- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #33.121
gunaydınnnnnn![]()
gunaydınn canm nasılsın bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydınnnnnn![]()
bende öyle düşünüyodum tatlım yaa bübchenin çantalı setini alcam zaten bide büyük çanta alıym kendime tamam olur herhalde
bende öyle düşünüyodum tatlım yaa bübchenin çantalı setini alcam zaten bide büyük çanta alıym kendime tamam olur herhalde
gunyadn herkese kızlaaar bizde yeni kalktık braz fazla uyudum bugun eşimi kahvaltı yaptktan sonra gonderdm ay canm çok sklyr dsarı mı çıksam saclarmı mı kestrsem depresyona mı dryrm ne saclarmla ugrasmaya başladım galba![]()
günaydın kızlar hoşgeldiniz
günaydın tatlımmmmmmmmmm
ne güzel oğluşunu görcennn ay bende 2 şubatta gidicem daha
gunaydınn canm nasılsın bakalım
bencede yeterli cnm.bende chicconunkini aldım.güzel bi çantası var.
günaydın cnm
bende senin gibiyim acayip sıkılıyorum 2 gündür kendimide eve kapadım valla çıkmıyorum dışarı onu bile istemiyo cnm.napcaz biz böle yaaa...
hoşbulduk tatlımmm
iyyim canım sıkı denetım altındayım annem bendeydı bır ay kaldı dun kaynanama devrettı benı o da ıkıdebır gelıp gıdıyor ne yedım dıye annem sabh 9 da aradı kalk bışeyler ye dıye.gercı yrn anneme gtcem.sen nslsın bebış nasıl
selam kızlar dün lohusa takımlarımı çamaşır filan aldım.. bi terlik kaldı..hazırlıklar maşallah tam gaz devam.. bi de şu bebek odasını halletseydik inşallah hayırla.. bebeğin eşyalarını da yerleştiricem.. ayyy herşey gözüme bakıo beni yap die.. ne zor yaa. derdi tasası bastı.. siz de ne var ne yok..
selam kızlar dün lohusa takımlarımı çamaşır filan aldım.. bi terlik kaldı..hazırlıklar maşallah tam gaz devam.. bi de şu bebek odasını halletseydik inşallah hayırla.. bebeğin eşyalarını da yerleştiricem.. ayyy herşey gözüme bakıo beni yap die.. ne zor yaa. derdi tasası bastı.. siz de ne var ne yok..
canım senınle gunumuz aynda sana bırsey sormak ıstıyorum doktorun dogumtarıhınle ılgılı bırsey dedımı
bebişmiz ii çok şukur özellkle geceleri çok kıpırdyr..çok guzel tatlım ne guzel annenler bakyr sana benm bugunlerde hiç iştahım yok biri bişey yapsada yesem dyrm yapmaktan skldm anlaşılan![]()
tünaydın kızlarrrr ciciler topiğine bebek odamızın kurulmuş haliyle resmini koydum bakın isterseniz.acaba bizdemi 2011 nisan bebeklerinin odaları beşikleri sepetleri diye bi topik açsakmı artık ne dersiniz zaman yaklaşıyor:18:
cnm benimkide kırmızısı.içi tek göz ama küçük 2 göz koymuşlar.bide lastik yapmışlar içine herhalde mamaları felan yada dökülcek şeyleri dik konumda koyabilmek için.çantanın önündede 2 gözü var çırtçırtlı.üstünede kapağı kapanıyo.hee bide yanlarında var 2 göz küçük.aysu canım chıcconun cantası ablam almış banada o yurt dışında kamerada gosterdı ama tam anlamdım lacıvert rengı nasıl ıçı ?
güle güle kullan cnm cicilerini.
cnm benimkide kırmızısı.içi tek göz ama küçük 2 göz koymuşlar.bide lastik yapmışlar içine herhalde mamaları felan yada dökülcek şeyleri dik konumda koyabilmek için.çantanın önündede 2 gözü var çırtçırtlı.üstünede kapağı kapanıyo.hee bide yanlarında var 2 göz küçük.
sağol canım benımkıde kapaklı demek aynı farklı renk
canımm geçmiş olsun,
sakin olmaya çalış, kolay değil ama .. inşallah sorunsuz atlatırsın bugünleri..
mrb kızlarr
bayans çok gecmış olsun canım kendı dr guven başka drlar pat dıye teşhıs koyuyorlar bıanda yıkılıyoruz oldugumuz yerde banada başka bır dr kalbe gıden damarda sorun var demıştı halbukı hıç bırşey yokmuş prof gttım ondan sonra ama o ıkı gun omurumden omur goturdu.
günaydın kızlar bebişlerınız nasıl bız dun kızımızı gördük çok güzeldi maaşllah yanakları fısır fısırharıka bı duygu anne olmak
Günaydın kızlar,
Bizde bi 5 günlük aradan sonra çok şükürki aranıza dönebildik.Ağır bir grip geçiriyoruz ve 5 gündür yatıyorum.Antibiyotik tedavisine başladık mecburen,idrar yollarım enfeksiyon kapmış.Çok şükür ki annemler çok iyi baktılar ki bugün işe gelebildim.Aman kızlar dikkat edin vitaminlerinizi ihmal etmeyin,bu hastalık geldi mi insanı canından bezdiriyor
Tatlişoğlum sana da çok geçmiş olsun.Allah şifalar versin inşallah.Ciddi problem olmaz inşallah sonrasında.
Günaydın kızlar sabah gelirken kampanyalı çıtçıtlı badi gördüm aldım hemen arkadasım yaka kısmı cıtcıtlı olsaydı kafası rahat gecerdi dedi hiç dikkat etmemişim bunun gibi var 2 3 tane 2 3 tane de yakası cıtcıtlı var şimdi ben yakası cıtcıtsızları kullanamaz mıyım
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
esteem tatlım dün yoktun merak ettim
kızlar günaydınnnn![]()
hayırlı cumalar hepinize... :80:
Esteem hoşgeldin, çok geçmiş olsun...![]()
Mesacım ben anakucağı ile hastaneden çıkarıcam sanırım, ayrıca portbebe almayacağım..
Anakucağını da bebek arabası ile beraber set halinde alırım diyorum, ama daha net araştırmadım... :26:
günaydın kızlaar,:92:
bugün oğluşumuzla randevumuz var 16.30 da..
3 hafta oldu tam,artık kontrolleri sıklaştıracaz demişti dr.um..
çok heyecanlıyım bakalım nasıl olmuş kuzum..
esteem,,geçmiş olsun canım..bu aralar salgın var neyseki atlatmış
gibisin,kendini fazla yorma hemen geçti diye,grip bu sinsi illet,hele bizim durumumuzda daha da beter..
günaydın kızlarrrr
gunaydn canm gule gule kullanın aldklarnzı bende aldm lohusa geceliği ve pijeması daha gögüs pedi ve emzrme sutyeni de alcam bakalım anam eksk btmyr hiiç :86:
tünaydın kızlarrrr ciciler topiğine bebek odamızın kurulmuş haliyle resmini koydum bakın isterseniz.acaba bizdemi 2011 nisan bebeklerinin odaları beşikleri sepetleri diye bi topik açsakmı artık ne dersiniz zaman yaklaşıyor:18: