• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Peki kızlar park yatak puset hakkında konustuk bu bebeği içine koyacağımız çantadan hiç konusmadık yada ben yakalayamadım bu cantalardan da almamız gerekiyor dimi

bende o çanta vari şeylerden hiç hazetmedim..bende travel setteki ana kucağını kullanıcam..
bebeğin omurilik gelişimi ve hassasiyeti için en uygun taşıma biçimi ayrıca..ama beylerin taşıması gerek tabi,biraz ağır oluyor..

günaydın kızlaar,:92:
bugün oğluşumuzla randevumuz var 16.30 da..
3 hafta oldu tam,artık kontrolleri sıklaştıracaz demişti dr.um..
çok heyecanlıyım bakalım nasıl olmuş kuzum..:16:

bayans,,canım geçmiş olsun
ama kendini yiyip bitirme lütfen,tabi yaşadıkların kolay değil ama sen güçlü bir kadınsın bence
üstesinden geleceksin,dr.da önelimini almış zaten,içini ferah tut kontrollerini ve kendini ihmal etme:34:

esteem,,geçmiş olsun canım..bu aralar salgın var neyseki atlatmış
gibisin,kendini fazla yorma hemen geçti diye,grip bu sinsi illet,hele bizim durumumuzda daha da beter..

günaydın tatlımmmmmmmmmm
ne güzel oğluşunu görcennn ay bende 2 şubatta gidicem daha

şekerim ben de 2 ya da 3 şubatta... daha var...poffff:63:
ay ayyyyyyyyyyyyyy benim arkadaş doğuruyo 11 şubatta kız nasıl stres anlatamam

Sağolun kızlar sizlerden edindiğim bilgiye göre bebek tasıma çantası almıyorum :1:
bencedeeee ya bu arada buı bebeğin eşyalarını koyacağımız çantayı nasıl almak lazım şöle bi göz gezdirdim çok pahalı yaaaaaaaa

ay ayyyyyyyyyyyyyy benim arkadaş doğuruyo 11 şubatta kız nasıl stres anlatamam

bencedeeee ya bu arada buı bebeğin eşyalarını koyacağımız çantayı nasıl almak lazım şöle bi göz gezdirdim çok pahalı yaaaaaaaa

evet canım yaa,birde omuzdan askılısı pek kullanışlı değil diyor herkes genelde,
ama çoğunluğu öyle çantaların da..bende sırt çantası düşünüyorum oyuzden..birkaç arkadaşım da öyle yaptı,şöyle bol gözlü kaliteli birşey olursa işimizi görür bence..ben bir cat çanta siparişi verdim
ama gözleri nasıl bakalım..çünkü shell smart card promosyonundan gelecek..

bencedeeee ya bu arada buı bebeğin eşyalarını koyacağımız çantayı nasıl almak lazım şöle bi göz gezdirdim çok pahalı yaaaaaaaa[/QUOTE]

DAHA O ÇANTALARA HİÇ BAKMADIM BİR DE O VAR DİMİ

günaydın kızlaar,:92:
bugün oğluşumuzla randevumuz var 16.30 da..
3 hafta oldu tam,artık kontrolleri sıklaştıracaz demişti dr.um..
çok heyecanlıyım bakalım nasıl olmuş kuzum..:16:

bayans,,canım geçmiş olsun
ama kendini yiyip bitirme lütfen,tabi yaşadıkların kolay değil ama sen güçlü bir kadınsın bence
üstesinden geleceksin,dr.da önelimini almış zaten,içini ferah tut kontrollerini ve kendini ihmal etme:34:

esteem,,geçmiş olsun canım..bu aralar salgın var neyseki atlatmış
gibisin,kendini fazla yorma hemen geçti diye,grip bu sinsi illet,hele bizim durumumuzda daha da beter..

Sağol canım,atlatıcam inşallah,iyi oldum deyip tedbiri bırakmamak lazım haklısın.

evet canım yaa,birde omuzdan askılısı pek kullanışlı değil diyor herkes genelde,
ama çoğunluğu öyle çantaların da..bende sırt çantası düşünüyorum oyuzden..birkaç arkadaşım da öyle yaptı,şöyle bol gözlü kaliteli birşey olursa işimizi görür bence..ben bir cat çanta siparişi verdim
ama gözleri nasıl bakalım..çünkü shell smart card promosyonundan gelecek..

DAHA O ÇANTALARA HİÇ BAKMADIM BİR DE O VAR DİMİ[/QUOTE]
evet ya bide o çanta var aman yaaa eksik bitmiyoki izne ayrılmadan hepsini alıym diyorum baktıklarım hep 100 tl ve civarı benim sinir oldum valla

günaydın kızlar bebişlerınız nasıl bız dun kızımızı gördük çok güzeldi maaşllah yanakları fısır fısır:nazar:harıka bı duygu anne olmak
cnm gözünaydın ne güzel görmüşsün kızını bende salı gidicem inşallah.

