• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

sonrada

34-36.hafta tam kan sayımı,TIT,HBsAg vd.incelemeler

36-38.haftapelvık muayene=kemık yapınızın normal doguma uygun oldugunun belırlenmesı için yapılan jınekolojık muayenede

sağol canım ınşş.hıç sorma çok eksık var sadece kıyafetlerın bır kısmı var başka da bışe yok.
monthacare gtcen sanırım bugun her ayn 15de ındırım oluyordu ona da bak ıstersen bırde orann çıt çıtşlı badılerı çok gzl

kızlarr artık nst zamanımızda geldı.
bebeg gıden kan akımının durumu ve rahımınızde kasılmalar olup olmadıgını degerlendıren bır testtır.yaklaşık 20 dk surer.tok karnına yapılması daha uygundur.her muayenede tekrarlanır.

evet cnm mothercareye gidicem indirime girmiş dün baktık eşimle ama erkeklerle alışveriş yapma çok zor.çok kararsız benim eşim.bende en iyisi bugün arkadaşımla gidiyim dedim.çıtçıtlı badilerini ve kendinden eldivenli tulumlarını çok övdü arkadaşım onunda kızı var 6 aylık hep onlardan kullandı.normalde eldivenleri çıkarıyolar elllerinden ama bu tulumla birlikte olunca çıkaramıyolarmış.

nts kaçıncı haftada başlıyomuş cnm?

evet cnm mothercareye gidicem indirime girmiş dün baktık eşimle ama erkeklerle alışveriş yapma çok zor.çok kararsız benim eşim.bende en iyisi bugün arkadaşımla gidiyim dedim.çıtçıtlı badilerini ve kendinden eldivenli tulumlarını çok övdü arkadaşım onunda kızı var 6 aylık hep onlardan kullandı.normalde eldivenleri çıkarıyolar elllerinden ama bu tulumla birlikte olunca çıkaramıyolarmış.

nts kaçıncı haftada başlıyomuş cnm?

bende eşim olmadan bışe alamıyorum.dun annesıyle gttık pışman oldum dedım artık sensız gtmem.
bak o tulumdan bende alırım unutmuştyum ıyı aklıma geldı..
30.haftadan sonra canım
drum bana lıste verdı ordan bılıyorum

Son düzenleme:
bende eşim olmadan bışe alamıyorum.dun annesıyle gttık pışman oldum dedım artık sensız gtmem.
bak o tulumdan bende alırım unutmuştyum ıyı aklıma geldı..
30.haftadan sonra canım
drum bana lıste verdı ordan bılıyorum

eminönüne felan eşimle gittik ama eşim yoğun çalışıyo bi pazar günü var.dünde çıktık ama maşallah çoık kararsız.
ben 31. haftanın içindeyim cuma gidicem bakalım ne dicek doktorum.ay ben daha nerde doğum yapcağıma bile karar veremedim yaaa

eminönüne felan eşimle gittik ama eşim yoğun çalışıyo bi pazar günü var.dünde çıktık ama maşallah çoık kararsız.
ben 31. haftanın içindeyim cuma gidicem bakalım ne dicek doktorum.ay ben daha nerde doğum yapcağıma bile karar veremedim yaaa

sen nst gırersın ozman bu gıttıgınde.
ben de bılmıyorum nerde dogum yapcam o da benı gerıyor.haftasonu ona da bakcm ıncırlı ethıca dedı drum ama bılmıyoru m

kız ilk senmi doğum yapcan topikte
en sonda ben yapcam galiba

sen nst gırersın ozman bu gıttıgınde.
ben de bılmıyorum nerde dogum yapcam o da benı gerıyor.haftasonu ona da bakcm ıncırlı ethıca dedı drum ama bılmıyoru m

benim doktorumda osmanoğlu hastanesinde gidiyo doğum için.cuma gittiğimde konuşucaz artık tedaylarıyla.

kız ilk senmi doğum yapcan topikte
en sonda ben yapcam galiba

valla tatlım bugün 66 günüm kaldı gibi gözüküyo ama gören karnın aşağıda hazırlıklı ol diyo.korkuyorum bazen erken gelicek diye.

benim doktorumda osmanoğlu hastanesinde gidiyo doğum için.cuma gittiğimde konuşucaz artık tedaylarıyla.

valla tatlım bugün 66 günüm kaldı gibi gözüküyo ama gören karnın aşağıda hazırlıklı ol diyo.korkuyorum bazen erken gelicek diye.

benım drumda seceneklerınde o hastane var ama ben bulamadım nette onu bırde hızmet hast bakcam ben

yok be tatlım korkma daha kanın aşağıda denmesi için erken bence benimde karnım aşağıda ona bakarsak

Aysucum çevreden söylenenlere kulak asma sen..oğluşun zamanında gelir inş.
ama zaman hızla geçiyor ne çabuk geldik 30lu haftalara baksana..

doğum konusu beni de düşündürüyor,benim de burda 2 alternatifim var,özel hastane 2side
ve fiyatları biraz fazla,ama doktorum ekibiyle olacağından fark etmiyor..sadece erken doğum gibi birşey olursa kesinlikle Alman hastanesi olmalı diyor o kadar..

artık kontorollerimiz 2 haftada bir bu gittiğimde işlerimi halledersem inş.hastanalere de bakıcam 2sine de,hem normal hem sezeryan fiyatlarını alıp yavaş yavaş karar vericem..

benım drumda seceneklerınde o hastane var ama ben bulamadım nette onu bırde hızmet hast bakcam ben

hastane secerken çocuk yogun bakımına dıkkat etmelıyız en onemlısı o bence

osmanoğlunun nette adresi var cnm.netten göründüğü kadarıyla güzele benziyo ama bende gidip görmedim henüz.ama ssk geçmiyo hastanede.hizmet hastanesini annem önermişti bana patronu başhekimini tanıyomuş ama doktorları bilmiyorum ondan kararsız kaldım.
yoğunbakım gerçekten çok önemli cnm.

