• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

inşallah iyi bakıcı bulabilrz güvenebileceğimz kişileri bulmak zor gibi geliyor allah yardımcımız olsun insallah

günaydın güzel anneler;
şu bakım derdi ben de de var annem kardeşimin çocuğuna bakıyor kaynanam gelecek ama o başka ilde yaşıyor buraya gelince ne kadar durur sıkılır mı bilmem...kayınpederim de vefat etti yani sadece yaşlılar kendi evini arıyor ya işte tek düşüncem bu inşallah bebiş onu kendine bağlar da bizden ayrılmak istemez.Bakıca konusu gerçekten önemli insanın aklı evde kalır hep benim ilk kızımda bir bakıcımız vardı mükemmeldi hala görüşüyoruz ama o şimdi torunlarına bakıyor.Neyse hiç üzülmeyelim bıdıklarımız kısmetleriyle gelirler inşallah güzel çözüm yolları buluruz

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeni bi hafta başladı hemencecik geçer inşallahhhhh
nasılsınız
Günaydın kuşum geçer inşallah canım güne iyi başlamaya bak devamı gelir
Günaydın Kızlarrrr :64: :92:

hepinize iyi haftalar...

Günaydınnn canım
günaydınlar canım
nasılsın
İyiyiz canım ne olsun oğlumdan şikayetçiyim ya karnımda resmen akrobasi hareketleri yapıyo eşim elini karnıma koyunca duruyo tuhaf bişey nasıl böyle oluyo anlayamıyorum adamın hevesi kırılıyo her defasında

teşekkür ederim :16:cnm öyle hem modelhem fiyat araştırıyorum ama bunu beğendik...:17: nazar değmesin hem..malum 40 ında dağıtıcaz

:nazar: maşallah cnm... bebişine... boyuda uzamış oh... kız ye kısıtlama kendini büyüsün bebek..şöyle doğunca ele gelir olsun..yıkamasıda kolay olur..:16:

saol Esracım..ayy napim cnm yaa normal doğum istediğimden korkuyorum iri bebek olmasından..
normal kilosunda olsun,fazlasında gözüm yok,ben bakarım ona güzel güzel alır yine kiloları:16:

slm hatunlar nasılsınız? ben uykusuz ve gerginim..tövbe yarbbi ya delircem gece adamdan rahat yok sabah çocuktan çıldırtcaklar beni ikisi birden..zaten 2den sonra yattık,sabahta 6-7 gibi bi wc ye kalkıyorum bir daha uyuyamıyorum delircem ya,hergün çeşitli şekillerde doğuma gidiorum :59: gına geldi artık,düşünmüyorm güya ama demek bilinçaltımda mı var nedir? sonrda tam uykuya dalıcam saat çaldı eşim işe gitti,tekrar yattım bu sefer tepemde görümcem elektirk süpürgesi açtı helikopter gibi har har :52: ya sabır dedim ya muhammet..! sonrada saat 10 olmuş bu seferde oğlum uyandı ,kalk kalk susmuyor..! kalktım ama kafam sepet gibi zonk zonk..

cnm maş.kuzuna :nazar: inş döner ,ya bazen son zamanda bile dönüyor niye dr ısrarlı anlamadım..benim ilk bbeişte son birkaç saatte dönmüştü..olmadı masaj denersin :82:

h.gelidin aramıza..bende evdeyim ,2 yaşında bir oğlum var şimdide erkek bebişim..evet benimkide ilk bebişten daha hareketli sanırım 2.gebelikte daha anlıyor insan ondan..siteyle ilgili bişey sormak istersen çekinmeden sor cnm cevaplarım,gören herkes cevplar merak etme okiş :34:

saol cnm..eveet son ana kadar dönmeyen bebekler var tabi,hatta son günlerde habire dönenlerde varmış,bir yukarı bir aşağı ama benim oğluş biraz keyfine düşkünmüdür nedir bayadır aynı pozisyonda
biz önlemlerimizi alalım da yine onun keyfi bilecek tabi..

slm kızlar biz geldik yaa bakıyorumda herkeste gerginlik uykusuzluk var bizde uyuyamıyoruz artık çok sinir bozucu gerçekten

bayanscım bu arada geçmiş olsun benm pc bozuktu sana yazamadım bikaç gündür ya:25::25: ayrıca çamlıca erdemde tülay hanımda yapıcam inş. doğumu ben canım ve tülay hanımdan çok ama çok memnunum sakin odalara bakıp yine yazarım sana :54:

landsarc gözün aydın canım miniğini görmüşsün maşallah :31::31:

discopur canım sen net ne zaman izne çıkıcan artık zorluyor dimi benide:2:

saol Nisa,darısı senin miniğine inş.
kızlar biz geldik doktordan :64: kızım kocaman olmuş :nazar::nazar::nazar: 1650 gr:nazar: boyuda 40 cm sanırım doktor söylemedi ben hesaplamaya çalıştım. çok nazlı birşey durmadı yerinde doktor krize girdi resmen bir ölçüm yaptırmadı diye :1: yine yüzünü göstermedi resim çektirmedi ancak 5snlik videosu var yarım yamalak o da :14: neyse herşey yolunda ya önemli olan o. kilo almamışım doktor kabuledilbilir almaman dedi.bende diyet yüzünden dedim:46: anacım alsak yaranamıyoruz almasak yaranamıyoruz doktorlara :84: kızım dönmüş başaşağı gerçi durduğu yok sürekli dönüyor :52: 32.haftada tekrar gitcez rapor yazcak izne ayrılmamız için. sizlerle paylaşalım hemen dedik...

