akşam eşimle sipariş etmek istiyorum eve gidince

Kızlar ben de dün şeker tarama sonuçlarımı aldım açlık 66 , 50 gr yüklendikten sonra 80 çıktı doktora da gitmedim daha heralde sorun yoktur diye düşünüyorum,

yok canım eğer 50 de şekerin 140 ı geçerse 100 lüğü yapıyorlar
benim 142 çıktıığı halde 100 lüğü yaptılar 100 lük tam bir çin işkencesiydi
limon götürmeyi unutmayın gidenler

Evet Tiancu cum :48:
Aldığımız kilolar da aynı seninle :17:
cnm sen şeker testini yaptırmış mıydın? ben önümüzdeki hafta yaptırıyorum..

Canım benim yaptırmama daha 2 hafta var.İnşallah iyi sonuçlar alırız.

yaprak dökümü beni şaşrıttı şevket evin içine girince hediyesi düşüyordu ya bende reklma bakarak oğlunu görüyor sevinçten ayga kalkıyor oğlum diyor ondan sevinçten düşüyor diye düşündüm..en sonunda da hep beraber trabzona dönüyorlar diye..ama hiçte öle olmadı geldiklerinde öldü..oğlunu göremedi..eger sedefe ugramasaydı görecekti babasını yada telefonda konuşsaydı ben çıktım diye adamın içinde kalmıcaktı..ben en çok ona üzüldüm...
birde en son trende hayriye hanım ali rızanın bir sözünü hatırladı...ilk istanbula gelirken korkma hayriye ben burdayım daha ölmedim dedi...ama giderken yoktu tabi.. falan filan işte canım...üzlüdük yani geçiçi ...akşam eşimde nöbetçiyid gece 4 tte yaptıım tüm gün aklımda kaldı etkiledi beni...geçen senede akşı mennuda böle olmuştuk...

Bence bu finalde en komiği istanbuldan trabzona trenle gitmeleri oldu çünkü istanbuldan trabzona tren hattı yok :))) Bu hatayı nasıl yaptılar bilmiyorum:)

Back
X