• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

[ı][/ı]

benim de hep aşagıda keske dönse artık c.tesi doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek benim normal doğum yapmam lazım kendimi çok alıstırdım buna sezeryan dan daha çok korkuyorum:2:

Vallah canım doğum pozisyonunu aldığında tekmeleri daha sert oluyor...Sarsıyor resmen annesini...Bende normal doğum çok istiyorum ama dr. konuşacağım sanırsam sezeryan isteyeceğim...Nedeni ise şu son haftalarda haberlerde izlediğim normal doğumla çocuğa veyada anneye kalıcı sakatlık olması falan filan...Akşam annemlede konuştuk...Oda normal doğum diyordu hep ama şimdi oda sezeryan olmamı istiyor...Eğer sezeryan olursamda senelik izninden alacakmış 10 gün onda kalmamı istiyor...Çünkü benim ev sobalı ve çok soğuk...Annemin evi doğalgazlı heryer sıcak...Daha eşimle konuşmadım ama inşallah sorun etmez...

Canım 51 kiloyla hamile kaldım ama boyum 1,60 :17:
Doğuma yuvarlanarak gitmekten korkuyorum :9:

Esracım ozaman bi kısmını siz ödeyin :49:
MedicalPark Göztepede mehtap hanım varmış arkadaşım onda doğum yapmıştı memnundu :49:

Leegörkem hoşgeldin canım :70:

Welcome hoşgeldin canım :70:
Boşver birilerinin ne dediğini sen nasıl istiyorsan öyle yaparsın :70:

hoşbulduk canım benim:38:öyle yuvarlanarak gidecek durumda değilsin tatlım be. aşağı yukarı herkes aynı kiloyu aldı. doğumdan sonra verilir hiç merak etme

ayy inşallah tatlım iyi haberlerini bekliyoruz. maşallah cimcimene büyümüştür annesi o kadar güçlü tekmeler attığına göre meraklanma sen. benim kontrolüme 3 hafta var:52:31. haftada gideceğim bakalım

sağol canım benımkı sık cagırıyor bakalım yarn ne dıcek banda oyle gelıyor hem karnımda baya buyudu onceden bellı bıle olmuyordu.sana daha var ozamn

Kızlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeee,şeker testim ,normal çıktı ,çok rahatladım ,oğluşumuzu göredik geçen hafta gittiğimiz için bu kadar sık ultrasona sokmuyor doktor,ama geçen hafta 873 gr dı kilosu fazlamı dedim evet 1hafta önden gidiyor awma son zmanalara kadar irir bebek olması hoşuma gider erken doğum olursa yaşama şansı yüksek olur dedi,ben şekerden dolayımı yüksek kilosu diye korkuyodum neyse şekerde yokmuş demekki oğluşum annesi bu kadar az yesede tombiş tombiş gerliyor:)dün akşam hıçkırık tutmuştu eşimi çağırdım elimi karnıma koydu elini çekmesi bir oldu korktu anam napıtyr o diyo bütün vücudu kasılıyor hissettim o nasıl bişey ya diyo karnım hop hop oynuyor dışardan bakınca çok komik oluyor:)

vallah canım doğum pozisyonunu aldığında tekmeleri daha sert oluyor...sarsıyor resmen annesini...bende normal doğum çok istiyorum ama dr. Konuşacağım sanırsam sezeryan isteyeceğim...nedeni ise şu son haftalarda haberlerde izlediğim normal doğumla çocuğa veyada anneye kalıcı sakatlık olması falan filan...akşam annemlede konuştuk...oda normal doğum diyordu hep ama şimdi oda sezeryan olmamı istiyor...eğer sezeryan olursamda senelik izninden alacakmış 10 gün onda kalmamı istiyor...çünkü benim ev sobalı ve çok soğuk...annemin evi doğalgazlı heryer sıcak...daha eşimle konuşmadım ama inşallah sorun etmez...