oyy oyy maşallaaah :nazar: kızımız da büyümüş iyice..ooh tatilerlerde başlıyor ne güzel valla..kilo da almamışsın valla süpersin,şekerin çıkması yaradı vallaa..ben 8,5-9 kilo arası gidiyorum canım..benim dr.sıkmıyor beni ama dikkatli olduğumu bildiğinden kontrolcüde değil pek..fena değil diyor ama 2 kilo fazlam var gibi o da tamamen abur cuburdan ben biliyorum kendimi :17:
selamlar herkese :79::79::79::80::80:
Dün bizimde kontrolümüz vardı şükür herşey yolundaymış. Oğluşumun kilosu 1570 gr olmuş gününe göre 9 gün önden gidiyor ve doğum tarihimiz 2 nisana düştü usg de öle gözüküyor ve doktorumuzda bastırarak bunu söyledi . doğum pozisyonunu almış bebeişimiz . sordum ne zaman belli olacak normal yada sezeryan bişey söyleyebilirmisiniz dedim . suan ki kontrollerimize göre normal olarak gidiyor ama son anda bişey değişirmi onu bilemeyiz dedi bebeği kucağına alana kadar sezeryan riski var ama 34. ve 36. haftalar gibi çatı muayenesi yapıcaz o zaman biraz daha netleşecek dedi.
Bizde yavaş yavaş çantamızı hazırlayalım dedik ve ilk pijamamı aldım bayağı kokoş süslü bi takım aldım birde spor bi 3 lü takım alıcam inşallah.Bu arada çanta için liste yapan var mı ??
maşallaah oğluşuna cnm..:nazar::nazar: hızla büyüyorlar ve geliyorlaar :52:
ne güzel pozisyonunu da almış,inşalaah değişmez,herşey yolunda giderde sağlıkla doğal doğumumuz yaparız inş.

selamlar annişler ben ikiz de ondan çok sıkıntıdayım heralde diyodum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca kaderimiz ortak demmekki diyorum. bugün doktora gittik 950şer gram olmuş benim paşalar ve altta duran yukarı çıkıp öbürüyle kafa kafaya vermiş şaka gibiledi. dua ediyorum erken gelmesinler diye.allah hepimize yardım etsin.

hoşgeldin,maşallah paşalarına ikiz ama kiloları gayet iyi..:nazar::nazar:
ayy 2 tane içerde nasıl duruyorlar ne büyük zevktir onları öyle görmeek:69:

günaydın kızlaar,selam veremeden geçmişe dalmışım..
nasılsınız?ne var ne yok?
bu sabah Kayra biraz sessiz ama,aklım ona takılıyor..dün de çok hareketliydi..:26:

Günaydın kuşum geçer inşallah canım güne iyi başlamaya bak devamı gelir
evettt tatlımmmm bu işyerinde sinir harbi yaşatmazlarsa iyi ama

bu sabah Kayra biraz sessiz ama,aklım ona takılıyor..dün de çok hareketliydi..:26:
hareketlenir birazdan annesiiii merak etme sen günaydın hoşgeldinnnn
günaydın kızlar
bugün kpss atamaları başlıyo başvuracak olan var mı ben başvurucam ama pek uygun pozisyon yok sanırım
günaydın canım hoşgeldinnn

Günaydın canımm, :48:
aynı şeyi ben de düşünüyordum, sabahtan beri hareket yoktu,
biraz önce minik minik kıpırtılar yaptı neysekii...
Arada bir hareketleri kesiyorlar, seninki de birazdan hareketlenir.. Allaha emanet hepsi.. :nazar:

ünayydın kısslar nasılsınız
biz galiba tatile erken giriyoruz öğreenci yok ders yok okulda :64::64::64::64:
Ohhh ne güzel valla bizde de eksik yok maş.Herkesler burda ders işliyorum mecburen ben:47:

günaydın kızlar
bugün kpss atamaları başlıyo başvuracak olan var mı ben başvurucam ama pek uygun pozisyon yok sanırım
Canım Allah yardımcın olsun inş hadi bakalım:34:

