- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #33.461
günaydın annişler biz geldik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nasılsınız bakalım?istanbuldaydım yeni geldim kızımın bütün cicilerini aldım.bişey kalmadı sayılır.babişimiz gelmedi diye biraz ağlayarak geçirdim ordaki günlerimi o kadar(hormonlar sağolsun tetiklediler durumu).umarım bebişim çok etkilenmemiştir bu durumdan.çok özledik sizleri
![]()
![]()
![]()
günaydın hoşgeldin canım güle güle giysin bebişin sağlıcakla
hoşgeldin aysucum iyiyiz sen nasılsın?günaydınn kızlarrr
nasılsınız?
biz bi geçmişe bakıp gelelim.
bizde iyiyiz... kızımın tekmeleri artık dışarıdan görünüyor.. çok komik bişey :)))) bu hafta yoğun bir tempo beni bekliyor.. sanırım işden de çıkacağım... patron kalıcı eleman konusunda sanırım ısrarcı... hayırlısı olsun napalım .... vardır herşeyde bir hayır değil mi???? ben çalışmak istiyordum ama(( kısmet artık... sabah uyanınca ilk aklıma bu konu takılıyor.. kızımıda huzursuz edicem diye korkuyorum.. son 2 ay çok önemliymiş kızlar.. bütün streslerden uzak durun.. çocuk çok etkileniyormuş.. annenin rahatlığı için sakin bir yaşam :))))
canım benim en azından 32 haftaya kadar patronun sabretsin zaten çıkartamaz yasal olarak 32de doğum izniyle birlikte işten çıkarsan ssk dan 16 haftalık işgörememezlik paranı alabiliyorsun ben ssk ya sormuştum çıkarsalar dahi 32. haftadan sonra almaya hak kazanıyorsun