Selam kızlarr :49: bugünü çok seviyorum :69: 27+0 olduk :nazar:
hareketlerini hissettiğimden beri zaman daha hızlı geçmeye başladı sanki :69:

Doktorumda 30. haftadan sonra zaman su gibi akıcak dedi:32:

selam cnm hoşgeldin..aynen zaman hızla geçiyor doğru söylüyorsun varlıklarını hissettirmeye başladıklarından itibaren zaman su gibi geçiyor,geliyoooorlar :52:

Son düzenleme:

hoşgeldin cnm
artık 28. haftaya giriyorsun demek.evet zaman daha hızlı geçiyo.bizim kontrollerimiz 2 haftaya düştü artık :66:

Kızlar herkese merhaba,

Aysucuğum hazırlıklar tamamlanmak üzere sanırım sende.Bebiş zamanında ve hayırlısıyla gelir umarım ,öyle erken gelmeye falan kalkmasın:emir_bebek:

didemciğim sende sıcak birşeyler iç,masanın altındaki sobada bırak yansın,orası seni Allah korusun zature yapmadan kurtulursun inşallah.

Geçmişi çok okuyamadım varmı önemli gelişmeler,kampanyalardan falan bilgilendirin kızlar bizide,
fuar için davetiyeyi nerde istiyorduk yazmıştı bikaç arkadaş ama tekrar bilgilendirebilirler mi?

Kızlar herkese merhaba,

Aysucuğum hazırlıklar tamamlanmak üzere sanırım sende.Bebiş zamanında ve hayırlısıyla gelir umarım ,öyle erken gelmeye falan kalkmasın:emir_bebek:

didemciğim sende sıcak birşeyler iç,masanın altındaki sobada bırak yansın,orası seni Allah korusun zature yapmadan kurtulursun inşallah.

Geçmişi çok okuyamadım varmı önemli gelişmeler,kampanyalardan falan bilgilendirin kızlar bizide,
fuar için davetiyeyi nerde istiyorduk yazmıştı bikaç arkadaş ama tekrar bilgilendirebilirler mi?

hoşgeldin cnm.nasılsın?
valla aslında eksiğimiz çok.eminönünden pek bişi alamadım ben.bi hastaneye götürceklerimizi felan aldık.bugünde biraz alıcam bide civile gidicem ordanda alıcaklarım var.yavaş yavaş tamamlıcaz artık.
kendimede 2 tane gecelik istiyorum bi tane pijama takımı aldım ama diğerlerini nerden bulucam bilmiyorum.

günaydın hanımlar. bebişim son 2 ay kala bize büyük bir süpriz yaptı. meğer oğlum olcakmış. onca alınan şey değişcek. ismi değişcek yeni isim buluncak. oooo çok işim var çookk.
:52::53: şok oldum cnm...ama böyle şeyler oluyo bzim gelinede aynısı oldu... o biraz üşengeçt geç almıştı eşyalarını o işe yaradı o konuda sıkıntı çekmedi...hayırlısı olsun... sizin duygularınız nasıl... beklentin kızdı erkek olunca şaşırdınmı tepkiler ne merak ettim...
günaydın annişler biz geldik nasılsınız bakalım?istanbuldaydım yeni geldim kızımın bütün cicilerini aldım.bişey kalmadı sayılır.babişimiz gelmedi diye biraz ağlayarak geçirdim ordaki günlerimi o kadar(hormonlar sağolsun tetiklediler durumu).umarım bebişim çok etkilenmemiştir bu durumdan.çok özledik sizleri.maide 48 arkadaşımın şifresi açık kalmış farketmedim onun adıyla yazmış oldumda ben guleysa kızlar

:9: slm cnm..oh bitirdin işlerini demek..çok güzel.... ama alıcak eksik bişeyler hap olucak ne yazıkki...:52:

Aysucum çevreden söylenenlere kulak asma sen..oğluşun zamanında gelir inş.
ama zaman hızla geçiyor ne çabuk geldik 30lu haftalara baksana..

doğum konusu beni de düşündürüyor,benim de burda 2 alternatifim var,özel hastane 2side
ve fiyatları biraz fazla,ama doktorum ekibiyle olacağından fark etmiyor..sadece erken doğum gibi birşey olursa kesinlikle Alman hastanesi olmalı diyor o kadar..

artık kontorollerimiz 2 haftada bir bu gittiğimde işlerimi halledersem inş.hastanalere de bakıcam 2sine de,hem normal hem sezeryan fiyatlarını alıp yavaş yavaş karar vericem..
evt fıyatlar tuzlu oluyor dr dışardan gelınce benımde baya pahalı

osmanoğlunun nette adresi var cnm.netten göründüğü kadarıyla güzele benziyo ama bende gidip görmedim henüz.ama ssk geçmiyo hastanede.hizmet hastanesini annem önermişti bana patronu başhekimini tanıyomuş ama doktorları bilmiyorum ondan kararsız kaldım.
yoğunbakım gerçekten çok önemli cnm.

baktım şimdı ama yogun bakım yok galıba.hızmet hast.druma sordum pek tavsıye etmedı sankı ama ben yınede bakcm

hoşgeldıınzz ınşş çbucak gecer
Kızlar herkese merhaba,

hoşgeldın canım bende fuara gtmek ıstıyurm

Son düzenleme:
Back
X