Günaydın kızlar,
Bizde bi 5 günlük aradan sonra çok şükürki aranıza dönebildik.Ağır bir grip geçiriyoruz ve 5 gündür yatıyorum.Antibiyotik tedavisine başladık mecburen,idrar yollarım enfeksiyon kapmış.Çok şükür ki annemler çok iyi baktılar ki bugün işe gelebildim.Aman kızlar dikkat edin vitaminlerinizi ihmal etmeyin,bu hastalık geldi mi insanı canından bezdiriyor:43:
Tatlişoğlum sana da çok geçmiş olsun.Allah şifalar versin inşallah.Ciddi problem olmaz inşallah sonrasında.

çok geçmiş olsun cnm aman sen bol bol c vitamini al kendine dikkat et.bol bol dinlen cnm

evet ya bide o çanta var aman yaaa eksik bitmiyoki izne ayrılmadan hepsini alıym diyorum baktıklarım hep 100 tl ve civarı benim sinir oldum valla

cnm ben o çantalardan almayı düşünmüyorum.bahsettiğiniz anladığım çantalardansa tabi.hani bezden oluyo genelde bebek çantaları.
ben kendime büyük gözlü bi çanta almayı düşünüyorum bebeğin eşyalarınıda ona koyucam.bakım setinide çantalı aldım.yakın yerlerde onuda kullanabilirim o yandan asmalı.

mrb kızlarr:emir_bebek:
bayans çok gecmış olsun canım kendı dr guven başka drlar pat dıye teşhıs koyuyorlar bıanda yıkılıyoruz oldugumuz yerde banada başka bır dr kalbe gıden damarda sorun var demıştı halbukı hıç bırşey yokmuş prof gttım ondan sonra ama o ıkı gun omurumden omur goturdu.

cnm ben o çantalardan almayı düşünmüyorum.bahsettiğiniz anladığım çantalardansa tabi.hani bezden oluyo genelde bebek çantaları.
Ben kendime büyük gözlü bi çanta almayı düşünüyorum bebeğin eşyalarınıda ona koyucam.bakım setinide çantalı aldım.yakın yerlerde onuda kullanabilirim o yandan asmalı.

bende öyle düşünüyodum tatlım yaa bübchenin çantalı setini alcam zaten bide büyük çanta alıym kendime tamam olur herhalde

gunyadn herkese kızlaaar bizde yeni kalktık braz fazla uyudum bugun eşimi kahvaltı yaptktan sonra gonderdm ay canm çok sklyr dsarı mı çıksam saclarmı mı kestrsem depresyona mı dryrm ne saclarmla ugrasmaya başladım galba :52:

mrb kızlarr:emir_bebek:
Bayans çok gecmış olsun canım kendı dr guven başka drlar pat dıye teşhıs koyuyorlar bıanda yıkılıyoruz oldugumuz yerde banada başka bır dr kalbe gıden damarda sorun var demıştı halbukı hıç bırşey yokmuş prof gttım ondan sonra ama o ıkı gun omurumden omur goturdu.

günaydın kızlarrrr

gunyadn herkese kızlaaar bizde yeni kalktık braz fazla uyudum bugun eşimi kahvaltı yaptktan sonra gonderdm ay canm çok sklyr dsarı mı çıksam saclarmı mı kestrsem depresyona mı dryrm ne saclarmla ugrasmaya başladım galba :52:

günaydın kızlar hoşgeldiniz

ayy gözünaydın canım maaşallah kızına.. benimki büyüdü habire babasıyla bana güç gösterisi yapıyor. bol bol tekme yiyoruz. eşimde elini karnıma koyup sarılmaya görsün deliriyor vurup duruyor. mutlu mu oluyor kıskanıyor mu çözmüş diiliz onu doğunca anlayacagız:) daha çok var benim doktoruma vakit gecsin diye bekliyorum merakla:)

aynen canım yaa artık dısarıdan tekmelerı o kadar net gozukuyorkı maaşallah güçlü kuvvetli bebişlerımız ama sabahları benı uyandırıyor sankı kalk artık karnımacıktı der gıbı zaten calıstıgım ıcın en fazla uyusam 7 ye kadar ama kızımız ona bıle sabredemıyor babasının elıne elıne sallıyo tekmelerı:emir_bebek:yaramazlar:66:

günaydın tatlımmmm
çok sıkıldıysan biraz çık dolaş hava al canımm

Back
X