• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlarr merhaba herkese ancak geçmişi okuyabildim.

esrayağmurcum maşallah musatafa yusuf'una:nazar::nazar:annesi dert etme kiloları aslında haftamıza göre aşağı yukarı herkes aynı durumda. bir de tabi 2 haftada 4 kilo almışsın ama bebiş 2 hafta da ilerde annesi demekki ona yaramış:nazar:artık büyüyorlar e tabi eşi suyu kanı şişi derkennn biz de almaya başlıyoruz.hastane konusunda da Allah gönlüne göre versin canım neresini istiyorsan orası olur inş.

MESA evet canım bildin...Mutlu olduğumu sizleri öptüğümü bebişimin iyi olduğunu falan filan...

Aranızda böyle şekiller yapmamdan rahatsız olan yoktur inşallah kızlar...Az önce moralim bozulduda bu nedenden dolayı...

gözünaydin canim pasamizin keyfi iyi anlasilan masallah:nazar::emir_bebek:su kayinpederde 5bin 100 liracigi torunu icin veriversin..sanki simdiye kadar ne yaptilarsa onu bagri yapsinlar:52:belkide sadece normal olur belli mi olur o anki duruma bagli hersey.simdi kalk bu saatten sonra doktor degistir zor olsa gerek..bence onlarla konusun bir an önce ne cevap vericekler ona göre bakarsiniz.
selam anneler...
bu gün size 1 çok iyi 2 de köt haberim var....

bebişimi gördüm :nazar: :nazar: maşallah deyin teyzecikler bebişim 1250 gr 38 cm boyu olmuş... bebişim gelşimi 15 güncük ilerde..doktor çok sevindi maşallah dedi:nazar: 2 haftada bebişim 550 gr olmış... ... yani 26+5 şiz ama ugs de 28+6 görünüyo başı aşşağıdaydı poposunu dayamış secdeye yatımış gibiydi ve yüzünü bırak profil bile vermedi...bu zamandan bebekler hep dönermiş..onun için uygun pozsyon belli değilmiş...37. haftada pozisyonu önemliymiş...çünkü değişmezmiş... en geç...

kötü haberim :5: 2 haftada 4 kilo almışım... toplamda 11 oldum..ama doktorum kısa zamanda almamdan ciddi ciddi rahatsız oldu..2 hafta sonra tekrar gidicem..ama neden aldığımı biliyorum kiloları...
1 kere fast food
2 kere evde poğaça yaptım yedim.
1kre misafirim geldi 5 çeşit götürdüm..
2 defa muhlama yedim...
1 defada evde sigara böğreği kızrrtım... bunlar harici yediklerim yani yemezdim 2 haftada yediklerim... bu 2 haftada almama lazım ciddi ciddi... neye sevincemi üzülcemi anlamadım

diğer sorun hastanemi seviyorum..doktorumuna..başka bi yerde doğum yapma düşüncesi beni bitirir...ama epiduralle doğum ücreti 5 bin 100 tl biz 3 e 4 e razıydık..malum kayınpeder vericek ya iğrenç bişey...yorumlarını dinlemek yada yapıcaklarını bilmek..eşim hastane araştır diyo..ama oda istemiyo başka yer... %70 orası olcak ama ne olur ne olmaz die ben bi araştırcam sanırım..bu durum beni mutsuz ediyo....

özel gvenilen..hastane kızlar... yardımcı olun..olurda öyle bişey olursa kontrollerede orda devam edelimde bari :5: hem doktor tanısın beni hem ben doktora alişim..:5:

MESA evet canım bildin...Mutlu olduğumu sizleri öptüğümü bebişimin iyi olduğunu falan filan...

Aranızda böyle şekiller yapmamdan rahatsız olan yoktur inşallah kızlar...Az önce moralim bozulduda bu nedenden dolayı...

aaaa nedenmiş o...cnm sel SELAM ANNELER DESEN DERİN NE OLUYO..BİEŞYMİ OLDU. DİE..BU SANA ÖZGÜ Bİ TOPİĞE GİRİŞ ŞEKLİ VE BUNDAN HOŞLANIYORUM AÇIKCASI... BİZİ GÖRDÜĞÜNE MUTLUSUN..HAMİŞSİN ODA MUTLULUK VERİYO.. VS VS... KİM NE DEDİ NE OLUYO :45:

mesa evet canım bildin...mutlu olduğumu sizleri öptüğümü bebişimin iyi olduğunu falan filan...

Aranızda böyle şekiller yapmamdan rahatsız olan yoktur inşallah kızlar...az önce moralim bozulduda bu nedenden dolayı...

aa neden cnm bir bişey mi soledi şekillere

Teşekkür ederim kızlar...Hamile kalmadan önce girdiğim bir topik vardı...Hamile kaldıktan sonrada hep giriyorum oraya...Arada selam yazıyordum...Arada böyle yüz ifadeleri kullanıyorum oradada...2 arkadaş böyle yaptığımdan türü bana çıkışmışlar...Üzdüler beni açıkçası...Neden yaptılar anlamadım...

:16: :16: :49: :emir_bebek: :49: :16: :16:

Selam hatunlar...Nasılsınız...Biz geldik oğluşumla...