hakkımızda hayırlısı cnm

kızlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeee,şeker testim ,normal çıktı ,çok rahatladım ,oğluşumuzu göredik geçen hafta gittiğimiz için bu kadar sık ultrasona sokmuyor doktor,ama geçen hafta 873 gr dı kilosu fazlamı dedim evet 1hafta önden gidiyor awma son zmanalara kadar irir bebek olması hoşuma gider erken doğum olursa yaşama şansı yüksek olur dedi,ben şekerden dolayımı yüksek kilosu diye korkuyodum neyse şekerde yokmuş demekki oğluşum annesi bu kadar az yesede tombiş tombiş gerliyor:)dün akşam hıçkırık tutmuştu eşimi çağırdım elimi karnıma koydu elini çekmesi bir oldu korktu anam napıtyr o diyo bütün vücudu kasılıyor hissettim o nasıl bişey ya diyo karnım hop hop oynuyor dışardan bakınca çok komik oluyor:)

ayy benimde ole bazen havaya zıplıyom resmen bos bulunuyom galiba:7:

sağol canım benımkı sık cagırıyor bakalım yarn ne dıcek banda oyle gelıyor hem karnımda baya buyudu onceden bellı bıle olmuyordu.sana daha var ozamn

evet canım karından anlaşılıyor. ben de göbiş topiğine resim koydum yeni. geçen haftalara göre baya büyüdüğünü hissediyorum ben de. başarcaz biz bu işi:13:haber vermeyi unutma canım yarın

Kızlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeee,şeker testim ,normal çıktı ,çok rahatladım ,oğluşumuzu göredik geçen hafta gittiğimiz için bu kadar sık ultrasona sokmuyor doktor,ama geçen hafta 873 gr dı kilosu fazlamı dedim evet 1hafta önden gidiyor awma son zmanalara kadar irir bebek olması hoşuma gider erken doğum olursa yaşama şansı yüksek olur dedi,ben şekerden dolayımı yüksek kilosu diye korkuyodum neyse şekerde yokmuş demekki oğluşum annesi bu kadar az yesede tombiş tombiş gerliyor:)dün akşam hıçkırık tutmuştu eşimi çağırdım elimi karnıma koydu elini çekmesi bir oldu korktu anam napıtyr o diyo bütün vücudu kasılıyor hissettim o nasıl bişey ya diyo karnım hop hop oynuyor dışardan bakınca çok komik oluyor:)

gozunaydın canım maşş bebışımıze:nazar:

gözün aydın canım çok sevindim. hadi bakalım tombiş tombiş ısırırsın artık annesi kollarını bacaklarını:1:

evet canım karından anlaşılıyor. ben de göbiş topiğine resim koydum yeni. geçen haftalara göre baya büyüdüğünü hissediyorum ben de. başarcaz biz bu işi:13:haber vermeyi unutma canım yarın

bakım hemen tabı canım mutlaka yazarım

:81: Sonucunun güzel çıkmasına sevindim canım...Sanırsam bu şeker yüklemesi son testtimizdi başka yok...Şimdi bebişleri bekleme zamanı...Evet benim dr. çok sık sokmuyor usg...Bebişininde maşallahı var...Nazar değmesin...Bebeklerin önden gitmesi yani kilosu haftasına göre önden gitmesi erken doğum olduğunda yaşama şansı fazla oluyorsa ben buna çok sevindim...Yaşadıklarımdan sonra bendede hep erken doğum korkusu var...Bende yan yattığımda bazen sanki içimde su şişesi var dolu sağa sola çalkalanır gibi hissediyorum ne yapıyorsa yaramaz...

Kızlar ben çıkmalıyım...Eşim nerdeyse gelir hazırlanayım...Emniyete gideceğiz...Arabanın ruhsatlarını alacağız ordan sigortacıya gideceğiz...Arabayı eşim bu sefer benim üzerime yaptı ve benimde gitmem gerekli...Havada çok soğuk üşüyorum vallah...Neyseki akşam annemlerin arabayı almıştık oraya gidince eve dönmek için...Öptüm hepinizi ve bıdıklarınızı...