Günaydın canım valla ben artık kızıyorum bebişime gün içinde kıpır kıpır akrobasi hareketleri yapıyo içimde akşam babası saatlerce dokunuyo ama tık yok bizimkinden çok üzülüyorum ya adam hala babalığı hissedemiyo doğal olarak sanki hiç gelmiycekmiş gibi A

bugün hiç keyfim yok kızlar mutsuzum hem de çok dün annemlerle günümüz vardı toplandık ...bebek doğunca nasıl olacak nasıl bakılacak falan diye konusuyorduk ablam ben cok musaitim bana bırak dedi ama ablam cok uzak bize malesef cok istememe rağmen ona bırakamam ... annem e sordum haftada 2 gün bakamaz mısın dedim o zaman bi olsun bakalım dedi ... isterdim ki kızım sen şimdi bunları hiç kafana takma bebek ortada mı kalacak bakarız o zaman bir yolunu buluruz ama malesef demedi tamam o na da hakveriyorum evde cok yoğun babam emekli evde abim ve kardeşimle birlikte 3 erkek uğrasmak zorunda kalıyor bir de kalp hastası .... ve cocuk konusunda da cok tecrubeli demekki bebek bakımı cok zor ondan kesin cevap vermiyor.. kayınvalidem de haftanın 2 günü yaşlı babasına bakmaya gidiyor yıllardır da hafta da 2 gün sohbet e gidiyor anca hafta da 2 gün bakabilir ... en iyisi bakıcı bulmak dünden beri sürekli kafamda düşünüyorum eşim yoktu aksam saatlerce ağladım...

canım elbet bir formül bulunur, üzme kendini şimdiden...:48:
Allah yardımcımız olur..

kızlar bugun aksam 17:30 d randevumuz var kuzumu gorecem ınsallah agırlıgı ne kadar oldu merak edıyorum.aksam belkı babası ıle annesıne göz kırpar :66:

kızlar birşey sorcam ya düzenli olarak kendi doktorlarımıza kontrole gidiyoruz zaten bunun dışında bir de aile hekimliğine düzenli olarak gidiyor musunuz?Bugün aile hekimliğine randevum var da işlerim de çok yoğun :emir_bebek:

günaydınn kızlar nasılsınız bu hafta akşam mesaisindeyim sürekli uyuyasımız var:69::69: sürekli uyanıyorum gece çok sinir bozucu:1::1:

ayy biliyorum öyle bir yerde yasamak cok zor canım ben iskenderunluyum aslında bizim oralarda öyle.insan catlayacak gibi oluyor Allah yardımcınız olsun nemli yerler aslında daha iyi geliyor bana deniz olmayan sehirde cok sıkıcı:37:klima taktırmamaları da ayrı bir mesele gercekten:27:

aaa bende İskenderunluyum cnm..neresindensin..üniversiteye kadar orda yaşadım ben..
halen kurban bayramında filan giderim,baba evim orda benim..yazlara felakettir eveet,ama ben unuttum bile oranın yaz sıcağını,bodrum orası kadar bunaltmıyor..

Eveeet kızlar bir bebek bir diş derlermiş ya eskiler, ben ilk dişimi bugün feda ettim ne yazık ki:(
2 gündür şiddetli diş ağrım vardı, gece uyutmayacak cinsten.Ne yapıcam nasıl dayanıcam derken, internette araştırdım ve son 3 ayda diş tedavisinin riskli olabileceğini okudum.Henüz 3. trimesterin başında olduğum için de bir doktoruma danışayım dedim ve kendisini aradım.O da bana acil tedavimi yaptırmam gerektiğini, morfin almamın, dolgu yada kanal tedavisinin bebeğe zararı olmayacağını söyledi.Tam tersi tedavim olmazsa enfeksiyonun ilerleyerek bebeğe daha fazla zarar verebileceğini belirtti.
Ben de bugün apar topar gittim diş hekimine.Doktor ahh ahh dedi bugüne kadar nerdeydin, bu diş ne hale gelmiş.Dolgu çözüm değil dedi ve kanal tedavisini olduk paşa paşa.Çok korkarım dişçilerden.Allahtan eli çok hafifti ve hiiç canım acımadan bu işi de hallettik.İnşallah bu ilk ve son olur.Siz de dikkat edin kızlar.Hatta hafif ağrılarınız varsa şimdiden gidin çünkü son zamanlar müdahele edilmesi riskli.
geçmiş olsun cnm..tedavinin olsun da diş önemli değil tabi..iyi yapmışsın keşke önceden gitseymişsin de o ağrıları boşa çekmeseymişsin..neyse,buna da şükür
Merhaba bende hamileyim daha yeni üye oldum siteye araniza katilabilirmiyim:) Adim Ceylan 22 yasindayim hamileyim Allah'in izniyle bir oglusumuz olacak ilk bebegimiz. Tahmini dogumtarihi 24 nisan 2011..

hoşgeldin,hayırlı olsun..Allah sağlıkla zamanında hayırlı doğum nasip etsin inş.
evettt tatlımmmm bu işyerinde sinir harbi yaşatmazlarsa iyi ama

hareketlenir birazdan annesiiii merak etme sen günaydın hoşgeldinnnn

günaydın canım hoşgeldinnn

hareketlenir dimi teyzesi..ya ne dilim dün çok yoruldum malaum haftaya taşınıyoruz
evi topladık kayınvalidemle..çok yorluldum karnım taş gibi olmuştu artık akşam 6 da bıraktık..
akşam iyiydi ama bu sabah pek sessiz,öğlene kadar dinleyim de olmazsa sağlık ocağına giderim napim..

Back
X