• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

günaydın annişler biz geldik :16: :16: :16: :16: :16: :16: nasılsınız bakalım?istanbuldaydım yeni geldim kızımın bütün cicilerini aldım.bişey kalmadı sayılır.babişimiz gelmedi diye biraz ağlayarak geçirdim ordaki günlerimi o kadar(hormonlar sağolsun tetiklediler durumu).umarım bebişim çok etkilenmemiştir bu durumdan.çok özledik sizleri :66: :66: :66:

günaydın hoşgeldin canım güle güle giysin bebişin sağlıcakla:54: :emir_bebek:

günaydınn kızlarrr
nasılsınız?
biz bi geçmişe bakıp gelelim.
hoşgeldin aysucum iyiyiz sen nasılsın?:69:

bizde iyiyiz... kızımın tekmeleri artık dışarıdan görünüyor.. çok komik bişey :)))) bu hafta yoğun bir tempo beni bekliyor.. sanırım işden de çıkacağım... patron kalıcı eleman konusunda sanırım ısrarcı... hayırlısı olsun napalım .... vardır herşeyde bir hayır değil mi???? ben çalışmak istiyordum ama :((( kısmet artık... sabah uyanınca ilk aklıma bu konu takılıyor.. kızımıda huzursuz edicem diye korkuyorum.. son 2 ay çok önemliymiş kızlar.. bütün streslerden uzak durun.. çocuk çok etkileniyormuş.. annenin rahatlığı için sakin bir yaşam :))))

canım benim en azından 32 haftaya kadar patronun sabretsin zaten çıkartamaz yasal olarak 32de doğum izniyle birlikte işten çıkarsan ssk dan 16 haftalık işgörememezlik paranı alabiliyorsun ben ssk ya sormuştum çıkarsalar dahi 32. haftadan sonra almaya hak kazanıyorsun

günaydın hanımlar. bebişim son 2 ay kala bize büyük bir süpriz yaptı. meğer oğlum olcakmış. onca alınan şey değişcek. ismi değişcek yeni isim buluncak. oooo çok işim var çookk.

nasılsın canımmmm bebeişin nasıl

ay ya tatlım bende bi eve çıksam evde o kadar çok işim var ki izne çıkar çıkmaz kadın almam lazım halılar filan yıkamaya gidicek kızın eşyaları yıkanacak yatak odasının şekli değişeceşek ooooooo bi sürü işim var hepsi için izni bekliyom

ah ah valla aynı izne çıkar çıkmaz yoğun ev işi temposu başlayacak..allah yardımcımız olsun :43:

günaydın hanımlar. bebişim son 2 ay kala bize büyük bir süpriz yaptı. meğer oğlum olcakmış. onca alınan şey değişcek. ismi değişcek yeni isim buluncak. oooo çok işim var çookk.

neeeeeeee nasıl oldu kızzz detaylıda kız dememişlermiydi sana abooo korkutma benide

aaaa ne büyük sürpriz yaramaza bak sen:nazar:neyse sağlıklı olsun da bu değişiklikleri zevkle yaparsın:emir_bebek:

canım değiştirilir aldıklarınızda anlamadı mı doktorlar:26: şakacı bebiş

Son düzenleme:

AAAAA korktum şimdi valla hem de 2 kala ay biz bütün kıyafetlerini eşyalarının bir çoğunu aldık inşallah öyle bi sürpriz yapmaz bebişim gerçi son kontrolde drumuz ayrıntılı gösterdi ama yinede bu kontrolde emin olayım tamamen

günaydın hanımlar. Bebişim son 2 ay kala bize büyük bir süpriz yaptı. Meğer oğlum olcakmış. Onca alınan şey değişcek. Ismi değişcek yeni isim buluncak. Oooo çok işim var çookk.

hadi ya e doktor anlamamıs mı ayrıntılıya da girdin allah insallah bize de olmaz benim karnımı gören senin kesin kız mı diyor evet 100 de 200 müş 3 ayrı doktor kız dedi diyorum

günaydın annişler biz geldik nasılsınız bakalım?istanbuldaydım yeni geldim kızımın bütün cicilerini aldım.bişey kalmadı sayılır.babişimiz gelmedi diye biraz ağlayarak geçirdim ordaki günlerimi o kadar(hormonlar sağolsun tetiklediler durumu).umarım bebişim çok etkilenmemiştir bu durumdan.çok özledik sizleri.maide 48 arkadaşımın şifresi açık kalmış farketmedim onun adıyla yazmış oldumda ben guleysa kızlar

hiç sormayın kızlar. %90 kız demişti doktor 4 aylıkken falan. ben devlet hastanesine gidiyorum. ordada söylemiyorlar her zaman. çoğu eşyasını aldık kız bebeğine uygun. sonra çoğu kişi göbeğime falan bakıp senin hiç kız benzemiyo falan demeye başladı. cuma günü başka bi hastaneye gittim. doktor demesin mi oğlun olcak diye. dedim kız olcaktı. dr iyice baktı hayır erkek dedi. ne yapacağımı bilemedim.

günaydın annişler biz geldik nasılsınız bakalım?istanbuldaydım yeni geldim kızımın bütün cicilerini aldım.bişey kalmadı sayılır.babişimiz gelmedi diye biraz ağlayarak geçirdim ordaki günlerimi o kadar(hormonlar sağolsun tetiklediler durumu).umarım bebişim çok etkilenmemiştir bu durumdan.çok özledik sizleri.maide 48 arkadaşımın şifresi açık kalmış farketmedim onun adıyla yazmış oldumda ben guleysa kızlar

günaydın canımmm hoşgeldinnnnnnnnnnnn
hayırlı olsun cicilerinizzz zamanında dönmüşsün istanbuldan dünden bu yana hava berbat

hiç sormayın kızlar. %90 kız demişti doktor 4 aylıkken falan. ben devlet hastanesine gidiyorum. ordada söylemiyorlar her zaman. çoğu eşyasını aldık kız bebeğine uygun. sonra çoğu kişi göbeğime falan bakıp senin hiç kız benzemiyo falan demeye başladı. cuma günü başka bi hastaneye gittim. doktor demesin mi oğlun olcak diye. dedim kız olcaktı. dr iyice baktı hayır erkek dedi. ne yapacağımı bilemedim.

ay bence bi doktora daha git kuşum yaaaa

kız bende strese girdim benimkinide yanlış görüyo olmasınlar aboooo ya erkekse bende dopleri devlette yaptırmıştım kız demişti o adam doktorda kız diyip duruyo amaa bu gittiğimde iyice bi bak bakim yoksa kıyafetleri sana giydiririm diym doktora

Günaydınn...
Walla gözlerime inanamadım... Ciddimisin sen... Oğlun mu olacak.... Allahım nasıl farkedememişler.... Ya bizde de öyle olursa.... Eyvah eyvah...
Buna benzer bir iki arkadaşımdan daha duymuştum.. Kız dedyipde oğlan çıkan, veya oğlan deyipde kız çıkan...

Back
X