ben çok sıkıldımmmmm çooooooooookkkkkkkkkk sıkıldım 35 gün kalmış izne çıkmaya bunun 5 günü haftasonu 2 günüde doktor kontroluyle geçecek yani tam 28 gün kalıyo bu işyerinde geçirmem gereken offfffffffffffffffffff

benim karnımda epey büyüdü çekerim bir ara resimlerimizi bebeğimle
tekmeleri baya sertleşti evet demek dönüğü için bu tekmeler sert böyle inş dönmüştür bizim presnsesimizde
2 hafta sonra kontrolumuz bzimde son 2 aydır ayda bir çağırıyor 32 den sonra 2 hafta bir açıpracakmıs 34 ten sonra da her hafta ntsye giriceksin dediler

gözün aydın cnm..:nazar:ama bana kilosu normal göründü,bence hiç dert etme,hem bundan sonra hızlı alacaklar kiloyu,büyüyecekler..bizim oğluşda öyle babaya oynuyor ne yazıkki,ama en azından dışardan da görünüyorda öyle hevesini gideriyor..
ben çok sıkıldımmmmm çooooooooookkkkkkkkkk sıkıldım 35 gün kalmış izne çıkmaya bunun 5 günü haftasonu 2 günüde doktor kontroluyle geçecek yani tam 28 gün kalıyo bu işyerinde geçirmem gereken offfffffffffffffffffff
aah canım sen böyle gün sayarsam zor geçer ama..az da sabır,az kaldı..
niye sıkılıyorsun,iş mi yok yoksa ortamdan filan mı?

slm kızlar napıyosunuz?ben yine istirahatteyim.aslında bebişe bi kaç bişeyler almam lazımda artık bir dahaki kontrolümü bekliyorum...
selam cnm,hoşgeldin..amaan sen kendini iyi bak,dinlen..alışveriş işi nasıl olsa olur
1-2 günlük şeyler,dert etme..

canım aynı bensinnnn :34: ikimiz de aynı zamanı bekliyoruz, gün sayıyoruz..
canım sen de masa başı işi yaptığın için soracağım, sen de otururken ğöğsünün hemen altında kemik ağrıyor mu? oturmaktan mı hep anlamadım, benim sağ göğsümün altı ağrıyor.. :26:

kızlar bende şimdi sağlık ocağından geldim kan hapını yazdırmaya gitmiştim ama meğersem ordan ücretsiz veriyorlarmış zaten parayla almama gerek kalmadı.sizinde biterse eğer sağlık ocağınıza bi sorun isterseniz eczanede uğraşmaya gerek kalmıyor çok iyi oldu :)))

KIZLAR İYİYKİ VARSINIZ SEVİNCİMİ SIKINTIMI PAYLAŞABİLDİĞİM VE BENİ ANLAYABAİLEN BİRİLERİNİN OLMASI ÇOK GÜZEL İÇİM ÇOK RAHAT EDİYOR BÖYLE,HEMDE ÇOK MUJTLU OLUYORUM SDEVİNCİMİ. PA<YLAŞINCA:)EVET BU ŞEKER TESTİ SONDU DAHA TESTİMİZ YOK,ARTIK SADECE DERDİM OĞLIUMÖUN EKSŞİKLERİNİ TAMAMALAYABİLMEK HALA HİÇ BİŞEY ALAMADIM CANIM ÇOK SIKILIYOR SAĞOLSUN KAYINVALİDEMDE HİÇ SORTMUYOR BİŞEYE İHTYİYacınız varmı çocuğun eksşiklerini aldınızmı hastane masraflarını ne yapcaksınız kaç lira tutcak diye soran uyok 3 görümcem vcar 3üde hayırsız hi,ç aramıyolar,ancak telefon açınca 15 gündür aramdınız diye sitem ediyor kayınvalidem,bişey desen bende 9 aya bişey yemneden hamilelik geçöirdim diyor,canımananem oda bundan sonra yavaş yavaş almaya başlayacak bişeyler amas onunda çok durumu yok,olsa dünayyı dizer kimseye bırakamz.kayınvalidemin 3kızından torunlartı var aam tek oğlundan erkek torun geliyor,varisiniz soyunuzun devamı bu olcak.

Back
X