• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Günaydın canım,
yokluğumu sadece dün mü farkettin:17: bir haftadır yatıyorum güzelim ya,pazartesi bi yattım dün akşam kalktım bugün işe geldim:2:

pzt salı çarşamba bende yoktum kuşummm bende dün iş başı yaptım
sölemiştim ya babam gelcek rapor alıcam evdeyim diye
çok geçmiş olsun canım toparlandınmı biraz

Peki kızlar park yatak puset hakkında konustuk bu bebeği içine koyacağımız çantadan hiç konusmadık yada ben yakalayamadım bu cantalardan da almamız gerekiyor dimi

Canım biz bebek arabasını travel düşündüğümüz için içinde var ama olmasaydıda gidip almazdım çok gerekli değil bence pusette üzerine battaniyesini falan örttüğünde aynı görevi görüyor.

Günaydın hayırlı cumalar kısslar portbebe bebek çantası falan knuşulmuş hem oto koltuğu ve ana kucağı olarak kullanılanlar aynı zamanda taşıma için de kullanılıyorbence kullanışlı olabilir

pzt salı çarşamba bende yoktum kuşummm bende dün iş başı yaptım
sölemiştim ya babam gelcek rapor alıcam evdeyim diye
çok geçmiş olsun canım toparlandınmı biraz

Aaaa evet sende raporluydun dimii,unuttum canım ben.Biraz toparladındım ama iyi değilim inşallah cumartesi pazarda dinlenip üzerimden hastalığı Allahın izniyle atmayı planlıyorum:9:
Bünyem iflas etmiş 5 gündür yatırdı beni.Ateşten iki gün gözümü açamadım.Hamd olsun biraz biraz iyiyim şimdi işe gelebildim.Sen nasılsın canım babişkonla hasret giderebildin mi,neler yaptınız bakim?

Aaaa evet sende raporluydun dimii,unuttum canım ben.Biraz toparladındım ama iyi değilim inşallah cumartesi pazarda dinlenip üzerimden hastalığı Allahın izniyle atmayı planlıyorum:9:
Bünyem iflas etmiş 5 gündür yatırdı beni.Ateşten iki gün gözümü açamadım.Hamd olsun biraz biraz iyiyim şimdi işe gelebildim.Sen nasılsın canım babişkonla hasret giderebildin mi,neler yaptınız bakim?

geçmiş olsun canım vitamin desteğinden mi bilmiyorum ama her zaman kış günlerinde burnunu çeke çeke gezen ben bu sene hiç hasta olmadım

kızlar günaydınnnn :64: :64:
hayırlı cumalar hepinize... :80:

Esteem hoşgeldin, çok geçmiş olsun... :48: :48:

Mesacım ben anakucağı ile hastaneden çıkarıcam sanırım, ayrıca portbebe almayacağım..
Anakucağını da bebek arabası ile beraber set halinde alırım diyorum, ama daha net araştırmadım... :26:

aman tatlım dikkat et kendine grip kötü inşallah atlatırsın iyice
evettt babişle hasret giderdik kızımın eşyalarınıda getirdi evde oturduk valla bi yere çıkmadık banada iyi oldu dinlendim zaten fazla yürüyemiyorum artık

Mesacım ben anakucağı ile hastaneden çıkarıcam sanırım, ayrıca portbebe almayacağım..
Anakucağını da bebek arabası ile beraber set halinde alırım diyorum, ama daha net araştırmadım... :26:

Günaydın canımmm

Günaydın hayırlı cumalar kısslar portbebe bebek çantası falan knuşulmuş hem oto koltuğu ve ana kucağı olarak kullanılanlar aynı zamanda taşıma için de kullanılıyorbence kullanışlı olabilir
günaydın tatlım hoşgeldinnnnnn bende o otokoltuğu olanlardan aldım yani bebek arabasınada takılıyo ayrıda taşınıyo bizimki arabayla setti

günaydın kuşum hogeldinnnnnnnnnnnnnn

geçmiş olsun canım vitamin desteğinden mi bilmiyorum ama her zaman kış günlerinde burnunu çeke çeke gezen ben bu sene hiç hasta olmadım

Sağol canım,Aman maşallah canım nazar değmesin:nazar:vitamin desteğide alıyorduk ama yine de hasta oldum.İnşallah diğer hasta olmayan annişler hasta olmaz senda dahil:23:

Canım Hayırlı cumalar hoşgeldin,çok sağol.

aman tatlım dikkat et kendine grip kötü inşallah atlatırsın iyice
evettt babişle hasret giderdik kızımın eşyalarınıda getirdi evde oturduk valla bi yere çıkmadık banada iyi oldu dinlendim zaten fazla yürüyemiyorum artık

neler göndermiş annanne,resimlerini çekersin bizde görürüz artık.:46:

Sağol canım,Aman maşallah canım nazar değmesin:nazar:vitamin desteğide alıyorduk ama yine de hasta oldum.İnşallah diğer hasta olmayan annişler hasta olmaz senda dahil:23:

Amin canım zaten zor hareket ediyoruz bide hastalıkla hiç çekilmez hamilelik, bende bikaç gündür eşimin t-shirtleriyle uyuyorum geniş ve rahat oluyolar:52: hastalanırsamda ondan hastalanıcam herhalde

günaydın tatlım hoşgeldinnnnnn bende o otokoltuğu olanlardan aldım yani bebek arabasınada takılıyo ayrıda taşınıyo bizimki arabayla setti

günaydın kuşum hogeldinnnnnnnnnnnnnn

Evet canım arabalı olanlar çokk kullanışlı ve güzel görünüyor ama ben ilk etapta bebek arabası almayacağım için ana kucağını ayrı alırım herhalde

neler göndermiş annanne,resimlerini çekersin bizde görürüz artık.:46:
kız hangi birini çekcem 1 yaşına kadar gardrop düzmüş annem çekmeye çalışırım bi kısmını
Amin canım zaten zor hareket ediyoruz bide hastalıkla hiç çekilmez hamilelik, bende bikaç gündür eşimin t-shirtleriyle uyuyorum geniş ve rahat oluyolar:52: hastalanırsamda ondan hastalanıcam herhalde

Evet canım arabalı olanlar çokk kullanışlı ve güzel görünüyor ama ben ilk etapta bebek arabası almayacağım için ana kucağını ayrı alırım herhalde
bizede hediye geldi tatlım ya allahtan kurtuldum onlardan

günaydın kızlaar,:92:
bugün oğluşumuzla randevumuz var 16.30 da..
3 hafta oldu tam,artık kontrolleri sıklaştıracaz demişti dr.um..
çok heyecanlıyım bakalım nasıl olmuş kuzum..:16:

bayans,,canım geçmiş olsun
ama kendini yiyip bitirme lütfen,tabi yaşadıkların kolay değil ama sen güçlü bir kadınsın bence
üstesinden geleceksin,dr.da önelimini almış zaten,içini ferah tut kontrollerini ve kendini ihmal etme:34:

esteem,,geçmiş olsun canım..bu aralar salgın var neyseki atlatmış
gibisin,kendini fazla yorma hemen geçti diye,grip bu sinsi illet,hele bizim durumumuzda daha da beter..

Son düzenleme:
Back
X