Kızlar sizlere bişey soracağım...Bu şekillerden sizler ne anlıyorsunuz...

hoşgeldınızz.senın geldıgını anlıyorum hep bu şekılde gırış yapıyorsun :9: mutlu hamış geldı dıyorum
kızlarr merhaba herkese ancak geçmişi okuyabildim.

esrayağmurcum maşallah musatafa yusuf'una:nazar::nazar:annesi dert etme kiloları aslında haftamıza göre aşağı yukarı herkes aynı durumda. bir de tabi 2 haftada 4 kilo almışsın ama bebiş 2 hafta da ilerde annesi demekki ona yaramış:nazar:artık büyüyorlar e tabi eşi suyu kanı şişi derkennn biz de almaya başlıyoruz.hastane konusunda da Allah gönlüne göre versin canım neresini istiyorsan orası olur inş.

hoşgeldınızzzzzzz:emir_bebek:

bu sana özgü bir giriş şekli ve açıkçası kendi adıma benim hoşuma da gidiyor. ne kadar pozitif ve eğlenceli bir insan olduğunu gösteriyor. kimseyi takma boşver bildiğin gibi gir. kim kime karışabilirki nasıl girecek diye. herkes nasıl istiyorsa o şekilde selam verir konuşur. hiçç kafanı yorma bunun için:48:

Kızlar bu gece uykusuzluğunu ne yapacağız...Gece 2 saat filan uyuyabiliyorum sonrası sabaha kadar kabus...Sabah babişkomuzu geçirdikten sonra bizde yatıp uyumaya çalışıyoruz paşamla...

Birde oğlum 2 gün başı aşağıda ayakları göğsümün altında olarak dönmüştü...Göğsümün altına tepikledi hep...Sevinmiştim ama bu sabah yine vajinama doğru tepiklemeye başladı...Oyun oynuyor benle yaaa...Sizinkiler ne durumdalar...

[ı][/ı]
kızlar bu gece uykusuzluğunu ne yapacağız...gece 2 saat filan uyuyabiliyorum sonrası sabaha kadar kabus...sabah babişkomuzu geçirdikten sonra bizde yatıp uyumaya çalışıyoruz paşamla...

Birde oğlum 2 gün başı aşağıda ayakları göğsümün altında olarak dönmüştü...göğsümün altına tepikledi hep...sevinmiştim ama bu sabah yine vajinama doğru tepiklemeye başladı...oyun oynuyor benle yaaa...sizinkiler ne durumdalar...

benim de hep aşagıda keske dönse artık c.tesi doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek benim normal doğum yapmam lazım kendimi çok alıstırdım buna sezeryan dan daha çok korkuyorum:2:

günaydın hanımlar. bebişim son 2 ay kala bize büyük bir süpriz yaptı. meğer oğlum olcakmış. onca alınan şey değişcek. ismi değişcek yeni isim buluncak. oooo çok işim var çookk.

çok güldüm ya,bi yandan doktorlara inannamadım nasıl görmezler anlamzlar 4boyutluya girmedinmi?daha biz 3lü test için gittiğimizde normal ultrasonda doktor erkek dedi,her gittiğimizde pipisi diye bişey gösteriyor ama biz göremiyoz tabi:)7.aya girdik doktor körmü nasıl kızla erkeği ayırt edem< şimdiye kadar ?haYIRLI EVLAT OLSUN,İSAĞLIKLA GELSİN İNŞALALH

cnm senin başlangıç kilon düşüktü ama dimi öyle hatırlıyorum..yanlış mı hatılıyorum?
öyleyse fazla sayılmaz zayıflar daha çok alıyor çünkü..15 kilo ideal eveet..

Canım 51 kiloyla hamile kaldım ama boyum 1,60 :17:
Doğuma yuvarlanarak gitmekten korkuyorum :9:

vallahi enerjim düştü moralim bozuldu... konuşucam ama değiştirmek istemiyorum... kısmet bakalım ne olcak...eşime dedim...çok meraklıysa söyle anana babana hastane değiştirceklerse ki şuan durum belli değil tabi... onlar bulsun hastane ben uğraşmam artık..yada eve ebe getirsinler bi yemek ısmarlar hallederler... :84: :95:

Esracım ozaman bi kısmını siz ödeyin :49:
MedicalPark Göztepede mehtap hanım varmış arkadaşım onda doğum yapmıştı memnundu :49:

Leegörkem hoşgeldin canım :70:

Welcome hoşgeldin canım :70:
Boşver birilerinin ne dediğini sen nasıl istiyorsan öyle yaparsın :70:

ıyıyım canım sağol yrn kontrolumuz var bakalım bızım cımcıme nasl oldu yrn inşş guzel haberler getırırız sıze.bu ara tekmelerı fena dışardan ızlıyorum resmen

ayy inşallah tatlım iyi haberlerini bekliyoruz. maşallah cimcimene büyümüştür annesi o kadar güçlü tekmeler attığına göre meraklanma sen. benim kontrolüme 3 hafta var:52:31. haftada gideceğim bakalım

Back
X