- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #33.081
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
esteem tatlım dün yoktun merak ettim
günaydın şekerim cümleten hayırlı cumalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
günaydın şekerim cümleten hayırlı cumalar
Günaydın canım,
yokluğumu sadece dün mü farkettinbir haftadır yatıyorum güzelim ya,pazartesi bi yattım dün akşam kalktım bugün işe geldim:2:
Peki kızlar park yatak puset hakkında konustuk bu bebeği içine koyacağımız çantadan hiç konusmadık yada ben yakalayamadım bu cantalardan da almamız gerekiyor dimi
hayırlı cumalar tatlımmmmmmmm
canım ben o içine bebek koyulan çanta gibi şeyden almıycam hiç kullanışlı değil bence
ben de bilemedim ne yapsam diye hastaneye gidince herkes te ondan görüyorum almazsak pusetle mi götürecez
pzt salı çarşamba bende yoktum kuşummm bende dün iş başı yaptım
sölemiştim ya babam gelcek rapor alıcam evdeyim diye
çok geçmiş olsun canım toparlandınmı biraz
Aaaa evet sende raporluydun dimii,unuttum canım ben.Biraz toparladındım ama iyi değilim inşallah cumartesi pazarda dinlenip üzerimden hastalığı Allahın izniyle atmayı planlıyorum
Bünyem iflas etmiş 5 gündür yatırdı beni.Ateşten iki gün gözümü açamadım.Hamd olsun biraz biraz iyiyim şimdi işe gelebildim.Sen nasılsın canım babişkonla hasret giderebildin mi,neler yaptınız bakim?
Aaaa evet sende raporluydun dimii,unuttum canım ben.Biraz toparladındım ama iyi değilim inşallah cumartesi pazarda dinlenip üzerimden hastalığı Allahın izniyle atmayı planlıyorum
Bünyem iflas etmiş 5 gündür yatırdı beni.Ateşten iki gün gözümü açamadım.Hamd olsun biraz biraz iyiyim şimdi işe gelebildim.Sen nasılsın canım babişkonla hasret giderebildin mi,neler yaptınız bakim?
kızlar günaydınnnn![]()
hayırlı cumalar hepinize... :80:
Esteem hoşgeldin, çok geçmiş olsun...![]()
Mesacım ben anakucağı ile hastaneden çıkarıcam sanırım, ayrıca portbebe almayacağım..
Anakucağını da bebek arabası ile beraber set halinde alırım diyorum, ama daha net araştırmadım... :26:
günaydın tatlım hoşgeldinnnnnn bende o otokoltuğu olanlardan aldım yani bebek arabasınada takılıyo ayrıda taşınıyo bizimki arabayla settiGünaydın hayırlı cumalar kısslar portbebe bebek çantası falan knuşulmuş hem oto koltuğu ve ana kucağı olarak kullanılanlar aynı zamanda taşıma için de kullanılıyorbence kullanışlı olabilir
kızlar günaydınnnn![]()
Mesacım ben anakucağı ile hastaneden çıkarıcam sanırım, ayrıca portbebe almayacağım..
Anakucağını da bebek arabası ile beraber set halinde alırım diyorum, ama daha net araştırmadım... :26:
geçmiş olsun canım vitamin desteğinden mi bilmiyorum ama her zaman kış günlerinde burnunu çeke çeke gezen ben bu sene hiç hasta olmadım
kızlar günaydınnnn![]()
aman tatlım dikkat et kendine grip kötü inşallah atlatırsın iyice
evettt babişle hasret giderdik kızımın eşyalarınıda getirdi evde oturduk valla bi yere çıkmadık banada iyi oldu dinlendim zaten fazla yürüyemiyorum artık
Sağol canım,Aman maşallah canım nazar değmesinvitamin desteğide alıyorduk ama yine de hasta oldum.İnşallah diğer hasta olmayan annişler hasta olmaz senda dahil
![]()
günaydın tatlım hoşgeldinnnnnn bende o otokoltuğu olanlardan aldım yani bebek arabasınada takılıyo ayrıda taşınıyo bizimki arabayla setti
günaydın kuşum hogeldinnnnnnnnnnnnnn
kız hangi birini çekcem 1 yaşına kadar gardrop düzmüş annem çekmeye çalışırım bi kısmınıneler göndermiş annanne,resimlerini çekersin bizde görürüz artık.![]()
bizede hediye geldi tatlım ya allahtan kurtuldum onlardanAmin canım zaten zor hareket ediyoruz bide hastalıkla hiç çekilmez hamilelik, bende bikaç gündür eşimin t-shirtleriyle uyuyorum geniş ve rahat oluyolarhastalanırsamda ondan hastalanıcam herhalde
Evet canım arabalı olanlar çokk kullanışlı ve güzel görünüyor ama ben ilk etapta bebek arabası almayacağım için ana kucağını ayrı alırım herhalde